![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Wy Panowie się tu kłócicie a mi dalej Tibia nie chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Pakiety: Wysłane = 138, Odebrane = 138, Utracone = 0 (0% straty) Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 52 ms, Maksimum = 162 ms, Czas średni = 92 ms |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Więc ustalmy. Alt+f8 i w lewym górnym rogu ekranu liczba fpsów jest cały czas na zadowalającym poziomie? (40+, lub dla niektórych 250) Pingi wporządku przez cały okres gry? Klik na mapie i koleś idzie jak po sznurku bez zająknięcia? Klikanie strzałkami powoduje 'jedna kratka, przerwa kilka sekund, jedna kratka, przerwa...'? Czy podczas tej przerwy widzisz płynnie jak inne osoby się poruszają? Czy też inne osoby poruszają się kratka, stoją, po chwili sa kilka kratek dalej? Dla pewności podaj swojego antywirusa oraz/lub firewall'a. Przy okazji sprawdź w Start > Panel sterowania > Klawiatura czy suwaki są : pierwszy 'opuźnienie powtarzania' względnie 'w prawo' (ja mam jedno mniej niż max), drugi 'częstotliwość' względniej 'w prawo' (ja mam max). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam cały czas jak przycisnealt + F8 +/- 40
Pingi ? tzn ? ![]() ![]() ![]() Bywa rożnie raz wszystko się tnie a raz mam frezee ze ja stoje a ktos sie rusza Avast i Zoone Alarm czy coś ![]() Klawiatura jak u Ciebie ![]() |
![]() |
![]() |