|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak często miewasz sny dotyczące tibii? | |||
Nigdy jeszcze nie miałem snu dotyczącego tibii |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 56.04% |
Zdarzyło mi się kilka razy śnić o tibii |
36 | 39.56% |
Większość moich snów dotyczy tibii |
4 | 4.40% |
Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Co wy bredzicie?!?! ze jak ci sie sni tibia to znaczy ze jestes maniakiem i siedzisz przy niej 12h na dobe??? a co jezeli komus sie przysnia gole baby(
![]() ![]() ![]() ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Mi sie snila Tibia tylko raz . Ze wygralem pacca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() mi sie śniło że pekowałem w szkole i jak miałem skulla to sie w kiblu schowałem
![]() |
![]() |
![]() |
ja zabije was nooby |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
Powód: Orschaball, daj sobie spokuj. Nikt tu ciebie nie chce.
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() miałem kiedys takiego koszmara - sniło mi sie ze ide na moim kochanym (wtedy) 40 levelku i zrobiłem se dsy summony,i poszedłem do kuchni zeby jak zwykle affkowac i zajadac sobie kanapki a gdy przychodze widzę ze moje dsy mnie biją i "you are dead" i level mi spadł w dół a ja straciłem b robe ,c legi i vampire shield
![]() hehe ,rano gdy sie obudziłem nie byłem nawet pewien czy to sen był i włączyłem tibie..patrze "ufff 40 " ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Kiedyś, gdy żyłem tylko po to by grać (na szczęście już nie), nękały mnie notoryczne koszmary, i w każdym z nich obowiązkowo wypadały mi bohy.
Oto jedyny sen, który jeszcze pamiętam: W środku nocy balansowałem na krawędzi dachu jakiejś fabryki. W pewnym momencie straciłem równowagę i zacząłem spadać. Po drodze próbowałem się chwycić jakiegoś parapetu, ale wyślizgnął mi się z rąk. W momencie gdy uderzyłem o glębę pojawił mi się obrazek "you are dead" na venorskich bagnach ![]() |
![]() |
![]() |