|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
Pokaż wyniki sondy: Czyje zdjęcia są lepsze? >: | |||
Paladinka |
![]() ![]() ![]() ![]() |
318 | 43.74% |
Tirios'a |
![]() ![]() ![]() ![]() |
409 | 56.26% |
Głosujących: 727. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Calyfingis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Funny Pirates
Świat: Refugia
Poziom: 50+
Poziom mag.: 47
|
![]() hmm zobacz adv z 87/88 i 69/70 podajże, a o naginata quest nie wspomne tu juz widac na 100% ze light hack
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Tirios ja expile na tej tombie do 30lvl;p chyba ze chodzi ci ta na zachod od ank za tp xD. Chociazsam nie wiem bo te guardy na ktore sieprzenioslem caly czaszajete. Mialem tam zamiar do 50lvl jechac a potem tylko dragi... Jak ty robiles?? Aha i jak robil Paladinek??;p
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Ehehe Sklejki sux xd,co do fot do podobaja mi sie,mam nadzieje ze rozwinie am sie temacik i bede obfity w wysmienite ssy (:
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Vonius
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
|
![]() @ Paladinek
Brak słów co do sklejki... Poprostu nie da się tego chaosu skomentować xD Na pierwszy rzut oka myślę: qrde chyba był pijany jak to robił. Potem chyba program mu sie zwalił. Sklejka fajna tylko ten chaos to gorszy niz u tiriosa ![]() Pytam sie tiriosa to i ciebie: też expiłeś w tombach. Które ty polecasz na 20lvl+? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() Holla.
Dzis jakoze nie mam nic nowego, a wszyscy pguja wiec nie ma z kim chodzic na hunty wstawie skriny z mojego domku. Przedstawiaja one tez aktualny stan postaci Silver Street 1, Venore - Piwnica ![]() Silver Street 1, Venore - Parter (: ![]() Silver Street 1, Venore - Piętro :} ![]() +Bonus (; Jakies stare behe, a mianowicie dosc wysoki hit od misia we mnie : ( ![]() Pozdrawiam, tirios @Down Dziekuje Ci Tomku za gratulacje ![]() Ostatnio edytowany przez Osiaaa - 17-06-2006 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Harhor
Profesja: Elite Knight
Poziom: 140
|
![]() @Tirios
Gratuluje ci Tomku wspaniałych zdjęć ![]() @Lord Paladinek Tobie Michale również ;] Ostatnio edytowany przez Harhor - 17-06-2006 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() @up ciało jest podebrane z ofa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() mhmm jak to zrobic by w górnej cześci po lewej stronie ekranu było widać fps'y ?
Nice ss [; Odswiezajcie czesto zycze wysokich wygranych i dobranoc panstwu :PP |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Żychlin Rlz
Świat: Secura
Poziom: 76+
Skille: 84/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Tirios od kiedy grasz na harmonii? Sporo dysta jak na lvl GyZy!
No i thx za ss'ki z behe qesta ![]() @Bezel Bys nauczyl chlopaka jak to sie robi a nie go krytykujesz. To chyba jego 1st sklejka ^^
Finiszuję, ha, Polska ma to na stronach Korona dla Esendee Mylffona!~ Kto wygrał beef? Tede, Pezet czy Onar? Wygrał hip-hop jak mawiał Hirek Wrona Ostatnio edytowany przez Spioszek - 17-06-2006 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() @up Na harmonii gram od sierpnia '05 (: Dzieki za komentarz mojego skilla ale ja wcale tak nie uwazam =S. A co do sklejeczki to siedzialem nad nia hmhmhm 40-1h co zaowocowalo tym, ze wygrywam w sondzie kilkoma glosami {:. Jesli bezel chcesz, to pierdyknij lepsza sklejke za jakis czas ze skrinow ktore bede tu umieszczal, chetnie zobacze jak to sie robi
![]() @Filmiki. Jesli chcecie zobaczyc jakis film w moim wykonaniu (instruktarzowy) czekam na propozycje. Odrazu mowie ze w gre nie wchodzi poh gs'y sux ![]() Ostatnio edytowany przez Osiaaa - 17-06-2006 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Yours Julia PS: Pisze z konta kolegi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Żychlin Rlz
Świat: Secura
Poziom: 76+
Skille: 84/81
Poziom mag.: 7
|
![]() @Tirios
oO Nice idea z tymi filmami ![]() ![]() Nie spiesz siee ^^
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo fajnie, Paladinka daj wiecej ssow bo przegrywasz !
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Vonius
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
|
![]() @Osiaa
Dobry pomysł z fimami. Pokaż jak i gdzie może expić palek na 20,30,40,50,60,70,80 itd. lvlu i pokaż na jakie hunty! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() @up nie pokaze jak i gdzie moze expic palek 20 lvlowy poniewaz nie posiadam takiego a rookowal swojego chara nie bede <lol873>.
@Spioszek. O takie propozycje wlasnie mi chodzilo, http://rapidshare.de/files/23356289/Blackwater.rec.html black water tomb -3 (1x necro spawn oraz 1x vamp (: ) @Vizharan. Nie wiem jak to sie robi, ale sadze ze zadnym programem lecz jakas kombinacja klawiszy (np. alt+f7) A teraz spadam spac, narazie Ostatnio edytowany przez Osiaaa - 18-06-2006 o 01:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() dobra dobra apoweisz cos o tych fps'ach ?:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pawell Druidek
Poziom: 50
Poziom mag.: 47
|
![]() Osia@
Ładne hity z hmm ;] Załatw mi filmik z tombu za teleportem :blackwather i oaza pls ;] slyszalem ze tam sie fajnie expi ... Gratz Paladinek i Tirios Po$dro
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. 9/8/2006 03:39 You advanced from Level 49 to Level 50. 9/8/2006 22:46 You advanced to magic level 47. ![]() 9/8/2006 16:37 You were downgraded from Level 50 to Level 48. 13/8/2006 14:05 You advanced from Level 49 to Level 50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Gildia: Crystal Kingdom
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Jeden dzień mnie nie było i już przegrywam..<wrrr>. Postaram sie coś wrzucić...co do filmów z tombów to musze to przemyśleć
![]() ![]() Ktoś tam pisał o fps'ach..wystarczy, że w czasie gry wciśniecie Alt + F8 i wam się to wyświetli ![]() Ktos tam pisał, że mam light hacka i jako przykład podał naginata quest...To jest cześć (środkowa) zdjęcia, a po użyciu utevo gran ekran sie rozjaśnia i to dużo. Poza tym mam monitor ustawiony na największą jasność więc czity nie potrzebne ![]() Soon new pictures
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Macarton
Gildia: Black Company
Poziom: 194
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25