|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#22 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Może trochę zejde od tematu może nie nie, zależy jak kto na to patrzy. Mianowicie chodzi mi o $cora~. Za co wy go krytykujecie ? Pomylił się, bo dał bana bez przedstawienia dowodów. Ludzie a co to on jeden popełnia błędy. Odrazu trzeba go krytykować, zakładać nowy temat aby mu dojechać - dlatego że jest moderatorem? Phoeler~ty to chyba musisz być swięty. Masz 22 lata i się zachowujesz jak jakiś dzieciak co mu samochodzik popsuli w piaskownicy? Teksty na $coraa typu "blebleblr <cenzura>" świadczą tylko o twojej dojrzałości. Większą dojrzałością wykazał się $cor trzymając w ogóle ten temat "$corcerer noobie". Mało kto wierzy, że to jest twoja praca, a po drugie to ma być nowy potwór a nie jakiś zaczerpnięty z innych gier.(btw Ghoul).Więc nie ma nawet o czym dyskutować. Jest nawet w regulaminie w dziale kary punkt o nazwie "# Kretynizm w
czystej postaci: 9 do 10 pkt. karnych" Idealnie pasuje do ciebie. edit @MaveriC Dlaczego go bronię? Odpowiedź jest prosta, $cor~odwala na tym forum kawał dobrej roboty. To, że się pomylił nie znaczy że trzeba go już bluzgać. Nie lubisz go za to, że dał Ci więcej punktów niż inny modek? Sorry, ale gdzie jest napisane, że za dane wykroczenie powinno się dostawać tylko 2 pkt. W regulaminie który zaakceptowałeś wyraźnie jest napisane co do ilości punktów. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 05-06-2006 o 18:18. |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
...naprawde mam to gleboko gdzies, co o mnie sobie piszecie, piszcie dalej co chcecie, mozecie mnei nazywac nawet noobem i itp, malo mnie to obchodzi. Pan $corcerer tym co robi na forum moim zdanie zasluzyl na krytyke. A co do banowania tego konta i mnie, to nie ty jestes od tego.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() Cytuj:
A ty co go tak bronisz?... to czysta prawda ze $cor odpierdziela tu calkiem niefajne rzeczy dobra przyznam sie...ze w 2 postach napisalem cos glupiego..za co warna dostalem...1 od scora....dostalem warna...bodajrze za 5 pkt.......a drugiego dostalem...hmmm niepamietam od kogo....blad byl ten sam... ale dostalem 2 pkt.... Wiec....$cor...problemy ze soba?...Jak nie potrafisz sobie ze soba poradzic..to nie wyzywaj sie na forum.... Rotfl.....jak jush piszesz o kims ''kretyn'' to najpierw przeczytaj swoje bzdury...i zaczerpnij troche wiedzy p0zdro |
|
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Cytuj:
Pomijając to, że pisząc to mam bardzo brzydkie wrażenie, że to, że śmiesz twierdzić że jesteś najdłużej aktywnym polskim graczem w Tibię (dla rozwiania wątpliwości, nie mam zamiaru tego podawać w wątpliwość, bo mi się zwyczajnie nie chce) jest, przepraszam za wyrażenie, przedłużeniem twojego penisa. Dosłownie. sorry stary, ale twój staż to GRA. Coś, co nie ma ŻADNEGO realnego odbicia i nie przynosi dosłownie nic do tego, żeby świat był lepszy. Rozumiem, gdybyś był kimś, kto potrafi popisać się swoją wiedzą, jak ESR, Gates, Torvalds, Allen, Mitnick, czyli ludzie którzy potrafią zrobić coś w RL. Wiesz ile warty jest twój "najwidłuższy tibijski staż"? Kilka tysięcy straconych godzin, i toszkę bajtów na jakimś odległym serwerze, którego i tak nie zobaczysz. Ot, co. Cytuj:
BTW: Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale to, że nie masz czasu nawet na przekopiowanie nicka człowieka z którym masz zamiar prowadzić polemikę świadczy nie tylko o twojej ignorancji i arogancji, ale też niskim (jeżeli nie całkowitym brakiem) poziomem kultury własnej. Zanim zaczniesz się kłócić z idiotą, nie zniżaj się poniżej jego poziomu, ludzie mogą nie zauważyć różnicy (to taka swobodna przeróbka tego powiedzonka, któremu właśnie przeczę pisząc ten post). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tyle mam do powiedzienia o Phoe~. Ocenę końcową pozostawiam osobie, która to przeczyta. Każdej z osobna. Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
MaveriC: Gdybyś nie zauważył, to ilość punktów na jaką zasługujesz jest SUBIEKTYWNĄ oceną upominającego cię moda. I tak bedzie dopóki nie zostaną wprowadzone taryfikatory. Czyli zawsze. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Ja sie dołącze, powiem coś - możecie mówić że liże dupe $corowi/opom na IRCu, leje na to..
