![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
Świat: Obsidia
|
![]() srry duoble post
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() tyle że za co miał zapłacić 20k ? za to że szybko expił ? czy może za to zę mial dużo kasy z guardów ?
|
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Awolver zauwazylem ze bardzo bronisz Raxia wiec moge stwierdzic ze jest twoim dobrym kumplem, wiec zapytaj sie go za co mial 20k placic on dobrze wie, i bynajmniej powodem tego nie bylo to ze szybko expil czy mial kase z guardow ale to ze nie umie sie szanowac innych i ma nie wyparzony jezyk ;p
czyli tzw Insuling ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
![]() |
![]() ta... nie bede juz wnikał kto zaczął używać względem raxia wulgaryzmów . Ale hunted za nie wyparzony język to jest po prostu za nic. Więc ja cyba tez powininem miec hunta?
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Wulgaryzmy NIE zaczęły lecieć z mojej strony, najlepsza obrona jest atak, tak dla ścisłości. Anguś się przestraszył, że niedlugo wbije lv i nic mi nie bedzie mogl zrobic to i zabil jak mial przewage =) ciesz się, że nie padłeś, ale to tylko wyniklo z niezgrania teamu. Jeszcze wróce =)
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
po 2 nie przestraszylem sie ciebie ze idziesz z levelem ale zaczales mnie wyzywac na GC wiec sie nie dziw wyzywales mnie przez kilka ladnych dni ale ja to olewalem az w koncu moja cierpliwosc sie wyczerpala -.- a ze nie chciales zaplacic 20k to juz nie moj problem i na drugi dzien po zajsciu znow zaczales mnie wyzywac -.- po 3 nie obchodz mnie ze nie umiesz sie dogadac z kolegami i nie potrafiliscie mnie zabic ;p Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 20-06-2006 o 00:34. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() witam wszytskich uzytkownikow forum
![]() po pierwsze Ang zrobil jak zrobil i zrobil dobrze ![]() ![]() Tak anni pieknie zrobiony sov juz selniety ![]() Na Hoocie nie bylismy akurat nie kazdemu pasowalo ![]() Pittbul ![]() ![]() Awolverku spokojnie strazniku Texasu ty moj maly ![]() ![]() ![]() a co do majka kolego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do mojego kicka ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkichi witma Mastera cucumbera ktory jest chyba troszku nowy w naszych tematach ![]() ![]() ![]() King Kiroy |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
![]() |
![]() Czyli najpierw odniosę się do wypowiedzi anga. Jeśli ja mialbym rozdawac hunty osobom ktore mnie obrazaja to bylbym bardzo bogaty. NIstety tak sie nie robi, po prostu daje sie ignored. A co do tego obrazania na Gc to ja tego nie zauwazylem.
@Kiroy zobacze , na razie mi sie w tibie nie chche grac. Moze humorek mi dopisze jak juz na prawde zaczna sie wakacje, zoabczymy ![]() Powiedziales takze ze jak gadales z raxilonem to nie mogles sie pogadac ktory to ktory. No coz ja poznalem wszystkich, rozdali gg numeru oraz zawsze sie przedstawiali. Troche gorzej sie dzieje teraz z Kiroy windem :/ mialem nadzieje ze teraz beziesz ty ciagle grac, ale niestety nie mozna miec wszystkiego. Aha jeszcze do porownywania mnie ze Straznikiem texasu.... hmmm ja proponuje Superman albo Człowiek Sprawiedliwy chociazby ? albo po prostu "Policjant" |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() Ja nie naleze d oosob co odrazu daja payment za to ze ktos powiedzial do mnie noob ,debil, etc ale awolver wybacz ja bylem w jednej gildi z raxiem i on zaczal mnie wyzywac od Gc jak juz wczesniej zauwazyles a ja z racji ze wowczas bylem liderem tej gidli chcialem miec kontakt z innymi czlonkami gildia i mialem otwart Gc.Raxiu przez kilka dni dzialal mi na nerwy sowim zachowaniem ;p ale ok kazdy ma swoj charakter ok w pewnym momencie raxiu zaczal juz przesadzac i postanowilem sprowadzic go na ziemie. Mial do zaplaty 20k ok nie chcial zaplacic ale mogl chociaz na drugi dzien powiedziec przepraszam ,ponioslo mnie, etc a on niby cos zaczal gadac noramalnie a tu widze na Gc znow raxiu o mnie wypisuje "rozne " rzeczy mniej lub bardziej cezuralne wiec awolver nie dziw ze raxiu ma hunta nie dosc ze nie zaplacil to jeszcze nie przeprosil. Jezli dla raxia przyznac sie bledu to taka wielka skaza na honorze to niech sobie lata po kopalniach i pkuje widac tylko na tyle go stac...
|
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
![]() |
![]() Jak juz wczesniej pisalem ja NIE zauwazylem zeby on cie obrazal na gc, przypomne ze w tym czaie ja rowniez bylem w Virtu.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() wtedy bylo juz dosc pozno okolo 00:00- 1:00 w nocy u na Gc bylem ja Raxiu i Lady of Abaddon wiec jesli mi nie wierzysz badz nie chcesz zapytaj sie lady mozesz pogadac z Darota i Vixi de'hell oni maja rozmowe tzn czytali ja i sami sie zdziwili oO
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Braniewo
Imię: Maggus, Berss
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anti NG
![]() |
![]() Cytuj:
16:38 Kleyton: SELLING BP P LEGS 5K ! |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() hehe no zycze powodzenia na new serwie
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Rozpoczelismy juz Hote 2 czesci juz mamy zaliczone z Kiroyem ;p Niestety zmienil sie sklad teamu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Anga pamiętasz jeszcze starego kumpla z Hiberny a na Obsidi Etermana? Co u Ciebie ziomuś?
|
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Wczoraj bylamala jadka z KATG poniewaz napadli na gildie Vandalz , w sumie chlopaki z Vand sie niezle bronili msuze przyznac i dali rade
![]() ![]() ![]() ![]() ZYcze wszystkim milego grania u nas na Obsidii a takze udanych bezpiecznych wakacji ![]() ![]() Cya in Tibia King Kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() Mi się dobrze gra na Obsidii tylko niepokoi mnie gildia "Electric banana hand"
![]() Tak pozatym to jest spoko ![]() Regards
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() Szikaczka moja ma urodzinki stara dupa z ciebie
wiec "... Wszystkiego, czego chcesz O czym tylko marzysz Dzisiaj życzę ci Wszystkiego, co już jest O czym jeszcze nie wiesz Byś zawsze sobą był..." ![]() ![]() ![]()
#40 |
Zbanowany
![]() |
![]() Gratulacje dla Lady Kaka Siki
![]() |
![]() |