|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() Ja myśle że jednej z części exca "pilnuje" orsh, a 2 będzie miał jeden jedyny, zapewne najbardziej zajebisty demon, dla facc,ze ZUEj 7ki który obiawi się na PoH.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() nie wiem jak go zdobyć ale wiem co może znaczyć excalibug ;p
ex-cali-bug były błąd kalibru ;] o co chodzi pewnie o to że jakiś pracownik cipsoftyu wpuścił note ż on istnieje przed BYłEGO BUGA WIELKIEGO KALIBRU FIRME (CZYLI CIP SOFT) i teraz wszyscy się jarają xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Ja od siebie dodam że między POHem a Edron to znajduje się woda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() @up
1. Skąd to wiesz? @topic (chyba ![]() 2. A jeśli części (o ile są/będą/będą wszystkie ![]() Ostatnio edytowany przez L. W. - 23-08-2006 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Raz na test serverze, GM teleportował pod wejście do PoI pewnego gracza (Arieswar ? Nie jestem pewien..), za mwalle w tym kompleksie pokoików, ale nie dało się tam wejść - dziura zwała się 'small hole' czyli taka, do której nie da się wejść (wpaść). Jeśli istnieje możliwość dostania się tam, to możliwe że rozwiązanie leży w zasięgu ręki, dość dobrej ręki hlvlowego gracza ;]. Ferumbas znał tajemnice PoI, nektaru nekromantów i wie gdzie jest wejście. A przecież w jego wieży znajdziemy biblioteczke niemałych rozmiarów... ; ) A tak wracając do sedna sprawy i odpowiedzi na wyżej cytowanego posta - w PoI raczej nie ma excalibuga. Daj mi fragment książki/wypowiedzi NPCa/listu/pergaminu który/która o tym mówi.. Ostatnio edytowany przez Gallar - 23-08-2006 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Mój błąd, pod PoI zamkneli bodaj Hugo. Co nie znaczy że PoI z exaclibugiem połączeń nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
|
![]() Możliwe że Cips Soft chcieli podkręcić grę i rozsiali plotke o "Excalibugu'', a teraz pracują nad jego częściami które będzie można zdobyć pokonując każdego ze sławnej 7. OOOOO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Świat: Obsidia
|
![]() Możliwe że Cips Soft chcieli podkręcić grę i rozsiali plotke o "Excalibugu'', a teraz pracują nad jego częściami które będzie można zdobyć pokonując każdego ze sławnej 7. OOOOO
![]() to tylko teoria. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Co do dziwgni w tym pomieszczeniu pod rotami - wejscie jest zawalone - zamkneli jakies 3 lata temu. Nawet wczesniej tej dzwigni nie dalo sie uzyc moze cos z tymi odmiennymi polami nie wiem. Pewna osoba mi przypomniala jedna rzecz
![]() Ostatnio edytowany przez mago - 06-12-2006 o 03:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() aaa noob plx !!!
Poczytajcie trochę temat "dziwny opis" a dowiecie się dużo więcej o excalibugu A tak wogule te wasze erozmowy do niczego nie dojdą bo w tamtym temacie juz prawie każdy wie, że excalibug żyje i kto go pilnuje |
![]() |