Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-07-2006, 09:07   #21
Timmy from Darkness
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 07 2006

Smutny Mateo

TAK MATEO TO NAJWIEKSZY NOOB HIBERNY
KIEDYS STOJE SE W DEPO jak hgdyby nigdy nic
az tu nagle wychodzi z zarogu mateo
muwie se K*rwa co znowu?
podchodzi do mnie
i wali exori za 193
showalem sie do depo a on:
hunted
bez zadnej przyczyny zaczoł mnie huntować mimo ze wogule go nie znalem
puźniej zabil 4 razy mojego druidA I MNIE osobiscie zalatwil 3 razy
ostatnio pytam sie go:
czemu zabiles tego pallka na 48 co to ci oddal 95 k skoro mógł se zabrac
widzialem filmik jak mlogles?
a on na to
Kur*a zaj*bal mi 15 k kur*a i h*j mnie to obchodzi co oddal

wyrazy żaloby dla wszystkich jego nieszczęsnych ofiar ;/
Timmy from Darkness jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2006, 10:16   #22
pAnoramiks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 02 2006

Domyślny

No cóż... spotkała Cie sprawiedliwa kara...

@Timmy from Darkness
4 razy Twojego druida i Ciebie osobiście 3 razy... wszystko ofkors za niewinność... hmmmm Mateo musi mieć już czarno bordowego evul skula.... ;]
pAnoramiks jest offline  
stary 14-07-2006, 11:27   #23
Moto
Użytkownik Forum

Moto's Avatar

Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ=
Moto ( Bikeziw Knight)... Widac ze jestes dupoliz
Po 1. Na hibernie gram 2 lata wiec znam tu "prawie" wszystkich, z Mateo nie raz gadalem.
Po 2. Z takimi argumentami to mozesz isc mamie do sklepu po mleko.

Naprawde nie wiem, czemu tak uwazasz =/

Ostatnio edytowany przez Moto - 14-07-2006 o 11:42.
Moto jest offline  
stary 14-07-2006, 11:53   #24
Jwitos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Timmy from Darkness
TAK MATEO TO NAJWIEKSZY NOOB HIBERNY
KIEDYS STOJE SE W DEPO jak hgdyby nigdy nic
az tu nagle wychodzi z zarogu mateo
muwie se K*rwa co znowu?
podchodzi do mnie
i wali exori za 193
showalem sie do depo a on:
hunted
bez zadnej przyczyny zaczoł mnie huntować mimo ze wogule go nie znalem
puźniej zabil 4 razy mojego druidA I MNIE osobiscie zalatwil 3 razy
ostatnio pytam sie go:
czemu zabiles tego pallka na 48 co to ci oddal 95 k skoro mógł se zabrac
widzialem filmik jak mlogles?
a on na to
Kur*a zaj*bal mi 15 k kur*a i h*j mnie to obchodzi co oddal

wyrazy żaloby dla wszystkich jego nieszczęsnych ofiar ;/
A ja myślałem, że bana się ma po 5 unjust killach.
Jwitos jest offline  
stary 14-07-2006, 12:01   #25
Moto
Użytkownik Forum

Moto's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jwitos
A ja myślałem, że bana się ma po 5 unjust killach.
Ban jest po 6 unjustach w 1 dzien o ile dobrze wiem, a mi sie wydaje, ze Mateo nie jest taki glupi, zeby w jeden dzien zabic tyle razy ~20 lvla bo przypuszczam , ze Timmy taki wlasnie ma .
Moto jest offline  
stary 14-07-2006, 13:33   #26
Michalusik
Użytkownik Forum

Michalusik's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005

Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
Smutny :(

Masz racje nie wolno ufać nikomu! Miałem pewną sytuację na Luminerze.. pan ( a raczej smarkacz (Aross Verticass)) udawał się za mojego przyjaciela 3-4 miechy?

Pewnego dnia właśnie ten śmieć kupił domek w Thais. Zaproponował mi i mojemu koledze (Magon Sain'owi) byśmy wyłożył swój ekwipunek do niego do domku zgodziliśmy się bo ufaliśmy sobie i było all git. Gdy już to zrobiliśmy zabrał nam inva i po EQ nie chciał oddać twierdząc że "nie oddam bo nie będziecie mnie lubić" straciłem EQ warte 300k a kumpel EQ 500k.

Więc pamiętajcie nie wolno ufać nikomu!! chyba że wiesz gdzie mieszka i możesz zrobić mu krzywdę krzesłem ;p.

Esdekers =)
http://pl.youtube.com/watch?v=bPPOOzXuy4k
Michalusik jest offline  
stary 14-07-2006, 13:40   #27
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hide
No, więc opowiem całą histori i dam filmy...
Stałem sobie w depo i czekałem na jakiegoś low lvla (30-40 sorc) którego mogę zdjąć i loot mieć, a obok mnie zalogował się Mateo (101EK) i po paru sekundach przed depo pojawił się BP pobiegłem zobaczyć co w nim jest, a co było? Steel boots, 10 bp UH, 9 bp MF, bp GFB, bp EXPLO, 6k w platynie, 9 Sword Ringów, 4 Might Ringi, Time Ring, Enargy Ring i różne śmieci. W pare sekund odepchnąłem BP na skrzynke w depo i przy niej stanąłem, włożyłem BP do depo i byłem pewny że to BP tego 101 lvla, a ja mam mase kasy, ale gość prosił, mówił że jest pijany i że mu przypadkiem upadł, jako że ja tu nie gram to mu zacząłem oddawać. W sumie oddałem mu ~95k (to jest na 1 filmiku). Został mi ~15k! On mi obiecał że nikt mnie nie będzie bił i że pogada z tymi co mnie już huncą. Pogadał z jednym z nich. Gość powiedział że nie będzie już lał. Mając już >niby< spokój zobaczyłem jak 41 druid (red skull) zabija 51 MS na 2 SD i pobiegłem za tym 41 druidem (po tym jak zabrałem loot z sorca ) i wtedy Mateo i jego koledzy zaczeli gonić mnie i lać. BP i boh wysłałem parcelem, a potem padłem (5 gości na wyższych lvl nie potrafiło mnie trapnać, ani zkombować!). Tak właśnie się kończy moja historia o tym że nie należy pomagać H-lvl. Jak kiedyś znajdziesz 120k na ziemi to oddawaj nawet jakby gość miał 150 lvl. Powód dlaczego mnie zabił? >Jakbyś oddał wszystko odrazu to byś miał spokój< Wziąłem sobie tylko 15k (oddalem 95), a on ciągle mówił że >dzieki, dzieki, nie masz hunta<, a potem mnie zabił. Tibia jest coraz gorsza, 3 lata temu mało osób by tak zrobiło...
OWN3D
Okradles go, laskawie oddales 90% lupu i dziwisz sie ze Cie zabil?? naprawde jestes tak tempy??
Kapucha jest offline  
stary 14-07-2006, 13:45   #28
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
OWN3D
Okradles go, laskawie oddales 90% lupu i dziwisz sie ze Cie zabil?? naprawde jestes tak tempy??
On się na to zgodził i jeszcze błagał go o to -.-Jestes tak tepy ze nie mozesz tego zrozumiec?.Uspokój sie i przemyśl zobacz to jeszcze raz.
stary 14-07-2006, 15:09   #29
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

Stan: Na Emeryturze
=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moto
Po 1. Na hibernie gram 2 lata wiec znam tu "prawie" wszystkich, z Mateo nie raz gadalem.
Po 2. Z takimi argumentami to mozesz isc mamie do sklepu po mleko.

Naprawde nie wiem, czemu tak uwazasz =/
Ale mi doje^^bales. Normalnie glupio mi sie <NIE> zrobilo. Jestes dupoliz jak sam skurwysyn. Jebie mnie to ze grasz na tym servie dwa lata. Smarujesz mu dupcie wazelinka przy kazdej okazji, tylko ze wzgledu na lvl.

ediT: 2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!

Freelancer.

Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 14-07-2006 o 15:12.
=eQQ= jest offline  
stary 14-07-2006, 15:47   #30
voperiamus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Zory

Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
Domyślny

Nie to ty to jestes Trzea bylo sie wylogowac ... Jak byl pijany to by nie pamietal nicku ... Ja tak zrobilem i mam na 32 lvl 230k w dp Bo zgarnolem 2x dsma i 10bp sd (wystrzelalem to w dragi xD)
voperiamus jest offline  
stary 14-07-2006, 16:02   #31
Selverius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Abedendriel

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Selverius
Profesja: Knight
Gildia: Unix
Świat: Refugia
Poziom: 56
Skille: Trenuje
Poziom mag.: 6
Domyślny

kiepsko wyszło
Selverius jest offline  
stary 14-07-2006, 16:34   #32
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ=
Ale mi doje^^bales. Normalnie glupio mi sie <NIE> zrobilo. Jestes dupoliz jak sam skobieta lekkich obyczajówysyn. uwielbiam jeść bananyie mnie to ze grasz na tym servie dwa lata. Smarujesz mu dupcie wazelinka przy kazdej okazji, tylko ze wzgledu na lvl.

ediT: 2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!
Jak ty uzywasz takich slow (te z rozmowy) jako argumentow, to on nie jest dupolizem, tylko ty jestes debilem. To, ze brak ci inteligencji moga potwierdzic slowa : "2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!", moze gral na innych postaciach, he? Pff... Ludzie czasem nie mysla.. -.-

Pozatym i tak nie trzeba koniecznie expic w tej grze. Mozna robic wiele innych rzeczy... (chociaz az przez te dwa lata ja bym szczerze mowiac innych rzeczy nie robil jak expienie)
Vrael jest offline  
stary 14-07-2006, 16:58   #33
Moto
Użytkownik Forum

Moto's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vrael
Jak ty uzywasz takich slow (te z rozmowy) jako argumentow, to on nie jest dupolizem, tylko ty jestes debilem. To, ze brak ci inteligencji moga potwierdzic slowa : "2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!", moze gral na innych postaciach, he? Pff... Ludzie czasem nie mysla.. -.-

Pozatym i tak nie trzeba koniecznie expic w tej grze. Mozna robic wiele innych rzeczy... (chociaz az przez te dwa lata ja bym szczerze mowiac innych rzeczy nie robil jak expienie)
Tak, robie duzo rzeczy w rl'u dla mnie tibia nie jest najwazniejsza. Co do innych serwerow to wczesniej gralem na Isarze i Valorii. Na hibernie gram dlatego, ze mam tam przyjaciol, ktorych odwiedzam . Co to tego typka, ktory ma jakis problem poprostu ignor .
Btw. Ja sie nie wdaje w zadne klotnie bo juz jednego warna mam .
Moto jest offline  
stary 14-07-2006, 17:01   #34
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Strzałka @do wszystkich

Z tym wklejonym tekstem od Bikeziw (rozmowa z Mateo).. I on chcial zeby to wklejic? W tym tekscie pokazuje tylko jakim jest noobem.. jak upusci bp ktos mu odda to go frajerem nazywa? :> Jak dla mnie te 120k to nic.. mialem hacka, ale koledzy mi pomogli, ten char (Mentter) ma ponad 3 lata i tyle gram w Tibie (Mentter to moj drugi char jakiego mialem). Mateo zabija mnie po tym jak mu oddalem kase i nazywa mnie noobem.. szkoda ze tacy ludzie graja w Tibie :/
Mateo poznalem jak mial ~40 lvl, a Bikeziw Knight to wlasciwie od samego poczatku (jak zalozyl tego chara). (Moje chary: Druid of the Marcin, Idman, Mentter, Sir Kurczak, Sivaal - moze ktos mnie jeszcze pamieta..)

Hiberna jest pelna takich bezkarnych noobkow jak Mateo dlatego ze kazdy ma 10 kolegów na ~50 lvl ktorzy mu liza **** (jak Bikeziw)

@Kapucha (debil)
Ja mu nic nie ukradlem debilu. On POLOZYL przed depo BP ze swoimi runami i kasą! Przed depo stało okolo 10 osob i kazdy mogl to wziasc i nic nie oddawac, a ja oddalem 90% i mowisz ze jestem zlodziejem (mozna powiedziec ze 10% za znalezne). Nie ma akcji na filmie jak biore BP, bo planowalem wlaczyc TibiCam NG dopiero jak bedzie PKowanie, a tu nagle BP podnioslem z taka kasa. Pomysl chwile zanim cos napiszesz. Juz widze jak ktos kto pisze teksty na twoim poziomie oddaje 120k odrazu jak podniesie. Pewnie nawet nigdy tyle nie miales. :> (zaraz bedzie post ze ma 250 lvl i 2737236k ;p )

@voperiamus
Szkoda ze nie zrobilem tak jak Ty napisales :/

---------------------------------------------------
To pisal Mentter.
stary 14-07-2006, 17:13   #35
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Żarówka

@Blackneon
Gwarantuje ze 72 lvl z 58 mlvl (cienko jak na taki lvl) by mnie nie zabil.

@voperiamus
Grajac w Tibie od paru lat juz nie pierwszy raz oddalem pieniadze znalezione (chociazby w ciele kogos kto padl na potworze/kicku). Raz zalogowalem sie na zlego chara (przewijalem liste i wybralem zlego i ENTER ) stoje w depo obok skrzynki (Inferna - mialem 8lvl), a na skrzyni lezy 10k o0 Za mna loguje sie jakis gosc, ale kasa juz w depo byla Ja szybki logout i ja mialem jego name chociaz on nie mial mojego. Oddalem 8k z tego, a on byl bardzo szczesliwy i chronil mnie w drodze na lodz na Edron (z Carlin - mialem 2k przy sobie). W wielu wypadkach kiedy oddawalem ludzia pieniadze (np. 50%) po tym jak padli z runami itp. na np. Fire Devil (GhostLand) to zazwyczaj dziekowali, a nie bili mnie. Widac Mateo to jakis 12 letni noobek ktoremu wydaje sie ze jak kupil na Allegro 101 lvl knighta to mu sie teraz wszystko nalezy, bo jest >fajny< (tylu kolegow mu liże ****) i jak ktos mu odda 90% kasy ktora upuscil to musi zginac.

@topic
Dziwne ze wam tak mowil po fakcie (lizo-**** z Hiberny), bo kiedy mnie zabil (i byl wyjatkowo podniecony tym wyczynem :> ) mowil ze zrobil to dlatego ze go koledzy namowili, a tak wogole to nie chcial mnie zabijac. Widac uznal ze ta historyjka jest za cienka jak na >Super PA Mateo< i wymyslil taką ze on od samego poczatku planowal zabicie mnie.

(do ułomow: Mateo nie mial by po co klamac mi kiedy stalem po deadzie w depo. Jesli na serio by chcial mnie zabic to walilby wtedy teksy typu >hauhauah own ya n44b< - cos na jego poziomie)

------------------------------
To pisal Mentter, sorry za drugi post.

Ostatnio edytowany przez Gesior - 14-07-2006 o 17:23.
Gesior jest offline  
stary 14-07-2006, 21:20   #36
ColdFire
Użytkownik Forum

ColdFire's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Domyślny

Od Mateo :
Jezeli myslales ze jak oddasz mi 90k i wezmiesz sobie 30k to ja cie nie zabije to JESTES NOOBEM, po drugie Nie klam bo jak sielognalem w obrebie depo Nie bylo NIKOGO tylko ty i ja, a po 3 zamknij sie juz bo jestes Zalosny.
Aha i tym charem gram od poczatku, i nigdy nie sharowalem accounta, w przeciwienstwie do ciebie.
stary 14-07-2006, 21:47   #37
Hashariin
Użytkownik Forum

Hashariin's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2006

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Domyślny Omfg...

Może Mateo zawinił pare razy, ale nie którzy też nie są nie winni jak go zaczepiaja albo mu kradną 120k i oddawaja 80k Xd
---------------------------------------------------------
\../ ZORDON HERE ;D\../
Hashariin jest offline  
stary 14-07-2006, 23:25   #38
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

20:21 Mateo: a ze koles wydal mi sie jakis lamusowaty* to poprosilem go chwilke z formami grzecznosciowymi xD
20:21 Mateo: i ku mojemu zaskoczeniu ten idiota** dal sie nabrac
20:21 Mateo: ale czy on myslal ze jak wezmie sobie "troszke" to ja mu odpuszcze? , to tez jest kradzierz.
* Ja bym go inaczej nazwał, pewnie tego słowa nawet nie zna..
** Z tych dwóch bohaterów na filmie nie on był idiota...

To są właśnie największe wady tibii, gracze like Mateo, najpierw błaga jak <nie powiem kto> go żeby oddał bp upuszczony przez swoją głupote, a puźniej wypisuje takie rzeczy. Prubuje znaleźć jakieś słowo, określenie na takie zachowanie, ale za cholere nie moge nic w tej chwili przytoczyć.
Smutne :-(
Glacial jest offline  
stary 14-07-2006, 23:52   #39
Kamae
Użytkownik Forum

Kamae's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: 127.0.0.1

Kamae ma numer GG 2286081 Send a message via Skype™ to Kamae
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten co wie
20:21 Mateo: a ze koles wydal mi sie jakis lamusowaty to poprosilem go chwilke z formami grzecznosciowymi xD
20:21 Mateo: i ku mojemu zaskoczeniu ten idiota dal sie nabrac
20:21 Mateo: ale czy on myslal ze jak wezmie sobie "troszke" to ja mu odpuszcze? , to tez jest kradzierz.
1. Nie dal sie nabrac, tylko wykazal dobra wole oddajac 90% zdobyczy, a mogl zatrzymac wszystko.
2. Nie nazwałbym podniesienie czegos co lezy sobie na ziemi kradzieza.

Noobek błaga o to co wywalił, a potem robi z siebie kozaka na priwie, żeby mieć więcej asslickerów. -.-
stary 15-07-2006, 10:53   #40
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Król

Nie wiem tylko po co on to wszystko teraz mowi... jakby siedzial cicho i tak mialby swoich "koffanych" 50 kolegow (20-50 lvl) ktorzy by pisali codziennie >jestes cudowny i wspanialy, wielki i potezny, ale pomoz mi, bo ja taki maly i slaby jestem<

Na filmie chyba nie ma jak (Mateo) daje jakiemus 60+ knightowi K-legs zeby ten mnie nie bil. (chyba ten knight jest jego kolegą <i mu odda> albo dlatego ze ten 60 lvl ma suuper skile i wiecej znajomosci <ten 60+ to chyba byl "Elite-Lanek">, jezeli Elite-Lanek nie jest kolega Mateo to po co Mateo dawal mu k-legs jesli i tak mial mnie potem zabic? <po 10 min>)

<Elite-Lanek- Jul 14 2006, 19:58:38 CET Killed at Level 64 by Duduzebah Comment: "14.07.2006 Hacked Retried Forever" dostal k-legi i go hackneli >

--------------------------------
To pisal Mentter.

hide jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania