|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
|
![]() wolfoxer idzie sciezka orkow do orkorii
![]() ![]() ![]() No i doszedl do miasteczka pelnego OK-erow ![]() ![]() ![]() Komentujcie komentujcie i jeszcze raz komentujcie Dobrze ze sa obrazki. Nie patrzylem do innych fake wiec zycze aby nie tylko mi sie to szczesliwie ustawilo zycze tego wszystkim ![]() Mam dla jednych smutna a dla innych radosna wiadomosc iz powoli konczy sie juz ten fake (zakonczy sie w nastepnej czesci na 99%). Jesli jest smutna to pamietajcie: oczekujcie tematu "Nieumarle powstanie" lub "Ostatni bastion" <- ktorys z nich na pewno sie pojawi a ten ktory nie bedzie drugim z mojej serii fake'ow na 80% bedzie trzecim z serii |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
wydaje mi sie że jesteś nadpoobudliwy @topic nie słuchaj go pomysł masz bardzo dobry ale napisy dawaj standardowe a outfity troche dopracuj ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() A mi sie wydaje, ze chlopak ma kompleksy. Wyzwalem go i teraz bedzie jezdil po moim fake. Ale powiem wam w tajemnicy, ze mnie tro cieszy. Bo gosc robi mi reklame. Ale ciiiiiiiiiii...
@ontop Spoko, ale te outfity dziwne... i nie pisz na fioletowo, bo mozna od tego wzrok stracic... w koncu jak to jest siedziec 2 cm od monitora? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic z poczatku myslalem ze bedzie dno, znowu orki vs ludzie, ale sie pomylilem i grafa i fabula sa ok ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Świat: Aurea
![]() |
![]() Chłopcze fajny fake... nie jest taki piękny ale fajnie się go czyta... ale ten fioletowy jak ktoś wspomniał(zając podajrze) właśnie to razi ale ja z 8 cm przeczytałem(xD) Będziesz dobrym fake'owcem mówię ci.Pozrowienia
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arcon Necro Master
Gildia: Szukam
Świat: Shanera , Thais
Poziom: 13
Skille: 52/52
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Według mnie bardzo się postarałeś wogóle z tym całym fake story.Podobały mi się bardzo wszystkie te potworki z ładnie pokolorowanymi outfitami.Wypasiste również były plansze jak i Cyclops Leader.Fabuła ciekawa , ogólnie oceniam wysoko , bo 9/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Ciekawe dopiero teraz się rozkręciło. Czekam na next part 7/10. Początek mało ciekawy, ale zobaczymy co będzie dalej. Jak będzie więcej ocena też pójdzie w górę.
|
![]() |
![]() |