|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Wykupywanie ochrony to jest kolejny wydatek. Moim zdaniem to nie jest rozwiązanie problemu. Limenu napisał instrukcję która powinna się sprawdzić! Ale najlepszą choć może wydawało by się głupim rozwiązaniem będzie wylogowanie się! Głupie? Ale jeszcze większym debilstwem i hamstwem jest wymuszanie kasy! Wieć miłego wylogowywania się
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Wylogowanie się też jest dobrym pomysłem...o ile nic nie pisaliśmy bo może się zdarzyć że ktoś nie przeczya nick i nie będzie miał go z kąd wziąść. Ale jak zaczniemy pisać to będzie miał go na czacie. Może też altem sprawdzić nasze dane przez co log out nic nam nie da...szczególnie na expowiskach gdzie mamy "X"...ale czasami, a nawet często się sprawdza.
Zgadzam się z Elfret* Ostatnio edytowany przez $corcerer - 16-08-2004 o 14:01. Powód: wywalilem troche postów, to zlikwidowałem do nich odniesienie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tineloze
Profesja: Knight
Gildia: Inmortal Guys
Świat: Lunara
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Moim zdaniem kasy niepowinieneś dawać wogule w takich sytuacjach. Jak jesteś w dp i ktoś kase na tobie wymusza za coś to jeżeli to naprawde nie twoja wina to postaraj sie wytłumaczuć mu jak to było na prawde. Jednak jeżeli grasz druidem albo sorcem i robisz runki i ktoś do ciebie podchodzi prosząc o uh lub sd to staraj sie go zagadać mówiąc : "czekaj tu to wezme i coś lepszego z dp", "wiencej runek mam w dp to ci dam ", "czekaj chwile mama mnie woła" i takie tam. Albo poprosty sie wyloguj jak radzą koledzy wyżej :tongue:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------ Profesion: Knight Skills: 65/63 Level: 20lvl lunara rulerzzzzzz plusy do repytacji bendą mile widziane Ostatnio edytowany przez Ivo 10 - 15-08-2004 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Jak ktos bedzie od ciebie wymuszal kase W miescie to mozesz powiedziec "dam ci nawet 3x tyle ale nie zabijaj mnie" on sie pewnie zgodzi, to ty mowisz "kase zostawilem w depo" no i idziesz do depo i tam dajesz log out :tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Pewnego razu łowiłem sobie rybki moim uh-makerem, a tu o 1 lvl mneijszy sorc podszed i wystawil na ziemie gfb i mi pociagła, mi adrenalinka podrosła, wziolem ostatniego sd po chuncie, polo zylem na ziemi ( pokazalem ze mam i mu cpociagłem) zbiło mu 40% hp- sie kolo zdygal i zaczol uciakac ja sie niewdałem w pościk, i dalej łowiłem spokojnie tybki, po 30 secundach sie wrucil i pociagna mi z hmm- ja niemialem jusz broni zadnej wiec uhywalem UH na podłodze ta ze koleś pomyślał ze probuje znowu sd w niego wcisnąć i zwiał i jusz sie wiecej nie pokazał ^^ , mówie wam nastraszanie uhami tesz sie pyli ^^.
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() Opowiem ci moją historie.Gram na isarze. Któregos pięknego dnia stałem przed depo i czekałem na manę(33 lvl. knight wtedy 20 llvl.).Nagle widze spamera, krzyczal i krzyczal ale ja mu ignore i piszą mi ludzie zeby go zabić.no to daleko od dp wale jush red a tu nagle przybiega 2 ziomów lvl: 29 pal i 35 pal.Nio to ja mówie że zapłace.Zapłaciłem 10k (5k na głowe).Wiecie co było potem??Zagadałem do kolegi z rl (83 pal teraz a wtedy 76).Następnego dnia przychodzą ziomy do mnie i sry sry we dont know.Oddali 20k okazało sie że kolega zużył 2 sd i się zgodzili żeby mi oddać.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Mixim skoro miałeś takie plecy to po co wogóle płaciłeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mixim dobrze zrobił. Mimo pozorów, musiał zapłacić bo gdyby go zabili stracił by troche expa i troche eq
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Ja też mam problem. Wiem, że zaraz mnie zjedziecie za to co zrobiłem, ale może ktoś doradzi mi co mam robić. Otóż pewnego dnia jedna babka na 9 lvlu zaczęła nawalać mojego kolege druidka (słaby ziomek ale UHy robi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi Rifuzu, Twoja sytuacja jest, nie ma co ukrywać, beznadziejna
![]() ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia. Elfret
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pamietam jak szedlem kiedys expic i nagle na gg moj sasiad pisze ze go w carlin pk leja xD to poszedlem walnalem z fsa za 3x jednego z nich podszedl jeden z 60 lvl i "pay, you attack my friend" no to ja "how much?" "3k" xD ja poszedlem do depo, wyciagnalem jakies 36x i powiedzialem ze nic wiecej nie mam to sie odczepili xD a mialem w dp 20k ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() No więc dokładnie to chodzi o Moruro z Chimery. Dzięki Elfret, że przejmujesz się tak innymi polskimi graczami. Pozdro all!
|
![]() |
![]() |