![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Piętki Gręzki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master of Elementars
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 21
Skille: 15/19
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() ![]() ![]() Prosze o więcej zleceń. To jest superanckie zajęcie. /edit : specjalnie dla mojego kumpla necro armor ![]() Ostatnio edytowany przez Master_Fabisiak - 15-07-2006 o 15:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Zajęcie fajne, tylko kurde cieniuj!! I cie kawsze kształty!! Bo w łeb walnę! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
topic: jmyślisz, że jesteś taki majster klepka co wcina siódmego chlebka? to sie przekonamy. Warlord sword z gradientem ( od ostrza przy rekojeści niebieski, po środku czerwony a przy końcówce zielony ) z cieniowaniem.tylko na ostrzu, rękojeść czarna z czaszką przy częśći dzielącej miecz na rękojeść i ostrze a po bokach czaszki (czyli to rozwidlenie na rękojeści po którym jest ostrze) mają być płomienie. Animowany. jak nie masz programu do animowania to zrób poszczególne klatki a ja sobie poskładam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Topic: a masz kolejne, trenuj się: czarny sztandar Mhroocznej Hordy Trv Sześć Sześć Sześć Norweskich Black Metalowych Satanistów, Sług Ojca Rydzyka. 50x50, bo w 32 ciężko Ci będzie wszystkie detale zmieścić xD - liczę na inwencję ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Klatka pierwsza:
![]() i druga ![]() i sztandar ![]() Mam nadzieje że poprawiłem wymienione niżej błędy. Znalazłem programik i czym prędzej wykonałem animacje. ![]() Ostatnio edytowany przez Master_Fabisiak - 16-07-2006 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() troche nie bardzo ci wyszedł... warlord sword ma inny kształt troche i jest odwrócony w drugą mańke. jakbyś nie mógł zrobić lepiej bo 32 px są za małe to możesz powiększyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sztandar nienajbrzydszy ; p - chociaż mógł być nieco większy, i ten pentagram... w drugą stronę raczej. Jutro może coś nowego zapodam (tzn. pomysł), bo dziś idę już w kimę xd
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ludzie!! Dawajcie zlecenia!! Co z wami jest?? Było tak fajnie. Zlecenia. Please
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() W zleceniach i grafikach, przynajmniej według mnie, nie chodzi o to, żeby jednego dnia dać kilkanaście kiepskich prac. Chodzi o to, żeby się postarać, popracować, żeby efekt był jak najlepszy. Przynajmniej według mojego rozumowania. Faktycznie fajnie dostawać zlecenia, ale jest jeszcze fajniej gdy ma się satysfakcje z wykonanej pracy.
Zrób dla mnie Miecz Zniszczenia. Koncepcja należy do Ciebie. @Lasooch Tak, sam. Ostatnio edytowany przez Hallabard - 17-07-2006 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hallabard chyba ma rację ;p - a jeszcze co do sztandaru, brakuje mi tam:
a) flagi Norwegii b) mhroooku (ale takiego trv) c) flagi Norwegii d) black metalu e) flagi Norwegii To przecież NORWESCY Cytuj:
Hm, a nowe zlecenie może jutro, teraz nie mam pomysłu i czasu ;d Btw, Hallabard, ten samolot sam narysowałeś? ; o - bo do grafik rzadko zaglądam ![]()
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 16-07-2006 o 23:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() To ja jeszcze poprosze:
"Niszczycielskiego Rusko-Niemieckiego, Zidano-ChuckoNorrisowego Płomienno-Smrodliwego Demona, Mhrrooochnoo-ZUO-666'owego. Acha, i Rooshoffeego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Oto mieczyk
![]() Legenda : Legenda głosi że sam Orshaball wstąpił na ziemie i upuścił troche swej krwi do fiolki, a krasnoludy uwięzione przez cyklopy wykuły to ostrzze umieszczając fiolkę z krwią w rękojeści miecza. Krew króla demonów napełniła ostrze niewyobrażalną mocą. Opis : Do posługiwania się tym mieczem potrzebny jest doskonały wojownik. W ręku niedoświadczonej osoby noże wydzielić moc która zniszczyła by pół globu. Wymagania: 64oz. 75 skill sword fighting Dodatkowe: Raz na dziesięć hitów zadawane jest obrażenie krytyczne tzn. zwykły hit + 50hp Demona nie zrobie bo próbowałem wiele razy i wychodzą mi same badziewia. Srry |
![]() |
![]() |