|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Z nienacka ;P
|
![]() Cytuj:
To nie zmienia faktu ze gm nie powinien pozwolić Ci ich zabić... Hmmm... Afk jest legal plx. -.- Yours, |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Lewin Brzeski
![]() |
![]() Mop jak AFK jest legalne to pekowanie też ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
@Litawor. Tibia pick up jest w pewnym sensie legalny. Tibia MC i Tibia gg nie są. @Peter001. Hmm, od kiedy Tasker jest macro? ![]() ![]() Yours, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wybaczcie double posta. Uhm, zgłoszę jak będe miał chwilę wolną na napisanie maila. Niewiem czy coś z tego będzie. Zobaczymy. Yours, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ok. To temat co gm powinien a czego nie uznaję za zamknięty, proszę ocenianie mojego tematu (screenów) przez innych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Legolasprzyznam tobie reputacje za doskonałe ss'ki z gm i bardzo mi sie podobało to jak zabiłeś ich i to że gm zrobił tobie miejsce !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() uwazam ze gm nie powinien pozwolic Ci dokonac mordu na tych graczach. kara za afkowanie jest ban, a nie smierc i ban.
I btw. chcialbym zobaczyc jak Ty bedziesz trenowal przy skillach 80/80... bo szczerze wadpie w to ze bedzeisz siedzial 48h zeby zobaczyc upragniony napis You anv~...
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() lol nie było zadnego macro taskera nawet tibi gg nie było .. poprostu trenowalismy jakieś 1 godzine i Z***ał się Internet .. wy***alo mnie z tibi ale jak widać jak ma sie krzyzyk to nie wy***uje :/ wogule i takim oto sposobem dostałem Bana Za Train AFK i Area blocking po paru godzinach sprawdzania czy jest juz INTERNET wpisalem hasło i wyskoczylo ze zbanowano mnie no to luz tylko za co ( jak ja myslalem ze mnie Wy***alo z Tej ***anej tibi :/
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Road to Hell
|
![]() Żałosne opowiastki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() hehe to sie nazywa pech
![]() Moi zanjomi etz trenuja na afk i dzieki temu maja skille jakie maja ![]() Wsyatarczy ze bedziesz bil partnera na party i wciskasz krzyzyk i rano wsatjesz i skille sa wiksze ![]() *idZi Master Of Dizaster* - Wam trzem sie rozwalil internet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Jeśli nie chciałeś stać afk celowo to czemu staliście na tej skałce tak aby nikt nie mógł na nią wejść ?? Przecież nikt by was nie zabił gdybyście pilnowali swoich charów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL a wiesz co to jest Internet z Kablówki ?? wszyscy w mojim bloku maja taki internet :/ ****A SPROBOJCIE WBIĆ SIĘ ZACZĄC TRENOWAC Z
KUMPLEM I WEZCIE EXIT NIE WYWALI WAS wypatrzylismy tą miejscowke jak jacyś goscie przed nami stali tam kiedys poprostu wzielismy jedzenie i STANELISMY na górze nie mielismy zadnych innych zamiarów ![]() ![]()
Mystic Ar'hoo Lunara 20 lvl skille 60/57 ( rosną ) -.^ Ostatnio edytowany przez idZi Master Of Dizaster - 12-08-2004 o 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahahahhahhahahaha bozeee to spróboj !! weź party z kumplem na*******ajcie się weź exit zresetuj sobie kompa wyjdz z domu wejdz pozniej wyjdz i znowu wejdz odpal kompa i zobaczysz ze bedziesz dalej trenowal
@down a moze miałem inne chary ?? a na dole zabil mnie jakis high lvl raz ![]()
Mystic Ar'hoo Lunara 20 lvl skille 60/57 ( rosną ) -.^ Ostatnio edytowany przez idZi Master Of Dizaster - 12-08-2004 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
btw. czemu w opisie masz napisane że masz 20lvl a w rzeczywistości nigdy go nie miałeś ? < troche sie poczepiamy > @ up To wszyscy twoi koledzy mieli inne chary ? Zresztom ten temat do niczego nie prowadzi ![]() Ostatnio edytowany przez .: Wu :. - 12-08-2004 o 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() graliśmy na innym swiecie na lunarze gramy od niedawna
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wiesz co idZi Master Of Dizaster każdy prawie każdu ci powie że stałeś afk celowo więc popieram zdanie .:Wu:. i nie ma co próbować oszukać tylko przyznać się do tego, larry też stał afk i dostał bana ( i miał pretensje do mnie
![]() |
![]() |
![]() |