|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() @Offtopic: Upomnienie dla TheNatoorata! Powinien umieścić ten wątek w dziale "Potwory".
@Topic: Barona Kaldricka poznałem dopiero dziś (znaczy jego styl), ale już mi sie podoba - chyba najlepszy ze wszystkich modków w konkurencji "nieowijania w bawełnę". Choć trzeba przyznać, że metoda w tym jest - ja już sie czuję zastraszony i zaszczuty, BTW tego posta piszę spod stołu ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#23 |
Nieobecny.
|
![]() @Gonzo (pierwszy post)
Zapomniales dodac jaki to jestes skromny i szczery ![]() >wszyscy admini i modki sa osobami przede wszystkim madrymi, zrownowazonymi i inteligentnymi, Buhaha haha ha :> Jak JA moge byc zrownowazony? a o dromie to juz nie wspomne ![]() ![]() >oni tak tylko na pokaz >w glebi duszy sa milymi, sympatycznymi i wrazliwymi chlopcami A świstaaak sieeeeedziiii........ bo sreberka były (u)(s)kradzione.... @Iwan no fakt, szczera i majaca w sobie dużo wyrazu ![]() @Gewof * $corcerer such evul scripetz0r plx ? ![]() Tak wogóle to ladnie pieprzymy tu od rzeczy i nabijamy posty, ale czy ktos sie tym przejmuje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Gonzo:
> Pewnie o kimś zapomniałem, ale zeedytuje jak sobie odzapomne Baron Kaldrik: > Jak zyje, na zadnym z forum, na ktorym do tej pory przebywalem, nie bylo > zadnego inteligentnego/zrownowazonego moda czy admina A ja?? 8)
![]() |
#25 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Top: Mój pokój jest oklejony plakatami, kazdy plakat przedstawia jednego z moderatorów, w ramce wisi Matkus. Owe plakaty służą mi do nocnej masturbacji. Dziekuje za wypowiedz, miłęgo dnia życze ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Poza tym Jakuby rządzą
Me rox plx! Co do Adminków to tą nagrode przyznał bym Dobo-wi za przyznanie admina dla Gimila N/C Ekhm? Wytlumacz o co chodzi Btw. Czy odmienienie imienia GIMLI jest takie trudne? Btw2. Od kiedy jestem adminem <thx dobo xD> |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Eeeep, nie wiem co poweizieć. Nasze mody są takie dzielne, miłe uczynne itd. itp. że złego słowa o nich nie można powiedziec. Zawsze pomocni, tzn. łupną ci upomnienie wyprzedzając twoje życzenie, banem zarzuca na początek znajomości
![]()
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() No to ja też powiem conieco o modach ;]
Drom - Czasem to (cenzura) , ale widac że jednak ostatnio się zmienił (na lepsze ) Dobo - pracowity, miły , spokojny wyrozumiały - taki jaki powinien być moderator ![]() Scor - Moim zdaniem , za krótko jest tu modkiem jak na razie , ale ledwo co wróciłem po przerwie abty móc go oceniać ;] MatKus - Może i jest adminem , ale ostatnio toooooooooooootalnie się rozleniwił m, jakby nie licząc tego że przerobił forum. Gremlin - To samo co Dbo o , tyle że z wyjątkiem tej pracowitości ;] Gimli - A bo ja wiem ???? Polin - MEGA Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eń.{Prawie nigdy nie jest na tym forum .Kto go wogóle zrobił modem ??!!! Barts - Patrz - Scor N3m1 - Spoko gości . IMO Największy Luzak z modków na forum ![]() ![]() Iwan - A skąd mam to u cholery wiedzieć ? Fanfi - jw. Magus - Może i leniwy , ale za to pomocny ;] Raynold - naprawde pomocny i wyrozumialy Baron Kaldrick - nie znam I to by chyba było na tyle ;] Ostatnio edytowany przez Czkowron - 12-08-2004 o 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Mi sie tu ekipa moderatorska podoba
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |