![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
|
![]() Cytuj:
To w końcu zbyt czy troche za bardzo rozmanany hę? Pozatem nie lubie jak ktoś używa efektów -_- Lepiej jak sam uzyskasz takie efekty bawiąc się layerami, efekt o wiele bardziej dokładny jak byś chciał. A więc za to wielki minus. Szkrzydła i ręce dobre? Skrzydła mają taki rozjaśniony kolor...no jakby były...hmmmm no po prostu porównaj demona kolor a kolor skrzydeł -_- Różnicy nie powinno być dóżej pod względem ostrości a tu jest. Za co również minus. Rąk też bym nie uznał za dobre -_- Dłonie nie łączą się z dalszą częscia ręki. Jak demony nie posiadają ogonów? Własnie posiadają. I dobrze że zrobiłęś przynajmniej ogon dobrze. Jak by co z tymi dłońmi to mi chodziło o te jakby pazury...coś ogólnie dziwnego ci wsyzsło z ręcoma xD Ogólem nie podoba mi się. Bardzo nie podoba. Co z tego ze amsz talent? Nie potrafisz jego wykorzystać. Jak to już gdiześ pisałem, nie oceniam grafiki bo talencie autora, tylko po staranności i pomysłowości. A ty się nie p[ostarałeś, a pomysł też nie najlepszy. A więc 3/10 a jak bym miał oceniać talentem to 8/10 ale tego nie bierz pod uwage xD |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak juz powiedzialem...jestem początkujący w tym fachu.Nie umiem zbyt duzo rzeczy i dopiero sie ucze.Wkrotce dobiore sie do poradnika i moze wtedy cie ,,zadowole''. W tym momencie nie mam zadnego programu ale jutro (według kumpla) bede mial zalatwionego PhotoShop 7.0 CE .
Pozdr0
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Ale to...ten ... eee... Coś za chude jest!
Nie jest chyba taka bieda w polsce że nawet Coś musi być chude ![]() Ogólnie masz do tego smykałke (Do malowania) ale musisz sie jeszcze duużo nauczyć : ) Good Luck and Have Fun ![]() Signed Xaw~
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Spoko Swordziki 10/10
![]() |
![]() |
![]() |