|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Jeszcze raz powtarzam: TO NIE ŻADEN OTS!
@Edit: Midarth dzięki za program. ![]() @Michal: Człowieku ty jak widzisz dobrą równą sklejkę to zawsze mówisz, że to OTS?... To ty człowieku idź komentować jakieś diablo 2 powstanie, bo jak widzisz dobrego fejka to odrazu mówisz, że to ots i mnie obrażasz bo męczyłem się godzine żeby równiutko to wszystko sklejić w jedno... Jeżeli dalej chcesz nam wmawiać, że to ots to proszę cię bardzo wyjdź. Dziękuję za uwagę. @Sven: Żadne super hero gdy Murius zabił Sharis to Norah się wq i zużył prawie całą energie żeby odrzucić te minotaury, a w spisku drumnusa Norah też umiał TP robić tyle, że tutaj zmieniłem efekt. ![]()
Ostatnio edytowany przez Norah - 28-07-2006 o 16:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() jaki ots?? To juz rowno nie mozna skleic scian itp ?? Ludzieeee dajcie spokoj
Fake@ Nom zapowiada sie dobrze ![]() ![]() Trawa, coż....moze nie wyszla ale kit , ta ziemia pod drzwiami tez nie pasi. Reszta oczywiscie ladnie i dopracowanie. Czekam na next part ^.- Pozdr0 ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Norach, nobbie, urzywasz OST SERWER TIBIA!
Za ruwno pockleiane! Tzeba zpanowac Noracha! Ps. Norah, ustaw sobie taki sam profil jak ja (Imie, Level, Swiat etc etc)
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 28-07-2006 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie, litości. Ja lubie, jego fake'i uwazam, ze są dobre i z punktu widzenia fabuły, i z punktu widzenia grafiki. Ale, Ta dokładność co do 1/5 pixela mnie zadziwia. Looknijcie na fake'i takich osób jak, np. Crowal, czy TY Baradax (Avagera nie podaje, poniewaz jego fake wyglądają już jak rl tibia). Wg mnie, wy robicie genialne fake'i, i to nie z powodu Super Odjechanych Efektów Specialnachych ani przerobionych oftfitów/potworków, a z powodu ze wszystko-jest-dokładnie-i-wogole-bjuti-a-do-tego-jak-sie-przyjzeć-to-widać-że-ręcznie-sklejane.
Dziękuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
On zawsze tak ladnie sklejal ![]() Ps. Dzieki za komplement ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Prosze bardzo
![]() PS. Moja Skala Ocen: "Kurde, znowu mam brudny monitor", "Eee...A co to jest?", "Załamka", "Słabe" , "Może być", "Niezłe", "Doobre", "Bomba", "Szczęka mi Opadła", "Szczęka mi opadła i zrobiła otwór w podłodze" |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Z tego samego powodu ze jest swietny, ma mniec gorsza ocene? Smieszne... Ps. Co to jest Me? ![]() OD NASTEPNEGO POSTA MICHALA9000 TEN WATEK W TYM TEMACIE SIE KONCZY! NORAH NIE UZYWA OTS KONIEC KROPKA, SKONCZONA SZOPKA!
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe
![]() ![]() Łapajcie next parta ![]() Przygody Norah'a część 1. -------------- ![]() -------------- ![]() -------------- ![]() -------------- ![]() -------------- ![]() -------------- ![]() -------------- ![]() -------------- ![]() -------------- ![]() -------------- CDN...
Ostatnio edytowany przez Norah - 28-07-2006 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Hehe... chyba za bardzo rozjaśniłeś monitor, bo ta siedziba jest taka średnio mroczna ;p Ogólnie ładnie, akcja się rozwija, co prawda w tym odcinku średnio dynamicznie, ale w końcu nie mogą się cały czas bić. A skoro program się przydał, to mam nadzieję, że znajdzie się tam dla mnie jakaś rólka ^^ [to było cwane posunięcie z mojej strony]
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Krotke, slodkie i smieszne (nie wiem dlaczego ale rozsmieszyl mnie tekst ''Rofl. Skad on sie tu wzial?''
![]() Coz, nadal nie ma zbyt co ocenic, ale przyznam skeljka ladna ![]() a, bym bym zapomnial: MNIE TAM NIE MA? O ZESZ TY! XDDDDDDDD I tak wiem ze ja bede super hero ktory przyjdzie i was uratuje gdy wszyscy bedziecie mieli 1 hp, lacznie z Avagerem! ^^
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Midarth:
Może może... ![]() @Baradax: Będziesz, ale nie jako super hiro ;P @All: COMMENT PLAX OR HAUNTED BAJ NOROH!
Ostatnio edytowany przez Norah - 28-07-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() naaap naaaap otz kill bannn npoeoneoneo111 raz! emoty, emoty,emoty.
Fabuła mnie dobija. Noraha atakuja mino, zabijaja zone, ale on jest ivul hiro i sie teleportuje. Potem spotyka gang mega hiroł i otaczają ich mino, albo je zabija albo przyjdzie baradax z avagerem i je zabija albo ich telepną. =.= Mogles dac orci... by bylo bardziej oryginalnie.... Tak wiem upierdliwy jestem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() up@ Eeee tam orki nie bylyby oryginalne
![]() Tera minosy są na topie ![]() Fake @ oO nie spodziewalem się , ze zobacze siebie w tym fake'u ^^ ale thx. Wykonanie - Bardzo ladna sklejka ![]() ![]() ![]() Fajnie pokolorowane outfity ![]() I Ciekawy efekt gdzie Dark Eerion obserwuje Ekipe Fabula : Noo , nie ma krwi narazie :evul : Pozniej pewnie bedzie...licze na to ![]() Ocena: 10/10 a jak ![]() ![]() Pozdr0 ![]()
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 28-07-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Hmmm
Widze moniotor rozjaśniłeś ![]() POd względem grafiki jest baaardzo dokładne (tylko czekac az jakis nob wyskoczy z tekstem "ME") Efekcior jest mniamniusi ![]() Outfity schludne Fabułą jak narazie nie zachwyca ale dam glowe uj... urwać że będzie lepiej @bardax Chciał byś ja wszystkich uratuje zanim ty z avagerem zdążycie dojść ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Hmm... Czy mi się wydaje czy fake powstał dlatego, że odświeżyłem kiedyś Spisek? (to był mój pierwszy i ostatni taki błąd, zdrowo zostałem za to zjechany)
Fajny fake. Masz jakieś dane dotyczące rekrutacji? Jak masz to wstaw w pierwszym poście (zamiast tego o trawie) żeby nooby nie pisały "fajyn fake 1433251453636/100 plx umjeźć mnie ja hce bydź w faku plxplxplx(x100)", a jak odmówisz z powodu idiotyzmu to "nubje gupi jezdeś fake denny -231245316356366/100 bo jesteź stóknienty" itp.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kawso:
W moim tez bedziesz ale nie spodoba ci sie twoja rola ![]() Fake: Kiedy nastepna czesc gdzie przyjdzie Baradax Mistrz Sorcow i rozwali wszystkich UE na caly swiat?
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @bardax
a ja będe? @topic hmmm Norah sie zmęczył i ma przerwe ![]() ( ja jak zwykle poinformowany ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Fake bardzo fajny.Wszystko ładnie posklejane.Mógł byś mnie dodać do fejka?
Fabuła 8/10 Troche pachnie ivul hiro Grafika 10/10 Ogułem 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum