|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() hmm, sorry za drugi post, ale jedna rzecz...
Ktoś wspomniał, że powinno się mieć SDki na takie nieprzewidziane coś. Film oglądałem wczoraj, i pamiętam, że sorc MIAŁ SDki w bp, tylko nie pamiętam czy je zabrał ze sobą, bo chyba tak.... i powinien wpakować w te Hydry SD, ale tego nie zrobił btw, ''rezerwowanie'' spawnu to nie taki fajny pomysł....
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 23-06-2006 o 13:55. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Wogóle zawaliliście na początku już. No ale cuż z drugiej strony co mieliście zrobić. Jedynym rozsądnym wyjściem byłoby po prostu sobie odpuścić hydry (no cuż magia non-pvp). Bo hunt hydr to nic ciekawego więc na co oni niby mieliby się patrzeć i zawsze ZAWSZE trzeba mieć czystą drogę ucieczki/wyjścia. To knight miał loorować hydry a nie jakis ms którego wogóle nie powinno tam być. Wasza trójka zachowała się dziwnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nikomu to nieprzeszkadzalo. Myślałem ze oni też coś w tym rodzaju. Dobra mniejsza o to że sięniekapliśmy o co chodzi. Wyjaśnię teraz moje zachowanie. Jak się pojawiła druga podeszłem w stronę wyjścia puszczając moich kompanów przodem. Jednak wyjście było zablokowane i jeden poszedł w prawo uciekając przed hydrą a drugi w dół. Postanowiłem pomóc temu na dole poszłem za nim jakoś udało mu się podejść do wyjscia przesuwałem ludzi i w końcu udało mu się uciec. Zeszłem na chwilę na dół i wróciłem po druida. Niestety był za daleko a drogę do niego odgradzał mi bubba i dsy. Więc proszę mi nie mówić że jedyne o czym myślałem to ratowanie swojego zadka, gdyż próbowałem pomoc kumplom. Może nie wyszło mi to za dobrze, ale był to 1 hydra hunt i nie było tam pola do manewru. Dbam o kumpli raz padłem na dragu uhając kumpla zamiast mnie, drugi raz w mintwalin kiedy biegłem pomóc koledze i zamiast uha uzyłem gfb zeby mu pomóc. Dzięki dla ludzi którzy mnie rozumieją. @always hunted.Po 1-miał 3 sd a tyle by niestarczyło na hydrę. Po 2- rezerrwacja na tibia.com to najlepsze co można zrobić w sprawie hydrahuntu(na refugii) Jeszcze jedno: kolega mówi ze rozmawiał z osobą która miała huncić przed nami. Dlaczego ich tam nie było? Buubba i ekipa. Apeluję do wszystkich graczy z Refugii: trzeba coś z tym zrobić.
![]() The best and highest guild forum at Refugia land www.immortales.fora.pl Visit us! Ostatnio edytowany przez KonioMaster - 23-06-2006 o 16:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
dobrze ze masz w sobie odrobine samokrytyki ;] @jastr btw ja na 43 lvlu juz bloczylem i raz dwie na raz mialem bez problemow zbloczylem ale kumple szybko jedna sdkami ubili :> mysle ze 46 lvl bez problemow styka na hydry ;> ale trzeba uwazac
I only trust 2 persons, the first is me, and the second aren't you. Ostatnio edytowany przez Raayden - 23-06-2006 o 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Jeszcze raz ja. Tak sie zastanowilem ze gdybys pomyslal (wiem ze byly emocje i wogole) to moglbyss z pomoca teamu (jeszcze jakbyscie m walle mieli to bosko) zbloczyc tego 51 msa co zlurowal hydr wykorzystujac do tego swoja hydre ktora miales na karku, ustawiajac ja tak zeby stala pyskiem w strone sorca + druga hydra na tego sorca, 3 comba utama by zeszla , a z hp juz nie bylo by najmniejszych problemow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh wiesz co teraz myśle o tym samym ale zobacz.
Decyzję powinniśmy podjąć w 2-3 sec. Na 100% nie zakapowalibyśmy wszystcy swoich intencji(nawet nie miałem czasu żeby napisać im zeby uciekali jak 2 szła) ja wiedziałem co się dzieje jak 2 przyszła, wyszłem przed nie a jak zauważyłeśkumple stali na początku. Tak więc masz rację ale nie było żadnej mowy aby wykonać trapa na nich. Co do tego żeby ich nie spotkać wyobraź sobie że dziś buubba też tam jest!! Na Refugii nie da sie huncic hydr w spokoju. Trzeba to zraportować jakoś. @raydeen Też uważam że 46 lvl to wystarczający lvl na hydrahunt. Niestety sam widziałeś co się stało ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Co by tu powiedzieć : kurwy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Świat: Kyra
|
![]() Czlowieku no comment jaksie zachowales (ala bloker) uciekles przed dwoma hydrami ktore musial blokowac 37ed~ przeciez do H u ja pana dalbys rade-.- tylko pewnie zal ci zwastowac 2 uh wiencej... teraz masz co chciales odkupujesz mu vampa etc... i hunt powiniscie zaczac jak oni se pojda...a nie na zasadzie "oki to my tylko popatrzymy i z wanda pobijemy (podjebiemy troche exp)" ... nvm =]]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale powiedzcie mi dlaczego nie wypowiecie się na temat buubby i jego kompanów, zamiast mnie gnoić?
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Pare razy up a nie pomysleliscie ze hydra sie jak glupia leczy + uhy 50+ lv msa = nie zbyt mila i nierowna potyczka x.X
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale ok, Buubba to głupi skurwysyn, porąb, za takie lurowanie się powinno banować, i wogóle, gdyby to nie był świat non-pvp tobyście mu powinni dać w dupę w całej siły, a skoro to non-pvp, przyblokujcie go na Hydrach, tak jak on was! M-walle obowiązkowe
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Straszyn k. Gdańska
Imię: Van Rebeliant
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
|
![]() cóż powiedzieć, szczyt chamstwa, ale mogłeś te 5sec dłużej postać tam, ubić dsy najważniejsze było, no ale rozumiem, panika i wogóle, nikt za złe nie powinien to Tobie mieć bo z tego co zrozumiałem z filmu to byłeś pierwszy raz na hydrach, no to przecie od razu takie chamy wyskakuja...
![]() 2 hydry byś wytrzymał jakbyś miał wolne pole ale pewnie ten ćpun (jakmutam nie pamietam jakiś wśuński nick) by cię przybloczył więc... na świecie no-pvp to faktycznie wchodziliście tam i po prostu zaczeliście huncić, na świecie pvp (moja Selena np.) ja bym się nie odważył (ktoś mógłby nic nie lurować wystarczą 2 sdki na dobicie blokera) bo człowiek to człowiek, zdarzają się takie chu*** i nie poradzisz ![]() KONIEC!!! PS: Jak coś jestem (bardzo skromny) geniusz w wykańczaniu psychicznym ludzi którzy grają w tibie i to nie nawet jakimiś wypowiedziami typu "<cenzura><cenzura> ty <cenzura> jesteś <cenzura>", na no-pvp jest pole do popisu bo raczej nikt nic nie zrobi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Karoleer Incarcerated
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Zal...Dac sie tak zabic...utani gran hur+uhy i lecisz w dol, hydry ida na lurerow w tym czasie ladujesz mane gran hur utamo i zbiegasz na dol... Mnie tak probowano trapnac to tylko zwastowali "pare" uhow na lurowanie (77 ms)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Wątpię żeby wpadł na taki pomysł, gdyż myślał o ucieczce na niższy poziom. ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Świat: Furora
|
![]() Zostawcie juz w spokoju tego biednego knighta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
|
![]() Jest to chamskie, ale takie są światy non-pvp że się bloczy ludzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() OMG wspułczuje takich N00BÓW na servie x.x po prostu NO COMMENT
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Aż łza sie w oku kręci :'(((
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." Ostatnio edytowany przez Xarinav - 24-06-2006 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Imię: Ptaku The Pall
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 86
Skille: 93/78
Poziom mag.: 19
|
![]() Widać już, kto jest nóóbem na Refugi... Takich gosci powinno sie unikac i faczyc...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |