|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Czy wasze fake'i też mają być tu wklejane? | |||
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
56 | 59.57% |
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 | 40.43% |
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Lady: Czekam na riposte. Mam nadzieje, że będzie równie śmieszna jak reszta twych postów. @Down: Bah, u mnie jest ledwo jedna strona.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 27-07-2006 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Że tak pozwole siebie zacytować
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 27-07-2006 o 13:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() @EDIT
ups chyba każdemu się zdarza ![]() @EDIT2 @down Wiesz... ja nigdy nie piszę, żeby usunąć, ale ten temat poprostu nie pasuje do tego podforum i tyle. Zaraz powiesz "przecież to jest o rookgardzie", ale sam zobacz, już 24 posty i tylko 2 posty z fake'ami. A jakbyś go stworzył w podforum "Fake'i" nie było by tyle niepotrzebnych postów ile jest tutaj. A powód "Prosze o nieprzensozenie tego tematu do działu Fake'i bo tam zapadnie w zapomnienie" jest śmieszny. Owszem tu nie pójdzie w zapomnienie bo będzie teraz cały czas dyskusja czy go przenieś, usunąć itp itd, a nie o to chodzi w tym tamacie. btw. troszkę odebrałem ten Twój post jako małą prowokację (oczywiście mogę się mylić, żeby nie było, że Cię oskarżam o to), ale mnie trudno sprowokować do "kłótni" ![]() Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 27-07-2006 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Ta... Usunąć go... Mody słyszeliście... Usuncie ten topic na prośbe autora i innych...\ @EDIT: A skąd wiesz, że tego nie uczyniłem... ![]() Ostatnio edytowany przez Kshaq - 27-07-2006 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Thais
Profesja: Paladin
Poziom: 11
Poziom mag.: 4
|
![]() ![]() Co za faka'e !111! o maj gat super hiper najleprzy nje?1!1!111!
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Po prostu N/C
![]() |
![]() |
#30 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @Lady jakaś tam
Wiesz co... Wyjdz z tego forum, dorośnij, zastanów się czy dorosłaś, dorośnij jeszcze bardziej i tak ciągle dopóki w końcu się nie zestarzejesz, nie umrzesz i nie będzie po tobie śladu. My do tego czasu będziemy mieli spokój... |
![]() |
![]() |