|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 34
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() ej a kto czyta losuxa?...
@topic imposible is nothing... >< Moze tak, moze nie. Ale jedna teza jest pewna(dobrze obmyslane i ktos o tym wspomnial)-ktos poprostu zamienil tego scythe za studded cluba. I to jest jedyne, racjonalne wytlumaczenie. --Chycel |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Susz
Stan: Na emeryturze
Imię: swift
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Gram juz troche w tibie ale na rooku trolle orałem mało..raczej poison spidery i raty
![]()
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() są możliwości
1. Naprawdę był tam schyte. 2. Podczas nieobecności ktoś podłożył (ale po co schyte'a tracić, ja raz sprzedałem, a studded cluba u obiego nie sprzedasz). 3. Autor podłożył schyte'a. do autora: bez jaj. kto nosi jacket jak ma już skille na trolla?!
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() @up
Only Snake and Wolf... Szybki exp... Szkoda czasu na szukanie itemów ![]() Niektórzy piszą, że bili wcześniej trolle i nie wypadł im scythe... A może podczas jakiegoś updatu, scythe dodano do lootu w trollu? Hmm? No nie wiem jak jest z tym scythe... ale wiem, że Cipsoft wie to na bank ![]() ![]()
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Dobry pomysł
![]() Ja podrzuce do sarny dsm i powiem że zlootowałem Ogółem mówiac: WAŁ!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Scythe mogła wypaść przypadkowo albo i nawed to jest ulepszony troll który używa kosy na takich jak ty
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Sam sie natluklem tyle trolii ze zadna kosa mi nie wypadla ;/
|
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mysza02
Co to podejrzane linki w podpisie? Mi tu keyloggerem śmierdzi... wkurzają mnie takie linki i to w podpisach jeszcze -.- (no chyba ze to nie keylog to przepraszam ![]() @Topic Z tą kosą to jakaś ściema, nigdzie o kosach z trolli jeszcze nei słyszałem żeby ktoś trafił, chyba że faktycznie dodali jako very rare item, nie wiem, ja troli na rooku nie bije, wolę orki ![]() Tak w ogóle to nie rozumiem po co ta cała afera, rozumiem gdyby chodziło o jakiś cenny item, ale o głupią kosę tyle stron tematu żeby było xD
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() To ze z trola wypadl scythe jest całkiem mozliwe...nie wiezycie?? wasza strata -.--
|
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Omg przez 2 minuty jedzac sniadanie mogl ktos podlozyc scythe i spowrotem wziac z 30 razy. Bezsensowny temat. Az dziw bierze ze nie skasowali go. -.-
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Druid
Świat: Mythrera
Poziom: 14
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() a jak sie zwie to do scinania trawy :/? bo doniedawna zdawalo mi sie ze scythe
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Van Goozen
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 52/51
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() HaHaHa
!!!! Ta jasne... na bank wylootowales albo sam podlozyles albo ktos ci podlozyl... to chyba oczywiste... troll nie dropa scythe... ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: narazie niema
Świat: Nerana
Poziom: 10
Skille: 16/19
![]() |
![]() Caly czas siedze na trollach i na nich skilluje i zadne scythe mi niewypadlo
raz siedzialem sorciem i expilem do 10 lvl od 8 i nic
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Screen ktory jest w temacie pochodzi z jakiegos otsa z mapka rl tibii. Latwo to poznac po ksztalcie bagna jaki widac na screenie na lewo od wiezy. W rl tibii wyglada to nieco inaczej.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2006
|
![]() Trolle która ja zabiłem mogę liczyć w tysiącach... Nigdy nie wylootowałem kosy (scythe). Za to mam ~35 silver amulet (straciłem rachube)
|
![]() |