|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() Cytuj:
o rly? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Ladnie, ale to nie te forum, jak chcesz byc oceniony to film powinien znajdowac sie na forum o danej tematyce czyli np. na forum strony leparkour.pl.
Pomysl co by bylo jak by ktos umiescil na forum o lpk film z tibi ?? ![]() Tak druga wazna kwestia dzieki ktorej ja niedalem sie na poczatku zblaznowac, a wam tez radze ja zastosowac. Filmy daje sie dopiero jak sie potrafi cos naprawde dobrze i maja one byc promocja ekipy, wtedy np w waszmy przypadku duzo ekip z innych miast albo z naszego ![]() ![]() ![]() Jak narazie idziecie w dobrym kierunku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro! |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie mamy dziewięciu lat, lecz 13-14 ;-) To co pisałem to nie było besztanie tylko raczej konstruktywna krytyka... po prostu źle to zrozumiałeś. Filmu nie nakręcimy bo nie mamy kamery cyfrowej xD PS: W razie czego możemy się kiedyś spotkać w Gliwicach a dokładniej na Sikorniku... Mamy tu pare fajnych miejscówek.Moje gg : Moje GG : 3914073 Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() A ja dodam taką ciekawostke, że w filmiku występuje Faraonek, czyli best axe w tibii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Batory !!
Stan: Na emeryturze
Imię: Sarandini
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() W sumie nie ma zle
![]() ![]() ![]() i mialem wrazenie ze w czasie tej "scenki" ten co ucieka sie prawie polamal o ten garaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cwiczcie Cwiczcie ![]() ![]() ![]() Czekam na next film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Fajnee
![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Widać, że uprawiasz parkour tylko po to, żeby szpanować w miescie... W parkourze nie liczy się, że pokazujesz triki, tylko te triki pomagają w bieganiu. Robić tylko triki na rurce to też nie Parkour... Myslisz, że się nauczysz paru trików w 5 dni to rządzisz? Wcale tak nie jest - tu liczy sie Jump, skok w dal itp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() No patrz.. zebrała się grupa fachowców. Dajcie sobie spokój, wyłączcie komputer i idźcie sobie poskakać, a najlepiej z okna.
|
![]() |
![]() |