![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() tak gdzies tutaj na stronie 3 lub 4 podajze jest temat zalozony przez bakure masz dosyc sh w darkeden wejdz tutaj czy jakos tak i tam masz na 1 stronie a gdziesz na poznieszych stronach jest chyba zangielszczenie
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() walony net przycina sie troche
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 22-07-2006 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wie ktos moze co sie dzieje i kiedy wszystko wroci do normy bo wkuza tan bug w chcem pograc w dark eden
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olej TH...wybierz CH
![]() Moje postacie na China... Enhant 70 lvl Ouster 50 lvl full combat (postanowiłem znowu grać w china od niedawna ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok juz dziala naprawili
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Nierozumiem Pytania.
Świat: Real Life
![]() |
![]() Komu Th dziala, bo mi nie ciagle error 380 lol coty Kołbas pierdolisz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nic nie klami mi dziala zaden blad ani nic
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() Lipa
jakis error ![]() :/ ale podales server kiedy to bedzie dzialać ??
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() wlasnie tez to mam i chyba wszystcy gracze De Thailand looknij sobie na forum www.darkeden.in.th/en i wejdz w forum i popatrz na tematy... prawie wszystko o errorze 380
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() mam nadzieje ze to wkońcu zadziała !!
nie pisza zadni admini co sie stalo z serverem ?? Edit: mam pytanie czy jak zrobicie juz ten 100 lvl to czy trzeba cos placic za ta gildie nie trzeba miec tego konta platnego ( tak jak w tibi )
(max 20kb w podpisie) Ostatnio edytowany przez Dirty Sanchez - 27-07-2006 o 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() nietrzeba miec konta platnego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2006
|
![]() Kto pomoze mi zarejestrować sie na Dark Eden China ??!! bede wdzieczny za pomoc moje gg 5778433
|
![]() |
![]() |