|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Juz mi te przemyślenia Kalda dawno chodziły po głowie.
W sumie nie ma co sie rozpisywac bo każdy wie jak jest, zobaczymy co bedzie tu za 5 lat ;s, jedno jest pewne, że jeszcze może być gorzej. Najbardziej dobiło mnie, jak pare dni temu widzialem tego smiesznego konika jako propozycja do konkursu, myslalem że spadne z krzesła, czy spadlem juz nie pamietam, a teraz widze go tu! W sumie nie wiem jakiego Leppera wole, i tak wszedzie zachowuje sie tak samo, czy to na traktorze, czy w sądzie czy pod krawatem ;] Btw. Cytuj:
![]() Btw2. Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 11-06-2006 o 01:03. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() To ja mam propozycję: Niech władza poszerzy "eRPeGi" do "Gier".
![]() Kald, ty wredny frustracie, no! =]
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Yada, yada, yada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Temat jak najbardziej odpowiedni, ale mimo iz na codzien jestem optymista, to teraz szczerze watpie w to, ze cokolwiek zmieni sie na lepsze...
@down: Cytuj:
//Edit; Przeczytalem drugi raz i juz wszystko wiem!;] Nie powiedzialem ze akurat TO bylo zle ^^ Ostatnio edytowany przez styku - 11-06-2006 o 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Taki lil' offtop.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Haha, Kald, przebiles samego siebie
![]() Ps. Widze, ze ludzie w RD graja ^^ @down : a gdzie powiedzialem, ze temat mi sie nie podoba? Ocenilem tylko opinie Kaldricka i wlazidupstwo ludzi na forum. Tyle.
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 11-06-2006 o 09:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Nekromanta
Tak mowisz? To wiec, skoro Ci sie ten temat nie podoba, to po co go czytasz i na niego wchodzisz? Nikt Cie tu na sile nie trzyma (takim twoim slabiutkim tokiem myslenia). @Up Wiesz, takie odnosze wrażenie z powodu negatywnego wydźwięku posta... A pozatym, włazidupstwo? Poprostu może ludzie zgadzają się z jego opinią na ten temat. Co do sformułowania "Forum dla ogółu", to ok ale trzeba mieć świadomość, że to setki bezsensownych tematów... Trzeba w końcu o tym powiedzieć, może ludzie zmądrzeją...Chociaż nie byłbym tutaj zbyt wielkim optymistą...
"Tchórz nie zazna życia, bohater nie zazna śmierci" Ostatnio edytowany przez Togashi Yokuni - 11-06-2006 o 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Glupie spoleczenstwo, ot co. Napisalbym szerzej co o tym mysle, ale nie chce sie wkrecic w ideologiczna dyskusje... Zalozycielowi tematu proponowalbym przejsc nad tym do porzadku dziennego, bo paroma pieknymi slowami sytuacji i tak nie zmieni, a po co sie niepotrzebnie martwic tym na co nie mamy wplywu...
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Kald - tak było, jest i będzie.. zmądrzeją jedni idioci, przyjdą następni.. błędne koło ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chodzi o Leppera to na traktorze.A co do tematu fakt że bezsensowne wręcz idiotyczne tematy to "choroba" tego forum która się coraz bardziej rozwija.Wątpie aby znalazła się jakaś skuteczna szczepionka która uzdrowi te forum ,no i przyczyni się do pozytywnego rozwoju forum
![]() Dobrze że są jeszcze tutaj userzy którzy potrafią pisać na temat piszą z sesnem i mądrze i chwała im za to ![]() http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=107804 ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread...404#post838404 -> Natępny mądry topic
Pijesz?- Nie pisz!! Ostatnio edytowany przez Iron - 11-06-2006 o 10:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@Nekromanta Racja
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Do dupy z takim forum. Człowiek się stara, wysila się na marne narzekanie, po to tylko, by pobudzić ludzi do flame'u... A tu co? A tu wszyscy się z nim zgadzają. I nie wystarczy nawet powiedzieć, że ten a ten jest be, a ten a ten jest gupi. Ot, kolejna socjologiczna ciekawostka. Punkt postowania zależy od punktu siedzenia większości. Jak słusznie zauważył Nekro, jak Kald był zły, to wszyscy na niego pomstowali, teraz Kald powiedział myśli większości, więc Kald jest cacy. Nekro nie zauważył tylko, że ten temat to jeno prowokacja...
Odejść zamiaru nie mam, na forum syf był, jest i będzie. A jaki wniosek można z tego całego burdelu wyciągnąć? $cor to picza. spider-bialystok lubi czasem jechać pod publiczkę. A czasem nawet częściej niż czasem. PiXiK choćby się zgadzał i tak spróbuje dosrać, co zresztą wychodzi mu nieudolnie. Allatar nie potrafi spłodzić posta dłuższego niż jedno zdanie. Movill to jedyny, który odważył się wejść pomiędzy tych 'tru' znanych userów. Plus parę osób, które postują, bo mnie lubią i parę osób, które postują, bo lubią postować. I - nie, nie próbowałem zmieniać porządku świata, nie, nie próbowałem prowadzić krucjaty przeciwko noobom, nie, nie próbowałem naprawiać forum, bo przypominałoby to zawracanie Dunaju patykiem od Big Milka. Nie próbowałem wam też zwrócić uwagę na poziom forum, bo ten, jaki jest, każdy widzi. Można tylko powiedzieć, że próbowałem pokazać, że niektórzy ludzie się nie zmieniają. A teraz grzeczne dzieci, pocałujcie misia w zegarek. Komunal...tfu, komunijny.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@topic Od paru dni siedzę na Waszym ircu, i prawde powiedziawszy przez tą bramkę wchodzą ostoje kretynizmu. //edit A co 14 lat jako średniej - poszedłbym na pielgrzymkę gdyby na org.pl taka była. |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
ale Nekromanto pewnie niedługo ten motyw powróci więc nie płacz ![]() Ostatnio edytowany przez PiXik - 11-06-2006 o 11:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak ci się podoba forum ze średnią IQ i kultury mniej więcej na poziomie jakże wybitnej twórczości Blog27, to jest to tylko twój problem. Przykładowo, mnie się taki stan rzeczy nie podoba i gówno zrobisz, podobnie jak my gówno zrobimy tobie.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 11-06-2006 o 11:19. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() hehe Hoom przypomniał,że podobny temat już był"cry me a river?"ale różnił się nieco.
GN:nie wiem możliwe że ja nawet zacząłem z elytą,ale gdybym nie miał chociaż troche racji to wszyscy by mnie zrugali a tak pare osób przyznało ,że mam racje;|potem coraz więcej...ale nie zaczynam dymu;p eot |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Jak wlazlem na owion i przeczytalem temat nie chcialo mi sie wchodzic. Ale jak zauwazylem autora tematu to od razu sie zaczalem zastanawiac co moglo sie stac.
Zanim wlazlem to juz wyskoczylo pare sytuacji na wierzch: 1)Kalda hacknieto 2)Kalda piorun walnal i takie tam A tu wchodze i prowokacja jak sie patrzy ;] Cos widze ze "elyta" raz na jakis czas sie budzi i pisze tematy sklaniajace do flame'a(tak btw. obrazam sie na ciebie ze mnie nie podkresliles w swoich rozwazaniach o luserach :<). A wlasnie gdzie Walekifa? Bo jakos bez niego forum wydaje sie lepsze, tylko tematow noobowskich przybywa. Coz, wszystkiego nie mozna miec nie?
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 11-06-2006 o 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Baniuele 13
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie rozumiem tylko, why Kald musiałeś jechać grafików, każdy kiedyś robił beznadziejne grafiki a oni być może zaczynali... Pozatym czym by było takie forum bez beznadziejnych userów typu; Pan Slonik, Gesundheit Hakierów?
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Ja wiem, że ten temat to jedna, wielka prowokacja. Ale chciałbym tu zadać szczere pytanie:
Czego oczekują ludzie, którzy zakładają takie idiotyczne tematy? Czego oczekują ludzie, którzy chcą mieć wszystko podane na tacy? I czemu, gdy tego nie dostaną, strzelają z pyska niczym AK-47? Bo ja, jak zapewne i wielu (l)userów tego forum, nie mogę tego zrozumieć. Przecież każdy pies wie, że zasad trzeba się trzymać. Czy nasza cywilizacja robi się głupsza od zwierząt? |
![]() |
![]() |