![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kasinis@
No to człeku żeś mnie rozbawil.....BUE HEHEHEHEHHEHEHEHEHE ... -.- Topic @ Fabula : Shaman King?? A w życiu, nie wiedze nic podobnego procz tego ze tam tez byl turniej ![]() Wykonanie : Guten ![]() Nooo to teraz czekac na turniej az beda sie napierdzielac xD Pozdr0 ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Co tu dożo mówić...
9/10 - za te stare ściany ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Shaman king tutaj rządzi!!!, czyżby otsME ?? niemożliwe!!!!!
ładnie wykonane ale i tak: SHAMAN KING RZĄDZI (co ja pisze?) No tak pachnie(śmierdzi) SK ładnie wklejone ZA ŁADNIIE ![]() Mało akcji!!! 8/10 !!!11onenoejedenjeden |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jeszcze raz powtarzam: Żaden Shaman Ping
![]() ![]() stare ściany są związane z fabułą bo turniej odbywa sie w pradawnej krainie ![]() wydaje mi sie że w następnym odcinku będzie pierwsza walka eliminacyjna ![]() jeszcze nie wiem czy wygrana ![]() BTW. Spodziewałęm się ujrzeć więcej komentarzy. ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Niezle...
Tylko trcoeh chaotyczne, duzo tekstow napchanych na jeden obrazek, wiec trudno rozczytac troche ![]() Tak to spox ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Całkiem całkiem
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Astat
Profesja: Paladin
Gildia: Breath of Dying
|
![]() Ładne, ładne! 9/10 pośpiesz się z next part i uważaj na błenty órt! XD
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Daleko xD
Imię: Chao Guardian
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Riders of Chaos
Świat: Guardia
Poziom: 102
Poziom mag.: 68
|
![]() ja tam dam 10/10
![]() ![]() ciekawe co bedzie dalej ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Super extra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Chwilowo mam przerwe w Fake'u
ale może w weekend będzie dalsza część tym czasem komentujcie i oceniajcie temat
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Świat: Aurea
![]() |
![]() Fajne podobalo mi sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() No cóż by tu powiedzieć... Pierwszej części (o ile była, długo mnie na forum nie było) nie oglądałem, za to druga zapowiada się ciekawie.. Trochę błędów ortograficznych i literówek, ale ujdzie
![]() Ocena: 8/10 (nie czepiam się ścian ani długich dialogów, ale jeszcze nie zauważyłem tego "czegoś" co wręcz przykuwa człowieka do obejrzenia kolejnych części za wszelką cenę..)
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Nice.
Cholera nie lubie pisac komentarzy. Wykonanie 10/10 Fabuła : narazie nie bede ocenial Ogolnie 10/10 ^^ A teraz reklamy : KOMENTOWA DO CHOLERY MOJEGO FAKE ! LINK DO OSTATNIEJ CZESCI W PODPISIE ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() 10/10 i jeszcze jedno
dodaj mnie do fake!!!111oneonetwotwothreethree jeśli oczywiście chcesz ;p fake wyrąbisty podobał mi się tekst w 1 części "o rozłupany xD" jeśli edziesz chciał mnie dodać do tego fake dam ci outfita tutaj jeśli nie to napisz że nie żebym w niepewności niesiedział ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
pozwolisz że się zastanowie ![]() ale jeśli chcesz dołączyć to podaj jakiś trzy lub cztero literow nick ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Kacperkashi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Szukam Gildi
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 17/17
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Dla mnie bomba grafa super wykonanie tez 9/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() No, no nie ładnie...
Daliście mojemu Fake’owi spaść na drugą stronę ![]() Daje Kolejny odcinek i liczę na więcej komentarzy... Pora na pierwszą walkę eliminacyjną w której Xan zmierzy się z jakimś knightem... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() te niebieskie paski zamiast hp to siłą witalna jaka im jeszcze zostaje przy całkowitej utracie sił witalnych człowiek traci przytomność ilość sił witalnych zależy od wieku, kondycji, wytrzymałości, doświadczenia i takie tam. Komętaż
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 29-07-2006 o 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Supcio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No sie doczekalem
![]() Fajny klimacik , fabula itp. Ciekawie zastosowany Throwing Knife, na poczatku go nie zauwazylem i nie wiedzialem co takiego jest w bite w palme . No ale tera wszystko jasne ![]() Jeden minus...nie widze krwi >.< W walce powinna raczej wystapic ![]() Ocena : 9.9/10 Pozdr0 ![]()