|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() TAK MATEO TO NAJWIEKSZY NOOB HIBERNY
KIEDYS STOJE SE W DEPO jak hgdyby nigdy nic az tu nagle wychodzi z zarogu mateo muwie se K*rwa co znowu? podchodzi do mnie i wali exori za 193 showalem sie do depo a on: hunted bez zadnej przyczyny zaczoł mnie huntować mimo ze wogule go nie znalem puźniej zabil 4 razy mojego druidA I MNIE osobiscie zalatwil 3 razy ostatnio pytam sie go: czemu zabiles tego pallka na 48 co to ci oddal 95 k skoro mógł se zabrac widzialem filmik jak mlogles? a on na to Kur*a zaj*bal mi 15 k kur*a i h*j mnie to obchodzi co oddal wyrazy żaloby dla wszystkich jego nieszczęsnych ofiar ;/ |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() No cóż... spotkała Cie sprawiedliwa kara...
@Timmy from Darkness 4 razy Twojego druida i Ciebie osobiście 3 razy... wszystko ofkors za niewinność... hmmmm Mateo musi mieć już czarno bordowego evul skula.... ;] |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Po 2. Z takimi argumentami to mozesz isc mamie do sklepu po mleko. Naprawde nie wiem, czemu tak uwazasz =/ Ostatnio edytowany przez Moto - 14-07-2006 o 11:42. |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() Masz racje nie wolno ufać nikomu! Miałem pewną sytuację na Luminerze.. pan ( a raczej smarkacz (Aross Verticass)) udawał się za mojego przyjaciela 3-4 miechy?
Pewnego dnia właśnie ten śmieć kupił domek w Thais. Zaproponował mi i mojemu koledze (Magon Sain'owi) byśmy wyłożył swój ekwipunek do niego do domku zgodziliśmy się bo ufaliśmy sobie i było all git. Gdy już to zrobiliśmy zabrał nam inva i po EQ nie chciał oddać twierdząc że "nie oddam bo nie będziecie mnie lubić" straciłem EQ warte 300k a kumpel EQ 500k. Więc pamiętajcie nie wolno ufać nikomu!! chyba że wiesz gdzie mieszka i możesz zrobić mu krzywdę krzesłem ;p.
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Okradles go, laskawie oddales 90% lupu i dziwisz sie ze Cie zabil?? naprawde jestes tak tempy?? |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ediT: 2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 14-07-2006 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Zory
Stan: Na emeryturze
Imię: Voperiamus Hele
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
|
![]() Nie to ty to jestes
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Pozatym i tak nie trzeba koniecznie expic w tej grze. Mozna robic wiele innych rzeczy... (chociaz az przez te dwa lata ja bym szczerze mowiac innych rzeczy nie robil jak expienie) |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw. Ja sie nie wdaje w zadne klotnie bo juz jednego warna mam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Z tym wklejonym tekstem od Bikeziw (rozmowa z Mateo).. I on chcial zeby to wklejic? W tym tekscie pokazuje tylko jakim jest noobem.. jak upusci bp ktos mu odda to go frajerem nazywa? :> Jak dla mnie te 120k to nic.. mialem hacka, ale koledzy mi pomogli, ten char (Mentter) ma ponad 3 lata i tyle gram w Tibie (Mentter to moj drugi char jakiego mialem). Mateo zabija mnie po tym jak mu oddalem kase i nazywa mnie noobem.. szkoda ze tacy ludzie graja w Tibie :/
Mateo poznalem jak mial ~40 lvl, a Bikeziw Knight to wlasciwie od samego poczatku (jak zalozyl tego chara). (Moje chary: Druid of the Marcin, Idman, Mentter, Sir Kurczak, Sivaal - moze ktos mnie jeszcze pamieta..) Hiberna jest pelna takich bezkarnych noobkow jak Mateo dlatego ze kazdy ma 10 kolegów na ~50 lvl ktorzy mu liza **** (jak Bikeziw) @Kapucha (debil) Ja mu nic nie ukradlem debilu. On POLOZYL przed depo BP ze swoimi runami i kasą! Przed depo stało okolo 10 osob i kazdy mogl to wziasc i nic nie oddawac, a ja oddalem 90% i mowisz ze jestem zlodziejem (mozna powiedziec ze 10% za znalezne). Nie ma akcji na filmie jak biore BP, bo planowalem wlaczyc TibiCam NG dopiero jak bedzie PKowanie, a tu nagle BP podnioslem z taka kasa. Pomysl chwile zanim cos napiszesz. Juz widze jak ktos kto pisze teksty na twoim poziomie oddaje 120k odrazu jak podniesie. Pewnie nawet nigdy tyle nie miales. :> (zaraz bedzie post ze ma 250 lvl i 2737236k ;p ) @voperiamus Szkoda ze nie zrobilem tak jak Ty napisales :/ --------------------------------------------------- To pisal Mentter.
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() @Blackneon
Gwarantuje ze 72 lvl z 58 mlvl (cienko jak na taki lvl) by mnie nie zabil. @voperiamus Grajac w Tibie od paru lat juz nie pierwszy raz oddalem pieniadze znalezione (chociazby w ciele kogos kto padl na potworze/kicku). Raz zalogowalem sie na zlego chara (przewijalem liste i wybralem zlego i ENTER ![]() ![]() @topic Dziwne ze wam tak mowil po fakcie (lizo-**** z Hiberny), bo kiedy mnie zabil (i byl wyjatkowo podniecony tym wyczynem :> ) mowil ze zrobil to dlatego ze go koledzy namowili, a tak wogole to nie chcial mnie zabijac. Widac uznal ze ta historyjka jest za cienka jak na >Super PA Mateo< i wymyslil taką ze on od samego poczatku planowal zabicie mnie. (do ułomow: Mateo nie mial by po co klamac mi kiedy stalem po deadzie w depo. Jesli na serio by chcial mnie zabic to walilby wtedy teksy typu >hauhauah own ya n44b< - cos na jego poziomie) ------------------------------ To pisal Mentter, sorry za drugi post.
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 14-07-2006 o 17:23. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xozuji Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
|
![]() Od Mateo :
Jezeli myslales ze jak oddasz mi 90k i wezmiesz sobie 30k to ja cie nie zabije to JESTES NOOBEM, po drugie Nie klam bo jak sielognalem w obrebie depo Nie bylo NIKOGO tylko ty i ja, a po 3 zamknij sie juz bo jestes Zalosny. Aha i tym charem gram od poczatku, i nigdy nie sharowalem accounta, w przeciwienstwie do ciebie.
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może Mateo zawinił pare razy, ale nie którzy też nie są nie winni jak go zaczepiaja albo mu kradną 120k i oddawaja 80k Xd
--------------------------------------------------------- \../ ZORDON HERE ;D\../ |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() 20:21 Mateo: a ze koles wydal mi sie jakis lamusowaty* to poprosilem go chwilke z formami grzecznosciowymi xD
20:21 Mateo: i ku mojemu zaskoczeniu ten idiota** dal sie nabrac 20:21 Mateo: ale czy on myslal ze jak wezmie sobie "troszke" to ja mu odpuszcze? , to tez jest kradzierz. * Ja bym go inaczej nazwał, pewnie tego słowa nawet nie zna.. ** Z tych dwóch bohaterów na filmie nie on był idiota... To są właśnie największe wady tibii, gracze like Mateo, najpierw błaga jak <nie powiem kto> go żeby oddał bp upuszczony przez swoją głupote, a puźniej wypisuje takie rzeczy. Prubuje znaleźć jakieś słowo, określenie na takie zachowanie, ale za cholere nie moge nic w tej chwili przytoczyć. Smutne :-( |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Nie nazwałbym podniesienie czegos co lezy sobie na ziemi kradzieza. Noobek błaga o to co wywalił, a potem robi z siebie kozaka na priwie, żeby mieć więcej asslickerów. -.-
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Nie wiem tylko po co on to wszystko teraz mowi... jakby siedzial cicho i tak mialby swoich "koffanych" 50 kolegow (20-50 lvl) ktorzy by pisali codziennie >jestes cudowny i wspanialy, wielki i potezny, ale pomoz mi, bo ja taki maly i slaby jestem<
Na filmie chyba nie ma jak (Mateo) daje jakiemus 60+ knightowi K-legs zeby ten mnie nie bil. (chyba ten knight jest jego kolegą <i mu odda> albo dlatego ze ten 60 lvl ma suuper skile i wiecej znajomosci <ten 60+ to chyba byl "Elite-Lanek">, jezeli Elite-Lanek nie jest kolega Mateo to po co Mateo dawal mu k-legs jesli i tak mial mnie potem zabic? <po 10 min>) <Elite-Lanek- Jul 14 2006, 19:58:38 CET Killed at Level 64 by Duduzebah Comment: "14.07.2006 Hacked Retried Forever" dostal k-legi i go hackneli ![]() -------------------------------- To pisal Mentter. |
![]() |