|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @Up:
A potem podadzą Cię na czarną listę. A ja wykreślę Cię z białej i w czarnej dam komenta ![]() Próbować zawsze można... ale czy warto? |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Gorzow Wlkp.
Stan: Na emeryturze
Imię: Guard Stas
Profesja: Knight
Gildia: ..
Świat: Pacera
Poziom: -55
Skille: 55/55
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Gracz Czlowiek ognia Antica ;p pomogl mi gdy prosilem o items ;p
Gracz na pacerze Lucek Del'Lan pomaga innym ludziom i mi w tym w robieniu questow. xD Gracz Soru Halton czy jak on tam sie wabi to nie wiem ale pomagal mi w questach i na poczatku mojej gry na Antice Powodzenia na rooku Milanku ;]
Guard Termit Pacera 41 lvl 51 Mlvl Aktualnie Retired Guard Stas 39 lvl mlvl 5 Pacera Aktywny http://photobucket.com/albums/f7/Termit1992/ Ostatnio edytowany przez Guard Termit - 18-06-2006 o 15:55. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
Jako że Czlowiek ognia to ja, notuję go na Soru Haltona. Lista zedytowana. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Gracz Blascire Master of Darkness, poświęcając własne życie uratował moje. (Isara)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() INFERNA Gracz o nicku Asta Fenn zabrał mi kasę, którą chcialem wplacic do swojego depotchara, a nastepnie oddal mi ja z nadwyżką i potem brakowalo mi miejsca, wiec mi przynios baga. niewiem, czy dać go na szarą, czy na białą listę. Zdecyduj sam ![]() Proponuję dodać gracza Dragoniastyy na białą listę, bo jak szłem z nim huntować roty (był pełny resp) dał mi swoje 2 life fluidy, mimo że jemu były bardziej potrzebne, bo to on w większości blokował, i nawet się nie obraził jak przypadkowo wylałem jednego ![]() EDIT: Trzeba przenieść Asta Fenn na czarną listę. Ciągle podchodzi do każdebo i zadaje mu bluzga o treści Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Celoz - 20-06-2006 o 21:45. |
||
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Moi koledzy:
-Gofin -Lord Grievous -Gaertan -Arthur Conqueror -Yassek Nolan -Junihio -Vialix -Lemir Smok -Grzyb Rookstayer -Kadaaj Rookstayer pomagają mi często, chodzą ze mna na qesty, dają eq, blokują, pożyczają na forsę. Niewiem czy to się liczy bo to nie jest tak że ''miałem raz red hp na rotach i mi pomógł się wydostać'' tylko często - na przykład chodzimy codziennie na qesty. Jeśli niechce ci się pojedyńczo dodawać to napisz: ''grupa RB'', a jeśli nie to nie. (może lepiej nie bo tłumy się doczepią że to reklama ![]()
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
|
![]() Czarna lista:
Gu Rokguardian Hiberna Mi osobiście nic nie zrobił, ale widziałem jak proponował ludziom blokowanie rotwormow. Powiecie, że to dobre, ale zamiast blokować rotów trapował low lvle. Radzę uważać na jego propozycje |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Kosus - Lunara , trapował ludzi i mnie też padłem i straciłem ponad 300 gp , uważajcie bo sprytna jest ( to chyba baba ).
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Impalable - 21-06-2006 o 19:20. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Człowieku, zamierzasz aktualizować w końcu tą liste, czy nie?! Przepraszam za offtop, bo do dodania nic nie mam, ale prosze cie zaktualizuj. Nie wiem na kogo mam uwazac
|
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() "Torn Skanix" brazylijczyk dodaj go do czarnej listy wybija potworki i jest wkurzajacy a jak bedziesz na mino hell to prawdopodobnie bedzie chcial ci zrobic trapa bo bylo tak wiele razy ze mna.
"Knight Colin" drugi do czarnej listy jest kompletyn idiotom jak bijesz potwory przesowa cie, wali ci potwory i wyzywa. "Acit" polak do bialej listy mozna mu zaufac i jest spoko. Chyba moge dodac tez siebie bo pomagam ludziom robic questy blokowac potwory itp. ALL Xantera Ostatnio edytowany przez Gobii - 22-06-2006 o 09:23. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Imię: Eomer of rohanu
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() Inferna
no dobra dodam siebie pomagam graczom w qlestach szczegulnie polakom raz dedlem za jednego goscia on odal mi wszystko w zamian(z mojego ciala) no i raz rozwalilem jednego trapa goscie na nieszczenscie trzymali kase w skrzyni a ja jom se wziolem odalem ludziom kturzy tam dedli nie wszystkim ale odalem nick Eomer of Rohanu Ostatnio edytowany przez lethorn - 21-06-2006 o 23:29. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Rook
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Looking
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: 21/26
Poziom mag.: 69
|
![]() Czy to, że strapowałem w 3 godziny siedemnastu losowych graczy w celu zaliczenia maxymalnej liczby fragów nadaję się do czarnej listy ??
Noobki uwarzajcie na mnie .... hum hum hum Jeśli chcesz mogę ci podać ich nicki ![]() Jam był Wyrob miesny świat Askara ( omfg pisze się askara nie askera popraw to ). Niestety dostałem namelocka, bo chędożony w czoko cipsoft nie lubi rookstayerów. Teraz sieję grozę jako Loczek The Fair. Ostatnio edytowany przez Wyrob miesny - 22-06-2006 o 00:13. |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Austin Vantage ; Maffex - czarna lista
Koleś strapował mnie 2 razy na mino hell. Za 1szym razem rzucił 120 gp, na co się połasiłem... pyk myk, jego kolega Maffex daje loga i już jestem otoczony przez minosy, nigdzie nie ma ucieczki, droga zablokowana. Przychodze 2 raz i znó mam wała, obiecali mi, że oddadza mi moje itemki. Powiedzieli, że leżą w BP na piecyku, więc w zaufaniu wchodze tam i BUM, itemki tam są!! ![]() Poczekałem jakies 10 minut i Ci zaje*** kolejnych 11 osób. Od lootu pod minosami aż było złoto. Nie robiłem im nic złego ani nie zabijałem potworów, ani nic nawet ich wczesniej nie spotkałem. W samej rozmowie byli mili, nie padały ani wulgaryzmy ani nic złego, co można by uznać za nieetyczne. nawet byli mili, ALE MIMO WSZYTSKO TRAPOWALI OSTRO. Niech nikt się do nich nie zbliża, jeżeli są w jakimś miejscu, gdzie występują wiecej niż 2 potwory!!!!!!11 |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Cytuj:
![]() @up i 2xup Od kiedy mozna samemu sie dodawac do listy ?? |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
|
![]() Do białej listy jeszcze proszę dodać:
Blurp Blupek Hiberna Jak go ładnie poprosisz to ci pobloczy potwory (przynajmnie blookwał mojemu łucznikowi) |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem, że lista została uzupełniona w częśći. Trochę wina neta, troche zepsutej myszki. Pełna aktualizacja nastąpi w tym tygodniu, tylko kupie sobię nową myszkę
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Rook
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Looking
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: 21/26
Poziom mag.: 69
|
![]() Z Askary nie ma nikogo więc trzeba coś niecoś dodać
Czarna lista: - Sestorme - próbował strapować mi kumpla i jako jedyny ma wyższy level ode mnie. - Rukawa Seiji - Chamsko bloczy resp, wyzywa, ogólnie nieprzyjemny typ Biała : - Lady Tamerados - pomaga, robi wszystkim dobrze ![]() - Maniak Rookslayer - zawsze można na gościa liczyć, pomaga w każdej sytuacji, trapuje noobów, pomaga newbie |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Yeye: Lista uzupełniona, sorka, że tyle to trwało.
Aha, przypominam:
|
![]() |