|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Wychodzi nowa płyta \m/ Behemotha \m/ która SKOPIE WAM DUPY! Nic ważniejszego jutro nie bedzie, ah, bedzie jeszcze narodowy dzień skopania dupy wszystkim emo, więc jak spotkacie jakiegoś emo, dajcie mu w twarz, jutro jest to dozwolone. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 05-06-2006 o 22:35. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Nie zapomnijcie, to ważne!
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() @Wieszok:
Grasz w MtG ty szatanie? Mnie za to ostatnio ksiadz gonil ^.- Mam nadzieje ze to nie jutro, bo ciocia mi obiecala ze pojdziemy do wesolego miasteczka ![]() ![]() Rzeczywiscie temat dosc zabawny. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak sobie myślę...
Czy wam ktoś wycinał mózgi przez cesarskie cięcie przy porodzie, że wymyślacie takie kosmiczne fanaberie? "Przewidziałem koniec świata, ale jestem fajny, będzie w dzień, gdzie będą same zera i szóstki!111" @Dobo Musiałbym dawać każdemu kolesiowi z ulicy w mordę, nieco mi się nie kalkuluje. :p
#26 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @ktostam : tak, wiem, ze liczba 7 oznacza Boga. W takim razie, inne pytanie - jaki jest znak Szatana z Tesco? A! 666.9! Koniec swiata bedzie, jak bedzie.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nekromanta
Emo miałby mi złamać rękę? :D
#28 |
Nieobecny.
|
![]() tak, ale tylko o godzinie 6:06. Jak prześpisz to będziesz musiał sobie poczekać.
geez, ludzie, nie wiem czy wy wiecie, ale w historii byl tez rok 666, i jakos nic sie nie stalo... |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() a ja jutro na 6 lekcji mam zastepstwo...to tez cos oznacza??
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
A, zapomnialem, to bardzo prawdopodobne ze bedzie apokalipsa, na ziemie zszedl ANTYCHRYST! Albo kilku antychrystow. Zreszta coraz wiecej ich schodzi (CipSoft, mangowcy, metale(rowniez tokio hotel! \m/), ci co nie ubieraja beretow and much, much more!) Ale naszczescie nasz kochany Roman Giertych wprowadzi obowiazkowa religie dla szkol, matury z religii, moherowe t-shirt'y ulubionych zespolow, i wogole bedzie lepiej! |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Za przeproszeniem, ale skoro za 7 lat ma być koniec świata to ja mam gdzieś ropę i gaz ![]() ![]() ![]() A tak z innej beczki, zagadka: Jeśli jutro (dzisiaj) 6 dnia, 6 miesiąca 2006 roku w 6 osób pujdę do Totka i każda z tych osób skreśli 6 liczb to jakie mam szanse na trafienie szóstki? ![]() @Karrith: jeśli to religia to kto wie ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Azazel
Profesja: Paladin
Świat: ETERNIA
Poziom: 105
![]() |
![]() A ja urodziłem się 16-06-1976 , czyli co?? Mam w dacie urodzenia trzy x6=666.To niby co znaczy? Jestem zesłańcem apokalipsy ?? Nie wierze jakieś bzdury i z całym szacunkiem dla twojej osoby,nie wkręcaj sie w jakieś dziwne wizje o końcu świata ( osobiście jestem nie wierzący i szczerze wali mnie to co sie "potem stanie",bez urazy dla chrześcijan).Jak to mówił "grucha"z "chłopaki nie płaczą" , " Nie wierze w duchy,podwodne cywilizacje i reinkarnacje"(jakoś tak).
Boguś Linda(w PSY1)-- " A KTO UMARŁ TEN NIE ŻYJE"
#34 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() Oh, yeah - HELL \m/
Apokyalypsa !11 A my dziś z kumpelami będziemy na stosie nauczycieli palić, o! I wogóle, zrobimy 'koniec świata' :! @Tak bardziej na serio: gdzie tam koniec świata... ;p |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#37 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() koniec swiata z przyczyn technicznych nie wystapil.
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() - Houston mamy problem.
- Co jest? - No jak to co? Znowu przespalem okazje do rozwalenia tej zakichanej Ziemii... - Ku... znowu? Eh no to do zobaczenia w 2012. @down jakas polka przepowiedziala!!!!!!111oneone w nie do wiary bylo :< jak mozesz nie wiedziec o nadchodzacym kataklizmie?!
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 06-06-2006 o 11:49. |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Dla mnie wogle liczba 666 to jedna wielka bajka. Ktoś cos wymyślił, komuś się spodobało. No i ochrzcili jako liczba szatana.
A może to same szatany zeszły na ziemie i powiedziały ,że to ich liczba??? PS. Słowo szatan pisze w liczbie mnogiej po szatany to zbuntowane anioły. (Jakby ktoś nie wiedział) |
![]() |