Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-08-2004, 02:05   #21
Blind Guardian
Użytkownik Forum

Blind Guardian's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania

Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Blind Guardian ma numer GG 3206657
Domyślny

ja dopiero co zrobilem sobie UH makera i twierdze ze knightem sie wiecej kasy zbiera niz UH makerem, fakt ze runki mam na zawolanie ale mc nie uzywam (przynajmniej do teraz ) wiec po co mi to? zrobilem sobie nim 11lvl i 11 mlvl i koniec, nie wiem czy bede nim runy robil... (jedyne wyjscie to mc, ale z drugiej strony nie chce pozniej plakac jak mi shackuja postac :/)

choc z drugiej strony... jakby zrobic 20 UH makerow co zajeloby ci ok 3 tygodnie to masz 2k w 10 min ))) + lagi + 0 zabawy + nuuuuuda

DLATEGO ODRADZAM!!!

Ostatnio edytowany przez Blind Guardian - 16-08-2004 o 02:07.
Blind Guardian jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-08-2004, 10:17   #22
benator
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibiańczyk
Najlepiej miec wlasnego uhmakera (lootbaga moga ci do wody wrzucic i 2h na nic) .Uhmaker to tez dobry sposób na zarabianie. Mi uhmaker robi hmmy uhy a w przyszlosci explozje.
No wiesz, ja bym sie nie skusił. 20 min gry na zamku i targam 500 gp w kasie i jakieś 2k w sprzęcie. Więc dużo szybiej kase mam niż druid. Ale UH-maker jest przydatny. Masz lagi , robisz uhy. Nie musisz ich kupowiać oszczędzasz kase. Sprzątasz pokuj to nei expisz ale uhy robić morzesz etc.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2004, 10:20   #23
Deskelt
Użytkownik Forum

Deskelt's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia

Deskelt ma numer GG 1203670
Domyślny

Opłaca sie miec z 2 uh meker'ów nawet jeśli masz full bp of uh (w co wątpie) to możesz sprzedawać je za cene 2.2k

"My mother was a witch, she was burned alive thankless little bitch, for the tears I cried take her down now, don't want to see her face"
Deskelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2004, 10:30   #24
benator
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deskelt
Opłaca sie miec z 2 uh meker'ów nawet jeśli masz full bp of uh (w co wątpie) to możesz sprzedawać je za cene 2.2k
Po co ci 2 uh-makerzy jak grasz zgodnie z zasadami czyli nie używasz mc? Odpalasz 1 robisz nim bp potem 2 i robisz nim 2 bp?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2004, 10:38   #25
sajgon
Guest

Domyślny

Ale z mc zrobisz bp uh na 2 druidach w 1 godzine i 40 minut!!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-08-2004, 13:46   #26
Rovenka
Użytkownik Forum

Rovenka's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Domyślny

Jak najbardziej polecam mieć run-maker'a ^^. Ja najpierw robiłam druidką runy i je sprzedawałam, po czym dorobiłam się drugiej postaci (knighta). I już miałam wtedy ładny start (itemki, kasa itp ^^)... Teraz trzeba tylko popracować nad mlvl-em knighta i będzie można używać runek =).
Rovenka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2004, 21:39   #27
Seban PL
Użytkownik Forum

Seban PL's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: * Polska *

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Problem Najgorsze ze tracisz czas.

Tracisz czas no bo:
1-przejscie rooka (NIENAWIDZE GO! jak widze ze rat mi robi red hp to mi sie niedobze robi!)
2-czas na robienie UH (bo mowie akurat o tym) to by sie nieliczylo gdybys uzywal (niewiem czy moge wymienic to slowo...) Tibi MC ale ja jako pozadny gracz jej nieuzywam .
3-ja mimo tych i innych powodów i tak zrobilem se takiego druida (choc jescze na rook ) bo zarobek pod karzdym wzgledem i to za free karzdego skusi...
Seban PL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2004, 21:11   #28
Simsung
Użytkownik Forum

Simsung's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Ank

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadue
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: North Star
Świat: Refugia
Poziom: 116
Poziom mag.: 68
Dumny

A ja mam druidka 15 lvl i 25 mlvl.
Ma juz duzo czarów.
Stworzylem niedawno postac bedzie pallem.
I jak wejde na main to bede mial gotowy start .
Zrobie lvle i bede sie cieszył .

Porada dla kazdego: Zawsze miejcie pod reka runemakera !!!
Simsung jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2004, 00:38   #29
caoxsude
Użytkownik forum

caoxsude's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok

caoxsude ma numer GG 4720471
Domyślny

Ja mam swojego rune-makera a dzieki pomocy przyjaciół ćwiczę na nim skille swoim knightem i robie nim runy jak nie ma przyjaciół to też ćwicze na nim skille i też robie runy bez mc zapytacie jak ? proste dla pacc bedzie łatwo a jak macie facca to trochę trzeba się namęczyć. Żeby sztuczka wyszła dla facc server musi być wolny tzn: można się zalogować na postać za pierwszym razem. sposób:

A)
Po pierwsze wychodzimy r-makerem poza miast najlepiej w okolice jakiegoś respawnu pająków lub niedźwiedzi. Wylogowujemy się i logujemy się na postać którą chcemy ćwiczyć skille. Tą postacią podchodzimy w miejsce w którym wylogowaliśmy naszego r-makera. Lurujemy jakiegoś spidera i raz go walimy. SZYBKO wyłączamy tibie przyciskiem exiti równie szybko ją znów włączamy i logujemy się na r-makera. Jeśli byliście odpowiednio szybcy wasza druga postać będzie stała obok was. Zapraszacie ją do party i powtarzacie czynność z wyjściem i logujecie się na postać która na trenować dołączacie sie do party które sami załozyliście r-makerem i spokojnie zaczynacie bić r-makera (pamietajcie musicie mieć słaby eq żeby go nie zabić ) teraz znów wyłączacie tibia znów włączacie i logujecie się na r- makera ;P możecie zacząc bić drugiego chara a on się i tak nie wyloguje to wszystko ;P teraz stajecie w bezpieczne miejsce i robicie sobie runy . Pacce mogą zawsze się zalogować więc mają łatwiej

jeśli ktos z waszych kolegów jest akurat online sprawa jest o wiele łatwiejsza
- po prostu zaprasza twojego r-makera do party i zaczynacie się bić tak żeby się nie zabić teraz exit i na drugą postać, kolega daje drugiej party i tą drugą zaczynasz bić swojego r-makera dając jednoczesnie follow. Znów exit i logujecie sie na r-makera ;P zaczynacie bić drugą postać a wasz kolega może juz sobie iść

PS:Trochę się napociłem mam nadzieje że post nie zniknie w tajemniczych okolicznościach a może i nawet komuś pomoże pisałem go właśnie trenując w taki sposób i robiąc bp uhow (zrobiłem 5 )

Ostatnio edytowany przez caoxsude - 27-08-2004 o 04:13.
caoxsude jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2004, 00:42   #30
Sty!a
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok

Sty!a ma numer GG 1144804
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez caoxsude
Ja mam swojego rune-makera a dzieki pomocy przyjaciół ćwiecze na nim skille swoim knightem jak nie ma przyjaciół to też ćwicze na nim skille bez mc zapytacie jak ? proste dla pacc bedzie łatwo a jak macie facca to trochę trzeba się namęczyć. Żeby sztuczka wyszła dla facc server musi być wolny tzn: można się zalogować na postać za pierwszym razem. sposób:

A)
Po pierwsze wychodzimy r-makerem poza miast najlepiej w okolice jakiegoś respawnu pająków lub niedźwiedzi. Wylogowujemy się i logujemy się na postać którą chcemy ćwiczyć skille. Tą postacią podchodzimy w miejsce w którym wylogowaliśmy naszego r-makera. Lurujemy jakiegoś spidera i raz go walimy. SZYBKO wyłączamy tibie przyciskiem exiti równie szybko ją znów włączamy i logujemy się na r-makera. Jeśli byliście odpowiednio szybcy wasza druga postać będzie stała obok was. Zapraszacie ją do party i powtarzacie czynność z wyjściem i logujecie się na postać która na trenować dołączacie sie do party które sami załozyliście r-makerem i spokojnie zaczynacie bić r-makera (pamietajcie musicie mieć słaby eq żeby go nie zabić ) teraz znów wyłączacie tibia znów włączacie i logujecie się na r- makera ;P możecie zacząc bić drugiego chara a on się i tak nie wyloguje to wszystko ;P teraz stajecie w bezpieczne miejsce i robicie sobie runy . Pacce mogą zawsze się zalogować więc moja łatwiej

jeśli ktos z waszych kolegów jest akurat online sprawa jest o wiele łatwiejsza
- po prostu zaprasza twojego r-makera do party i zaczynacie się bić tak żeby się nie zabić teraz exit i na drugą postać, kolega daje drugiej party i tą drugą zaczynasz bić swojego r-makera dając jednoczesnie follow. Znów exit i logujecie sie na r-makera ;P zaczynacie bić drugą postać a wasz kolega może juz sobie iść

PS:Trochę się napociłem mam nadzieje że post nie zniknie w tajemniczych okolicznościach a może i nawet komuś pomoże pisałem go właśnie trenując w taki sposób i robiąc bp uhow (zrobiłem 5 )
Opowiedz jeszcze jak zginales podczas traina i zabiles nie chcacy uh-makera...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania