Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-06-2006, 11:36   #21
matekk fst bolt
Zbanowany

matekk fst bolt's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevro Destroyer
Ja szczerze mówiąc też ćwicze Parkour ale filmików nie mam... Lecz moge przyznac że jestem cłakiem niezły Fajny filmik

o rly?
matekk fst bolt jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-07-2006, 10:47   #22
V4~Alcarian
Guest

Domyślny

Ladnie, ale to nie te forum, jak chcesz byc oceniony to film powinien znajdowac sie na forum o danej tematyce czyli np. na forum strony leparkour.pl.
Pomysl co by bylo jak by ktos umiescil na forum o lpk film z tibi ??

Tak druga wazna kwestia dzieki ktorej ja niedalem sie na poczatku zblaznowac, a wam tez radze ja zastosowac. Filmy daje sie dopiero jak sie potrafi cos naprawde dobrze i maja one byc promocja ekipy, wtedy np w waszmy przypadku duzo ekip z innych miast albo z naszego ekipa moich ziomkow ( Hasanie pozdro ale watpie ze by ktos tu zagladal ) zmierzyla sie z wami na trasie.

Jak narazie idziecie w dobrym kierunku proponuje wam sie ustawic z innymi ekipami z gliwic np z hasaniem ( tutaj link www.hasanie.fora.pl ) otwarci ludzie moga wam pomuc .

Pozdro!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 11:15   #23
Venderon
Użytkownik forum

Venderon's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Tutor
Imię: Venderon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 71/69
Poziom mag.: 6
Venderon ma numer GG 3914073
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukang
Mhm wiesz co ? jak juz mowilem to nie jest koniec.. czyli film jest jescze nie skonczony chcesz techniki bedziesz je mial ? chcesz wyzsze garaże ? bez zadnego problemu obiecuje .. ze oprocz zwyklych frontflipow posypia sie tutaj backflipy i walflipy. Spokojnie daj nam czas a zobaczysz cos o wiele lepszego.
Pozatym jak jestes lepszy to pokaz i umiesc swoj film albo umowimy sie i zobaczymy ? kto skacze z wyzszych garazy??? moje gadu 1310516 czekam. " Młodsi ? o 5 lat ? czyli wasza ekipa ma po 9 lat ? i sądzicie , ze jestescie lepsi ? a ten skok z niskiego garazu na filmie wyglada , ze jest niski =p a jak ja zeskakuje z takich buduynkow nie wybijam sie do gory only do przodu.TE SALTA KTORE POKAZALISMY TO SMIECH =p Ale chcialem juz umiescic zeby zobaczyc jak ludzie skomentuja teraz wiem=p zaniedlugo ukaze sie new film.Jak naprawde uwazasz , ze to slabe pokaz jak wasza ekipa 9-latkow " przedszkolakow" radzi sobie z tymi garażami lepiej

Nie mamy dziewięciu lat, lecz 13-14 ;-) To co pisałem to nie było besztanie tylko raczej konstruktywna krytyka... po prostu źle to zrozumiałeś.
Filmu nie nakręcimy bo nie mamy kamery cyfrowej xD

PS: W razie czego możemy się kiedyś spotkać w Gliwicach a dokładniej na Sikorniku... Mamy tu pare fajnych miejscówek.Moje gg :
Moje GG : 3914073
Pozdrawiam
Venderon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 12:06   #24
*Vjefroon*
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Domyślny

A ja dodam taką ciekawostke, że w filmiku występuje Faraonek, czyli best axe w tibii.
*Vjefroon* jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2006, 11:34   #25
Johny Rambo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Batory !!

Stan: Na emeryturze
Imię: Sarandini
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
Domyślny

W sumie nie ma zle ale oprocz tego salta przez krzaki to nic ciekawego tam nie bylo
i mialem wrazenie ze w czasie tej "scenki" ten co ucieka sie prawie polamal o ten garaz
Cwiczcie Cwiczcie i wiecej efektownych skokow ;] bo Parkour nie polega tylko na skakaniu z murku na murek i bieganiu
Czekam na next film
Johny Rambo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2006, 20:00   #26
Ajco
Użytkownik Forum

Ajco's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Fajnee Też bym tak chciał, wkurza mnie to, że ludzie dzwonią na pały, przecież to moja sprawa czy narażam swoje życie a nie ich ;/
Ajco jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2006, 22:44   #27
Granteon
Użytkownik Forum

Granteon's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderon
Filmik poniżej przeciętnej...

Nie pokazaliście tu ani techniki, ani dobrych trików.
Poziom trików bardzo niski, wybicie także, to już lepiej my sobie w Gliwicach po 5 dniach trenowania radzimy (jesteśmy także wizualnie od Was młodsi o 2-5 lat).

LUDZIE SALTA TO NIE PARKOUR! SALTA TO AKROBATYKA, ZAPAMIĘTAJCIE TO!

PS: Śmiesznie wyglądało jak któryś z Was skakał z niskiego garażu, a grupa ludzi podziwiała jego umiejętności xD

Widać, że uprawiasz parkour tylko po to, żeby szpanować w miescie... W parkourze nie liczy się, że pokazujesz triki, tylko te triki pomagają w bieganiu. Robić tylko triki na rurce to też nie Parkour... Myslisz, że się nauczysz paru trików w 5 dni to rządzisz? Wcale tak nie jest - tu liczy sie Jump, skok w dal itp.

Notka!
Granteon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-07-2006, 11:32   #28
Ozzie
Użytkownik Forum

Ozzie's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam

Ozzie ma numer GG ask me ;>
Domyślny

No patrz.. zebrała się grupa fachowców. Dajcie sobie spokój, wyłączcie komputer i idźcie sobie poskakać, a najlepiej z okna.
Ozzie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania