|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() Ja np. dzięki hi lvl miałem na 15 lvl (starych charem) blue robe. Nikt nie chciał kupić to taki 120 lvl polak zapytał sie mnie czy bym nie chciał i dał mi.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Zanim coś wy,yślisz i sie podzielisz pomysłem to zastanów się czy to dobry pomysł dobrze ?
Co do samego pomysłu to NIE. 60 lvle też expią na cyklopach. Wtedy to świat tibii byłby nudny. A tak to zawsze wiesz ze jakis h-lvl ci przyjdzie i zabije cyklopa i (być może) będze zadyma o loota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
|
![]() @up Takiś mądry to idź Knightem na Guardy bez eq. Niewiem dlaczego napisałeś że kupuje eq to odrazu Noob?? Runy są od pewnego Lvla magicznego i kto wie może on niema danego?? To nie lepiej kupić sobie eq??
Ja bym wolał kupić eq niż ładować z run, chyba że bym miał 6 mlvl to z explo. @topic Hmm niemiem czy dobrze zrozumiałem ale czy autorowi nie chodzi oto że jak mamy lvl xx i wyjdzie nowy świat to czy można tak zrobić aby z tym lvlem odrazu być na nowym świecie?? Głupie by to było ponieważ: Grają sobie takie newbie i wyskakuje jemu na expie kolo z takim 60lvl'em i co ma zrobić ten początkujący?? Totalny bezsens. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Autorowi chodzilo z lvlem 60 jako przykład rowniedobrze moglby to byc wyzszy lvl ale prawde mowiac z niektorych mozna sie posmiac bo stwierdzam ze jedno zdanie wielu osobom zrobilo duzy problem ze zrozumieniem go ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Raziel_set - 21-06-2006 o 23:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() @up
W tym zdaniu nie ma 4 błędów ortograficznych. "Zagladać" - jeśli ktoś jest przyzwyczajony do pisania na angielskich forach lub grach to nie będzie pisał polskich liter, z resztą pisanie polskich liter w internecie nie jest obowiązkowe, więc Noemi nie popełnił w tym wyrazie błędu. Następny błąd zaznaczony przez Ciebie - zrobił drobną literówką, po prostu za szybko wcisnął spacje, nie jest to błąd ortograficzny. "Istnieja" - j.w. (brak konieczności pisania polskich liter) "sie" - tu Noemi mogł popełnić błąd, aczkolwiek powodem mógłby być też brak konieczności pisania polskich liter. Więc Noemi w tym zdaniu napewno nie popełnił 4 błędów ortograficznych tylko co najwyżej. @topic Pomysł nie za bardzo przypadł mi do gustu, lecz racją jest to, że często na expowiskach ze słabymi potworami siedzą h- lvle, którzy wyganiają słabszych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z tego co rozumiem, to oni trenia na cycach, tak? tak! (bo tak tam pisze) a Ty ich na train wysylasz na dragi & Gsy? wes pomysl co piszesz, albo inaczej to napisz, bo to tak brzmi jak napisałem wyzej!
![]() |
![]() |
#30 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@TOPIC Również sądze, że to niezbyt dobry pomysł, bo wiele to nie wniesie do gry, a tak trzeba by bylo zmieniać całkiem grę, bo jeśli ma się tam zostać do 60 lvl-u to większośc potworów trzeba by było usunąć, co za tym idzie terenów itd. itp. bo inaczej nie było by sensu przechodzić dalej. A i tak pewnie sporo osób by nie przechodziło dalej pozostawając na tym mainie dla "średnio lvl-owców" |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Lepiej mnie nie słuchajcie bo póżniej będę miał jakiegoś 14 latka na sumieniu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Liwinech of Juleria
Profesja: Knight
Gildia: Ancient Explorers
Świat: Juleria
Poziom: 32
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Tak własiciwie to co masz do wysokih Lveli przeciesz sprzedajom tanio Itemki i niewyganiajom asz tak często z cycuw Itd a jak i nawet to niesom na cycah cały czas wienc poco kolejny server dla wysokih Lveli ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
|
![]() @topic
Pomysł beznadziejny @autor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Pomysł nie jest taki głupi, tylko trzeba by było kilka szczegółów poprawic, tu coś dodać tu odjąć... albo poprostu najlepiej zrobić więcej miejscówek z cyclopami, itp. dla facc... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
-> regulamin Ostatnio edytowany przez pawepek - 22-06-2006 o 15:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Autor tego tematu wyraźnie jest n00bem i nie ma długo doczynienia z tibią, ponieważ wymyśla extramalnie głupie tematy, jednocześnie myśląc, że jest cool i zrobi rewolucję. Myśli pewnie też, że jest na oficjalnym forum tibii, a tibia to gra polska stworzona przez Droma z pomocą portugakskiej mafii. Proponuje zamknąć temat. Dodam też, że moja wypowiedź pownie będzie powodym nowej fali, a może nawet tsunami negatywywnych notek dla mnie. moja wypowiedź trafi też pewniw do milionów podpisów do naszych forum. A wracając do autora tego tematu, zasługuje on na the beszt of the beszt beszt, celownik naprowadzający kursor na ikonkę przedstawioną przez bodzia oraz dożywotnie odcięcie od internetu.
Dr. Sławek
![]() |
#39 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() @up up
Zauważyłem, ze często lubisz gadać "proszę zamknąć temat.MODERATOR BARDZO DOBRZE WIE CO MA ROBIC I NIE MUSISZ MU PODPOWIADAC! Musiałem Ci to powiedzieć po kilku Twoich postach typu "proszę zamknąć temat" Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Łuk4sz - 22-06-2006 o 18:36. |
|
![]() |
![]() |