|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() Best Hit 25 z
![]() ![]() Best hit 35 z ![]() ![]() Minimalny Hit 1 z ![]() ![]() Minimalny hi 3 z ![]() ![]() Max hit slabego potworka we mnie na 22 lvlu to 3 od ![]() Max hit od jednego z lepszych potworkow to 40 (ded ![]() ![]() PS: Nie wkrecjacie ze wasz najslabszy hit to np. 3 bo kazdy napewno walnol kiedys za 1. -.- Ostatnio edytowany przez Gobii - 15-07-2006 o 00:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żeby nie udawać noobów, którzy napisali beznadziejne posty:
Best hit from mace - 27 (skele) Best hit from arrows - 34 (rot) Best hit from spear - 39 (orc) Best loot - 2 Bronze amulet in 7h hunt in Mino Hell Best hunt - 9h na wolfach w PACC Area (45k exp)
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() 30 ze speara w Minosa. Troche slaby hit ale wczoraj zaczalem znowu grac rookstayerem.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 25-01-2009 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
|
![]() Mój najlepszy to 21 w szczura z katany.Nie mówcie że mały bo ńie gram zbyt długo moim rókstalejem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() 47 hit w rota z spike sworda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Z fista tyle bys nie siekną ty z katany hita wbiles i szybko śćiągles katana i zrobiles scrina ze niby z łapy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Gdynia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Topic ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 25-01-2009 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. sorki, że odswierzylem topa :// ale sie zagapiłem Ostatnio edytowany przez Patryczeqq - 30-07-2006 o 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Best hit z:
Katany: 22 w orc Speara:31 w minotaur Luku: 36 w minotaur Najwiekszy we mnie: 24 od rotworna (2 mnie otoczyly mialem luk) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Siemka witam was all mialem postac rookstayera na refugi juz niemam bo niechcialo mis ie grac teraz zaluje ze wylazilem z nim na majna:/
Eq: najlepsze xD oprucz posion dagger 12 lvl skille 18/22 best hit w skieleta za 26 i chyba to wszystko a takze looty udane ze speermanow Orc sperman dostalem od niego hita za 36 ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Wasze osiągnięcia na rooko - dostałem za 30 od spermana
![]() ![]() ![]() To sa osiągnięcia? Jak ktoś nieda screena to uważam że gada głupoty. ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Powiem szczerze, że Orc Spearman, potrafi walnąć kosmicznego hita..., gdy biegałem 19 lvlem, skile 21/26, z łukiem i siekałem Spearmena po 20, on wywalił mi za 46 więc..., albo jak goniły mnie 2 Spearmeny, dostałem combo 42+39+20, chociaż były 2 Spearmeny...
@Topic *Katana=26- orc *Carlin Sword=18 - wolf *Combat Knife=11 - wolf *Rapier=12 - wolf *Spear=34 - orc *łuk=41 - rotworm - Katana=1 - rat - Spear=1 - rat |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 25-01-2009 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
No chyba, że na PACC-u, bo tam nie mam wstępu i nie wiem (niech ktoś mnie poprawi). Ale nawet jeśli, to pamiętać trzeba też o mechaniźmie "antyluring", więc te orki musiałyby mieć dość blisko siebie respawn, żeby mnie razem gonić. Przeszedłbym więc Rooka nawet i ze sto razy... i nic by nie było. :-P Zatem... jasną sprawą jest to, że NIGDZIE na Rookgaardzie nie ma miejsca, w którym mogą mnie gonić dwa orki spearmany. Przynajmniej na terenie FACC. ;-) Nie trolluj zatem już więcej. To czy autor jest mądry czy głupi, to już sprawa jego samego, ewentualnie pomiędzy nim a moderatorami. :-P Podrawiam.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 25-01-2009 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() @up: A jak zmądrzałem to co? Mam błagać o wybaczenie? Heh, z tego co widać to nie umiesz sam/a się tłumaczyć tylko korzystasz z wypowiedzień innych użytkowników, więc o co prete(n?)sje ![]() @Sir Raxez: Pozdro dla kolejnego człowieczka, który ściąga ode mnie nick ^^ To miło, ale mam prośbe: dodaj sobie w podpisie "Oryginalnie wymyślone przez Raxev dnia 24 grudnia 2003 roku ![]() Ostatnio edytowany przez Raxev - 18-08-2006 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Michcio Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Morgana
Poziom: 8