|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() 1.Monk.
2.Zerk. 3DS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() jaki summon, to zalezy od sytuacji.
Jak wiadomo na guardy mozna chodzic z 2 monkami, ale wydluza nam to czas expienia, chociaz zmniejsza koszty. na cycki tez sobie mozna 1 monka przyzwac. na dragi dsy, albo leadery, zalezy od tego czy chcemy summony w charakterze ofensywnym(dsy), czy defensywnym (leadery). na pk mozna uzywac: fe, fd, zerka. najlepiej sprawdza sie fe, chodzby dlatego, ze nie mozna oszukac go niewidka. Mozna tazke fe na necro zsummonowac. Ostatnio edytowany przez Heinrich - 29-08-2004 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Myślę, że teraz najlepiej przyzywać mino archery, ponieważ spoko walą, a drogo many nie kosztują. Następne miejsce zajmuje fe, ale może być on "niewygodny". Następnie monk z leaderem. Monk sie leczy i nawet neiźle bije, a leader ma dużo hp i dobry def ( można go leczyć w ostateczności ). Fajne też są teraz scaraby
![]() Ale i tak wszystko zależy od intencji summonu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Ełk
![]() |
![]() Czesc!! Nie napisales ktory masz level wiec nie wiem ile masz many ale odpowiem ci tak ogolnie na te pytanko:
-Jesli chcesz potwora do trenowania najlepszy jest ghoul i monk (poniewaz sie uleczaja). -Jezeli potrzebujesz przywolac potwora ktory ma ci pomoc zabijac inne potwory mysle ze dobry jest mino archer, demon skeleton, orc leader oraz zerk. __________________________________________________ ______________ Jesli ci pomoglem w jakis sposob ta notatka masz szanse mi sie odwdzieczyc(jesli chcesz) mozesz obdarowac mnie PLUSIKIEM. Natomiast jesli moja notka nie pomogla ci w niczym mozesz obdarowac mnie MINUSIKIEM lub zostawic moje konto w takim stanie jak jest teraz. __________________________________________________ ______________ Ludzie nie obsypujcie mnie tymi minusami prosze. Co ja wam takiego zrobilem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
|
![]() Ktoś dał zerka na drugim miejscu. To głupie ponieważ zbyt łatwo zdycha, chyba, że go na beholdery zabrać ale nie wiem jak po update. Scaraba nie lubie , bo jak gram palkiem i bije soldy i jak jest wszędzie napierdzone poison fieldami to mnie cholera bierze. Monk rules.
|
![]() |
![]() |