![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
Lvl nie zdobi człowieka po pierwsze po drugie on sie mylił co do twojego filma ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() A ty nawet tematu nie przeczytales to nie jest moj film.... po prostu nie umiec obiektywnie na to spojrzec... tylko sugerujecie sie gra shotera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
![]() Muehhe
![]() Byl kiedys podobny filmik: Koles mial g arma, vamp shielda, k legi, rh, bs, okolo 50 lvla i iedynie 19 uhow xD (ps, byl na pohu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozatym treinie do 90 sworda a mam 48 dopiero -.- Nie kozacz jak grasz na innym servie bo one są podobne tylko mapą... btw. jakbyś przeczytał to ja jestem knightem więc wystarczy do blocka jak dla mnie a palla moge mieć jakiego chce 2 z lvlami 20 lub 100 + ale ze 100 + to zero fun skoro padnie po chwili
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 09-07-2006 o 09:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Piioo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cartoon Network
Świat: Arcania
Poziom: 53
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Teeee Pierzak ale ty tempy jestes rotfl nie dosc ze masz bana na tibi bana za macro~~ To jeszcze tu sie wypowiadasz niewiadomo po co ? jestes leszczem i takie leszcze jak ty robia z polakow noobow !!.. :> Daj sobie siana nie gadaj o innych takich bezsensownych wypowiedzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Więc tak: no, to co powiedziałeś o UHach to stawia sprawę w innym świetle. Teraz z jeszcze większym politowaniem patrzę na ciebię. Chyba każdy bierze uhy na hunt i awaryjne, czyli takie, na których mógłby uciec, np. przed PK po huncie. Jeżeli sądzisz, że na 1,5bp uh uciekłbyś z hellgate w miarę pożądnemu teamowi pk, to tylko pogratulować przewidywania. Palek miał po kolei lurować? No to właśnie widzę jak to wyglądało. Pchał się na pałę, po czym uciekał z taką ilością DSów, beho i elderów, że szkoda gadać. Sądzisz, że bez macro nie da się bez ryzyka dla życia postaci UHać się i GFBkować? Gówno prawda. Jeśli blokuje się Evila rozsądnie, to nie zdjemie cię nawet 2 rundach, a na pewno nie takiego 51 knighta z 800~ hp - nawet przy wspraciu beholderów i innych ścierw. A ponad to, przecież palek mógł używać gfb prawda? Ale nie lepiej pomyśleć... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Vonihidilix
Gildia: Time to die
Świat: Menera
|
![]() Ten palek był trochę narwany, ale trzeba przyznać mieliście hardkor.
![]()
![]() |
#32 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Mam jedno pytanie.. czemu ten knight mając w bpku 80+ grzybków latał nienajedzony ? (tzn. nie wzrastało mu życie/mana).. Chyba małe przeoczenie.
A co do palka.. Hardcore.. ale jaki on ma dist? bo w beho bil jeszcze jeszcze, ale w ghule to już mu słabo wchodziły hity ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Miłe że mnie rozumiesz, ja musiałem płacić za to że koleś ubił mi druida a ja mu oddałem, i się wjebał 102 royal z 3 best gildi -.- itak uważam że nooby nie powinny łazić na evil eye ale wam się udało co jest godne podziwu ze względu na umiejętności tego palka ;]
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ze wzgledu na umiejetnosci palka czy ich brak ?
![]() ja palcilem 20k za to ze mnie koelsiowa zwyzywala -.- a ja jej dalem ignored... reason - insulting |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
![]() Teraz do wszystkich co czepiają się palka "ja nim jestem" na The Evil Eye nikt za nas nie był przyszykowany żeby zabic ja chodze zawsze na hell gate na hunta i padło z mojej strony hało do kolegi że jest Evil i czy idziemy zabić go. Odpowiedz padła, że tak ja siedziałem i czekałem na kolege na hg żeby on doszedł i nie maiłem przy sobie ani uhów bo po co mi jak mam 5+ bp mf mi vita starcza ani gfb, o których była mowa bo żaden z nas nie przypuszczał że pójdziemy na evila. Moje skile w tedy to 87 z dysta teraz już wiecej. I co do pytania co padło tak grałem kiedys knightem mailem 56 l i 87/85 skile ale hak i net zrobiły swoje. statnio sam byłem solo na The evil Eye i mówie wam że z 875 hp zostało mi 100hp używałem shodów żeby zejsc walić i wejść. I do tych co nie wierzą IDŹ SA NA NIEGO I SIĘ PRZEKONAJ ŻE MOCNY JEST A NIE TU PISZESZ JAKIEŚ GŁUPOTY (a propo mam 22 lata a nie 13). Pozdro dla wolwerina i awolwera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]() Waliłby GFB po 50... i kilka rund wystarczyłoby aby pozbyć się dużego ryzyka jakim były beholdery i elder beholdery. Tak samo jest wszędzie, zazwyczaj jednym uderzeniem nie powalisz grupy cyców (z gfb), ale po kilku strzałach zginą naraz o ile są w grupie. A beho i ED były... Jakby zaatakował cię taki team z trzema osobami ok. 40-50 levela to musiałbyś się uhać mniej więcej tak jak na Evil Eye'u - zakładając, że mieliby trochę oleju w głowie i skilla. I blokowaliby go przy każdej możliwej okazji, a na Drakonii to już w ogóle. Myślenie nie boli. Twierdzisz, że palek nie miał lurować? Ciekawe, bardzo ciekawe, bo kilka postów wcześniej Wolv~ napisał, że kazał palkowi od czasu do czasu coś zlurowywać. Naucz się czytać ze zrozumieniem. To wszystko co mam ci do powiedzenia w tej sprawie. Znasz powiedzenie "wysoki jak brzoza, głupi jak koza"? Bo w tej chwili odnosi się właśnie do ciebie (wiek kojarzy się często ze wzrostem, to tak na marginesie). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh ogólnie GZ zabicia widzialem ze to niezle klepie ale na takim servie jak Kyra po 1. powinienes miec wiecej uh
po 2. powinienes miec jakies runy ofensywne a nie potem na ds traciles 2 uh... Ten palek to rzeczywiscie rambo skoro sie pchal na 3 ed... wogule odrazu powinien lac z sd jak pierwszy raz tam przyszliscie... PS jakbys sie czepial ze mam 10 lvl na Harmonii to ci powiem ze to nowa postac bo knight i sorc mi sie znudzily... Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany
![]() |
![]() beholder - 260 hp~ czyli jakies 5-6 strzalow z gfb , liczac ze bedize sie uhac i strzlea cz gfb na przemian to zabicie tych beholderow trwalo by 40 skeund... a evil eye padl szybciej niz w 12 sekund..
co do ucieckzi od jakiegos teamu... ty mnie typie przerazasz... jezeli tylko ktos wszedlby peirwszy w te pojedyncze prejscia to juz ma przeciez looz-.- jezeli ma peirwszy klucz (a expiac na hellgate w razie gdyby cie ktos zaatakowal warto go miec) to juz ucieczka od pk teamu murowana. ty natomiast mowisz ze palek mial cos tam lurowac bo tak twierdzil tworca tego teamtu... aha wiec ty go lepiej znasz odemnie ? no dobrze... chcesz sie bawic przyslowiami , ok. "porwyasz sie z motyka na slonce" po protu jak chcesz kulturalnie porozmawiac odezwij sie na gg,a nie probujesz jakos z twarza wyjsc z tego tematu. @Piotr Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |