Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-07-2006, 17:28   #21
Chaosek
Guest

Domyślny

Ok, chyba temat zszedł śmiercią naturalną, dostałem dużo inspirujących odpowiedzi, więc zaraz jak wrócę z wakacji, to wbijam na Drefie. Postaram się poinformować o wyniku moich zmagań xD

Pozdrawiam

/Chao~/
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-07-2006, 10:47   #22
szeliga
Użytkownik Forum

szeliga's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jastrzebie Zdroj

Imię: Kadreyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Shivera
Brak ikony

Z respem jest ruznie, czasem nei respi sie przez 5 min nic, czasem 2 naraz. Lecz nawet 3 necra to nei problem, rulujesz pojedynczo i uzywasz dsow jako tarczy a nie broni i tak zabijasz -> wtedy necro nie ucieka nawet na red, tylko trzyma dystans. Puzniej jak uporasz sie z pelnym respem, mozesz juz atakowac dsami i bic wandem i hmm. Staraj sie nie zwiedzac okolic latwo zlurowac 3+dsy, ty zucissz niewidke, ale stracisz sumony. Wez sobie kilka ih dla dsow.
szeliga jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-08-2006, 16:10   #23
Michal 1992
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 08 2006

Domyślny

Necro pojedynczo nie jest zbyt silne ale w 3 och potrafi uderzyc bohy wypadaja tak jak z dragona dragon hammer dosyc rzadko ale sie oplaca na nich expic manasow troszeczke wiecej chyba sie przyda i jak masz k w dp to lepsze bedzie explo ale tylko w ostatecznosci
Michal 1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2006, 15:05   #24
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Szybki exp to to nawet jest, ale jeśli chodzi o szybką kasę to spieprzaj na raty, tam będzie szybsza.
Niestety muszę potwierdzić te słowa. Necromancer jest przereklamowany zarówno ze względu na jego siłę, jak i loot, który gubi. Byłem w podziemiach Drefii cztery razy. Nie liczyłem nigdy, ale myślę, że ubiłem w sumie co najmniej 100-150 necro. Jedyną cenną rzeczą, jaka wypadła był mystic turban.
Za to już sorc czy druid na 28 lvl z summonowanym demon skeletonem (a najlepiej dwoma) poradzi sobie z necro bez problemu - można bic z hmm, z różdżki (idąc tuż za ds-em tak, żeby necro się nie przerzucił), na nieco wyższych (40+) levelach można bić też z energy strike, jeśli uda się odpowiednio strapować nekromantę. Alternatywną taktyką jest też summonowanie ds-a i fire devila, jednak ten drugi może zginąć łatwo przy większej liczbie necro.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania