![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() No wrescie nastal wielki oczekiwany na wszystkich updayt, juz niemoge sie doczekac wyprawy na nowe tereny, walk z nowymi wrogami i odnajdywania nowych questuw. Jak to milo ze muj depo peka w szfach od run ; ) a muj sork jest zwarty i gotowy do walki =]
|
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ach ten matkus....
Nawet newsa nie potrafi porzadnie napisac i musze po nim poprawiac ![]() No coz, nie zostalo mi nic innego jak apelowanie o zachowanie spokoju i nie spamowanie zbytnio forum ![]() Dostane plusika(reputacja)? :> Szczegóły dotyczące nadchodzącego update!: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835 Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 11-08-2004 o 17:22. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() ale fajowo w koncu. szkoda ze dla mnie tylko latwiej sie bedzie w sklepie sprzedawac. ale zawsze jakies itemy przeciekna (ceny bede kosmiczne zapewnie)
![]() ale kul ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wkoncu.. juz sie nie moglem doczekac... tylko szkoda ze nie mam Pacca
![]() Ale i tak mysle, ze bedziesz wszystko git.. MUSI TAK BYC. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Hehe nareszcie długo oczekiwany update
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Kurnia cioram w tibie juz mam isc na poha a Tu bOOOm!!!
No cóz cza poczekac dla nowego uptade wszystko sie zrobi ![]() Kto gra na Valori bo pomoc jest potrzebna ![]() Dobra nie rozgadam sie czekamy do 20:00 !! ![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
![]() |
![]() Zamiast plakac ze nie macie paca zróbcie sobie druida robcie uhy i se zarobicie na paca przewaznie za okolo 50k sprzedaja
![]() Elder druid 27 lvl 35 mlvl DANUIBIA |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() odrazu po uptade ide na nowe miasteczko
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() A wiecie, co się dzieje, gdzy wyskakuje wiadomość na czerwonym "Please logout"?
Mozna sie wylogowac nawet w czasie walki. Raj dla PK. Podchodzi jeden do mnie i krzyczy "1K FOR FREE!!", i po chwili ma czache, a ja logout ![]() ALE to ma być komentarz, a więc niech będzie: "Już nie mogłem się doczekać tego update.. Nareszcie(bo miał być w weekend)" |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
|
![]() Wreszcie będę mógł kupę szprzętu sprzedać naraz ! Długo na to czekałem!>>>>>>>>>>>>>!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() KOCHAM WAS CIPki!!! Juz sie nie mogę doczekac kiedy będzie mozna grać! Niestety, spodziewam się, że nam faccom nie będzie dane dziś już pograć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() gram sobie gram i gram i gram i gram .... x100
![]() nagle szok Oo co teraz k**** patrze na stronce a tu updejt CIPowie updejtujom gre i wreszcie upragniony SKILLBAR nowe miasta potworki itp itd najbardziej skozystajom na tym PACC jak zwykle ale niezabraknie lokaci i itemkow dla FACC a ja se kupilem w przedwczoraj pacca serwery włączą dopiero około 20:00 niewiem co bede robił do tego czasu chyba sie posikam w majtki z wrażenia .... |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
![]() |
![]() pierwszy z serii kilku updatow mam nadzieje ze nie bedzie problemow.
Widzialem wszyscko ci moze byc w tym update ![]() Milego grania wszystkim graczom ![]() GL HF may the lags be with you ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Fajnie, że nowy update. Nawet powiem, że super. Ale nie mam PACC'a i nowej wyspy nie zobacze. Marzy mi się, że skoro PACC'e mają nową wyspę to może jedna ze starych zostanie nam udostępniona (EDRON, DARAMA, CORMANYA). Ale w to wątpie, i nie sądze py tak mogło kiedyś być. No jak będe mieć robote to i PACC'a sobie kupie...
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Cytuj:
Ale ja nie mogę się doczekać updata ![]() Dreszcze mnie przebiegają z uciechy... |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Imię: Niezwyciezony Elf
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja osobiscie spodziewalem sie ze CIpSoft wprowadzi update w zycie... tuz po nowych serwerach/swiatach.
Mam tez nadzieje, ze naprawiono wszystkie bledy, ktore pojawlyy sie na tescie i zobaczymy inne nowosci. Natomiast w tej chwili mozemy wylacznie czekac do godziny 20:00. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Widze że wszyscy są zbyt zafascynowani nowym update i o mojej prosbie zapomnieli więc spytam sie jeszcze raz... Czy ktoś wie czy będą cofane serwery? Zabili mnie i straciłem crow armor i bardzo mi tego szkoda. Prosze o odpowiedz...
![]() |
![]() |