|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: Suburbs.
![]() |
![]() Panic at the Disco
Green Day The White Stripes (?) Ostatnio edytowany przez Serr~ - 13-06-2006 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() the dead kennedys.
prince. shakira [na balkonie po levo]. The Darkness [te aniołki]. BąDź - vANGELlss @edit: The Police. Disturbed [ta przerwa na srodku kartki ? ![]() Tokio Hotel [w oknie ![]()
. Ostatnio edytowany przez Luthi - 13-06-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Korn (nie jestem tego pewien, ale kukurydza na straganie po prawej stronie ekranu)
Nirvana (buźki po prawej stronie ekranu) Prince (na pierwszym planie) Queen ('celuje' w Prince'a) Velvet Revolver (broń tej pani) Sex Pistols (jak wyżej) Guns'n'Roses (stragan na lewo) Pet Shop Boys (całkiem po lewej stronie) Scorpions (skorpiony na torcie) The Police (prawie na ostatnim planie) Cypress Hill (wzgórze na środku ekranu, na ostatnim planie) Kiss (całujące się laski) Gorillaz (wielkie goryle) The Rolling Stones (toczące się głazy) Beach Boys (faceci z deskami) The Smashing Pumpkins (facet z młotem) Radiohead (przejście dla pieszych) Iron Maiden (przejście dla pieszych) Scissors Sisters (różowe nożyczki) U2 (dwa 'u' na ścianie budynku) Spoon (łyżka) Black Flag (czarna flaga powiewająca nad głazem) The Blues Brothers (faceci z gitarami) Green Day (kalendarz) Garbage (kubeł ze śmieciami) Hole (dziura w drodze) Dark Side Cowboys (mocno naciągane, kowboje z prawej strony ekranu) Alice in the Chains (po prawej stronie) Blur (po prawej stronie ekranu, niewyraźny facet) The White Stripes (popularna 'zebra' - przejście dla pieszych) Ich Troje (moje własne odczucie, ludzie ubrani na biało na skrzyżowaniu) Red Hot Chilli Peppers (papryczki na straganie z prawej strony) Eagles of Death Metal/The Eagles (orły) Hemmerfall (facet z młotem?) Jesli coś jeszcze, to dopisze.. ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Dziwie sie ze nikt jak dotad nie zauwazyl Seal'a ;p ( foka na plakacie po lewej ).
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Police ?
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Są odpowiedzi do tego???
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() To już nie pierwsze forum z tym obrazkiem i jeszcze nie widziałem odpowiedzi nigdzie, więc wątpię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Żeby nie był offtop: Zwierzęta to Animals - proste ;] Pudełka ułożone w 20 - Matchbox 20 Facet na dachu wygląda jakby chciał skoczyć - Suicidal Tendencies (luźne skojarzenie) Ostatnio edytowany przez Ryłek - 13-06-2006 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() A "BGS" na ścianie to nie przypadkiem Bee Gees?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Ryłek:
A czy każdy w tym temacie musi wiedzieć kim byli "The Police"? @Topic: (naciągane ;d) Snoop Dogg (ten piesek na lewo)
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Tych dwóch chłopców przy sklepie to Descendents ^^ (albo dwa The Offspringi)
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() @up: Było White Zombie. Ale kto Ci zabrania kojarzyć tego stwora z utworem Cranberries pt. "Zombie". =P
@down: ja tylko napiszę: ROTFL! Wspomniałem, że jeżeli to wymieniłeś to ok, ale napisałeś to ze znakiem zapytania jakbyś nie wiedział co to za zespół ;] A btw strasznie Cię chyba boli słówko IRC. Ostatnio edytowany przez Ryłek - 14-06-2006 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() metallica- waz na latarni- waz z okladki black album
![]()
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Cytuj:
![]() rage against the machine[stojace samochody ![]() madonna [ten obraz w oknie] limp bizkit [herbatniki obok ananasow] Ostatnio edytowany przez Elendart - 14-06-2006 o 18:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Ja tam widze tylko
Gorillaz (Goryle na budynkach ^_^) MADONNE (sklep z bielizna matka z dzieckiem) Kiss (te 2 panie ktore sie liza pod latarnia to nie Tatu bo Julia miala czarne wlosy...) U2 (te 2 UU na budynku to chyba U2 moze sie myle ... ) Rob Zombie (?! [uwielbiam kawalki tego Pana ![]() --- Virgin ( ?!?!! ![]() za glupia jestem na takie cos ![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia