|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Wracając do tematu to sam mialem nieprzyjemna przygode z wrl. 86 ms z 2 wrl na klatke i niestety, pozylem tylko kilka sekund paraliz zrobil swoje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Cytuj:
300 z e beam a za 100 to chyba walnie z gfb czy nadal nie wierzysz? |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() elbo ile EO ma Hp ;p to pewno rożnica ale wątpie by faraony solo brał dla zabawy jak dragi i dl'e
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Demon jest żeczywiście śilny i ma mocne hity to jest potęga. Zdaje mi się,że ten cały warlok jest silniejszy. Specjalnie sprawdzam różne strony, demon jest zaraz po warloku jest o jeden lepszy. Ludzie dedają na nich, bo popełniają błędy.
|
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() Ale ludzie na Warlocki często chodzą solo bo lepszy exp i loot i jak złapie laga to prawie na pewno padnie, a jak na Demonie jesteś w teamie to zawsze cie ktoś uhnie...
![]() Ostatnio edytowany przez Cedric - 20-06-2006 o 13:48. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
nieprawda , nie zawsze ktos cie uhnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Piróg(Wymiatacz Techno) Prosze nie wypowiadaj sie, bo Twoja glupota mnie przerasta.... combo= pare hitow zadanych w 1-2 sec., wiec demon wali combo za 800 :S |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() [quote=Wikulec]żeczywiście śilnyQUOTE]
to żart? "rzeczywiście silny" nie "żeczywiście śilny" |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
![]() |
![]() Prosze nie wypowiadaj sie, bo Twoja glupota mnie przerasta.... combo= pare hitow zadanych w 1-2 sec., wiec demon wali combo za 800 :S
o boze od samego początku chodzi mi o to ze jakis kolo powiedzial ze bije tyle z ręki... tak kur...wa z ręki a nie kur..wa z jakeigos gfb z reki najwikszegi hita widzialem za 90;/ |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Caldris Elethird
Profesja: Knight
Gildia: Union Youth
Świat: Morgana
Poziom: 32
Skille: 69/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() co do tematu wrl= nie jest slaby wkoncu expia na nim 100+ lvl i niekture nawet gina bo wrl wali takie komba ze w 1 sek mozna stracic 1k zycia. dem= Demon wkoncu najsilniejszy mobek (poza bosami) on wali komba 1k+ ale zadziej z magi wali niz wali z reki ale jak cie trapnie z fire elementalami to moze bys graco. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
1) Demon ma silniejsze ataki, ale warlock wali więcej kombosow naraz. 2) Lag, myszka nie zadziała/kot wskoczy na biorko/ podczas uhania napadnie cie kichanie/ mama postanowi cie nastraszych podczas huntu, dostaniesz skurczu reki, krzeslo ci sie rozwali na 6 częsci, prąd ci wysiądzie/lag/kick - glówne powody ![]() Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 20-06-2006 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Demon, demon i jeszcze raz demon. Chociaz mam dopiero 61 lvl z oby dwoma mialem do czynienia. Warlock to nie byl dla mnie zbyt straszny przeciwnik O.o klepal mnie za ~150 co chwila jakies tam combiki nie za mocne lecialo po ~200 i uhalem sie spkojnie ...Demon to co innego u niego z full hp na wjazda mialem nie raz reda takie combo bije ...tam na 1 stronie powiedzial Gremlin ze meelee demona siega nawet 500-600 w w pelni opancerzonego rycerza - no nie przesadzajmy :/ mysle ze okolo 400-450 max. Na demonie uham sie nerwowo co 300 hp straty a na wrl spokojnie sie uhalem wyczekiwalem na yellow i uh . Demon wygrywa z wrl. moje zdanie cya pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() na wrlach mozna spokojnie expic na 120~ lvlu knightem blokowac cos kolo 70-80 wrl'e sa glupie tylko trzeba znac dobrze respy i wiedziec jak je blokowac/bic loot praktycznie zwraca koszty uh/explo
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Loot praktycznie zwraca koszty......oj nie byłbym tego taki pewny,itemki z wrl które mają jakąś konkretną wartość są raczej rzadkie
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Niegrający
Imię: Lady'Ant
Świat: Selena
Poziom: 34
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Demki silniejsze od Wrl.. ale chyba bardziej spokojnie.. nieraz za Wrl trzeba sie o latać. Co do hitów Demek raz zadał mi 444 dmg
![]() Na 67 lvl dostawałem nieraz takie combo, że z full do czarnego.. A na Wrl jak próbowałem trapnąć na hero cave'ie to poszlo troche uh zanim zagoniłem go w kąt.. - ale jak już jest trapnięty pada w kilka sekund.
#39 |
Guest
|
![]() Ludzie zlitujcie sie, czy wy cos wiecie?
Warlock - chociaz tego pana zadko widuje nie raz mialem przynim problemy zwlaszcza z tym jego znikaniem + GEB. Dosc trudny potworek jesli niewiemy gdzie w danym momencie stapa. Demon - ta bestia jest o wiele niz krwiazercza horda wampirow. W ciagu kilku sekund zjechal mi ponad 1,4k hp (latalem z 30 hp ![]() Podsumowanie: Demon vs Warlock = Demon wins (fe rozwala stone golemy a wrl to tlyko formalnosc bicia z ue, lapy, GE ![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Odp 1 : Demon jest lepszy . Zsolowac demona to jedno a expic na demonach to druge ![]() Odp 2 : Idz takim 120 lv + na Wrl i jezeli sie nie wyrobisz z pierwszym respem to na drugim padniesz ![]()
"Real power can't be given it must be taken" Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 23-06-2006 o 11:57. |
|
![]() |