Ale z biegiem czasu to zauwazyłem - zeby nie modzi ostrzy tak jak $cor, na tym forum było by pare razy więcej naabów. Naabów takich jak Ty, Phoe~... Dowodów nie mam żadnych, ale i tak prawie wszyscy wiedzą ze kupiłeś chara. I taki jestes pr0 i 1337? Cóż, gratuluje podejścia. Co do Twojej pracy - to jest oczywisty plagiat, na 5 kumpli których spytałem, trzech odpowiedziało - 'widziałem'. Grafiki podobne uzyte były w UO, Planescape, Eye of the beholder.. screenów nie mam. Akurat w tym momencie, wykazuje tylko swoje zdanie - nie poparte dowodami. |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zyjac w takim pieknym kraju jak Polska wszystko jest możliwe, jezeli mamy do czynienia z korupcja na kazdym kroku, to dlaczego tu mialo by jej nie byc… dyskfalifukujac 20 osob, bo ich prace to "plagiaty" można latwo wylonic zwyciezce… nie mowie ze akurat tak jest na tibia.pl, ale cos moje przypuszczenia zaczynaja się sprawdzac. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 05-06-2006 o 08:49. |
|||||
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() @UP: A żebyś wiedział że dziś obskocze kumpli, poporzyczam gierki i poszukam..
|
![]() |
![]() |
#29 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
|
![]() OK, rozumiem, prawdopodobnie tez bym sie wkurzyl gdyby ktos mnie zbanowal nie majac racji ale... Czlowieku, od czego jest IRC, PW, GG, czy MSN??!! Powiesz "nie mam jego numeru GG, ani adresu MSN...", ale PW wyslac nie mogles?? Te forum i tak jest juz zasmiecone a jeszcze ty musisz dorzucic cos od siebie -.- Pomysl nastepnym razem.
#31 | ||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Cytuj:
Pozatym, to oczywiste że nie każdy może wygrać. Ci, których "prace" są żywcem zerżnięte nie mają żadnych szans. A twoja praca właśnie taka jest - bo wciskasz nam zombiaka, który jest już w tibii (nazywa się Ghoul) i jest tragicznie wykonany jeśli chodzi o grafikę - to taki zwykly powycinany i powklejany pare razy obrazeczek, o pixelarcie nie ma mowy, ze nie wspomne o poprawnym cieniowaniu i pochyleniu postaci. Jednym słowem, robota (?) na odwal się. Cytuj:
I, mój drogi, gdzie te twoje osławione DOWODY, o które tak usilnie wszystkich prosisz, co? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() Ależ tak, na IRCu już dawno wszystko ustaliliśmy, prawda Rad ? ; >
Mamy wyniki z góry ustawione tak, zeby kazdemu z Nas coś przypadło ; ) A prace tak dobre jak Twoje po prostu emilinujemy.. @Topic: W Arcanum widziałem potworka prawie jak to to, ale nie taki sam.. Bo to nie był umarlak :< No, ale szukam dalej.. |
![]() |
![]() |
#33 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Czemu ten temat jeszcze nie jest zakonczony skoro sprawa sie wyjasnila?
Scorcerer popelnil duzy blad, za co zostal odpowiednio przezemnie opieprzony. Do tego wieksza kara dla niego byl chyba sam fakt popelnienia bledu ![]() Zombie jak to zombie, gier mamy 1337 i we wszystkich zombie sa mniej lub bardziej podobne, w koncu co inowatorskiego mozna zastosowac w potworku, ktory jest nieumarla kupa miecha, czasem z maczuga. Inspiracje, owszem mozna brac z innych gier, ksiazek, rysunkow, itd. Bo w koncu jakby nie mozna bylo to musielibysmy usunac 95% prac. @Pan wielki, stary gracz: Niby skad wiesz ile lat maja ludzie tu wchodzacy skoro sam nie wchodzisz? Gadasz glupoty chlopie. Jak kazdemu wiadomo, wiekszosc ludzi grajacych w tibie w polsce to osoby ponizej 18 roku zycia, tutaj jest sonda odnosnie wieku naszych gosci: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66344 Mysle, ze procent naszych gosci powyzej 18 lat jest adekwatny do procentu polskich graczy powyzej 18 lat. Opieram to na sondach, jak i na wizytach ludzi na stronie. Ja mam dowody na swoja teorie, a czy Ty masz? Nie. Wiec po co gadasz? Szczerze to nie obchodzi mnie kim Ty jestes i to czy tu wchodzisz czy nie. Nie podoba sie, to nie wchodz. Prosta zasada. Typowy syndrom gracza z anticy... "Ja tu gram najdluzej, wszyscy inni sa glupi, macie padac do moich stop" A co niby zrobiles dla polskiej sceny tibijskiej, ze uwazasz sie za lepszego? Nic. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 06-06-2006 o 14:42. |
![]() |