|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() oj i żebym tylko dostał twój name na new serwerach to nie będziesz miał wolnych spawnów z "Maciusiem" Ostatnio edytowany przez fryc - 29-07-2006 o 13:04. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Nigdy nie bedziesz umial expic szybciej odemnie. Wiesz czemu? Bo jestes botem. Wiec ja Ci moge juz moj nick powiedziec na new. Drax~ Z reszta jeszcze nie wiadomo czy bede grac, troche dla mnie to meczace. To nie jest jedyna gra na swiecie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Postaraj sie zebym ja tylko twojego nicku nie miał! Moze bydziesz miał wieszy lvl niż ja<nie ma to jak grac z bratem i z jeszce jednym kolega>. Ale i tak wszyscy wiedzą że jesteś nOObkiem! Dokladnie powiem tak jesteś: ''Klasycznym Polskim Brazylijczykiem''-nie obrażajac ich-! Dowodem tego jest twoja śmierć(Jul 24 2006,11:59:54 CET Died at Level 71 by a hydra) w nOObowki sposob. (hydra byla w trapie ,zabila ds, zjechala cie do red hp, a ty zamiast sie uhac biegles na schody) -jogga heal rox-(Uczysz sie od Garinu) Signed, Mr Ormuzz Ostatnio edytowany przez Ormuzz - 29-07-2006 o 14:41. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ostatnia moja wypowiedź tu bo to nie jest czat
![]() jak zwykle ormuz rozmowa z tobą nie ma sensu ![]() ![]() no to tyle ... piszcie sobie co chcecie Pozdro |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Reda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Carlo demoni
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 85
Poziom mag.: 57
|
![]() ee nabku qmpla zes mi zabil ;/ takie pkowanie ludzi ;/ pogromca juz chyba 3 raz padl
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |