|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Lubaczów ;]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aneczka Master
Profesja: Sorcerer
Gildia: Demony
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Ja chociaż jestem dziewczyną to nie czytam dakich badziewi jak : girl , bravo , brawo girl czy dziewczyna ;p wole pooglądać mojego brata gazetę bravo sport ;p a wogle tak się tej tibi czepają że coś ;p Jak ktoś nie odróżna świata normalnego od zwykłego to niech nie gra!! tak samo jak nie może odejść od kompa !v proste ?proste!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale tylko daltego ze moja cioca to czyta, wiec ja korzystam zeby nie byc troche opozniony w swiecie show biznesu, bo lubie wiedziec co sie dzieje z gwiazdami etc etc. I przy okzji czytam te wszystkie glupie artykuly dziewczyn, etc etc, zeby je lepiej rozumiec ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Bo to polska właśnie, tutaj nawet by zostać ministrem nie trzeba miec żadnych referencji, więc co się dziwicie, że ludzie bez żadnej wiedzy o temacie piszą takie artykuły... Nic tylko kupować bilety na tanie linie lotnicze... ofkors jednostronne
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Ojjj... przejmujecie sie co pisza w jakis glupich feministycznych gazetach?
One ogladaja tempe seriale(telenowele czy jak sie te syfy nazywaja co leca w tvp1/tvp2), a to moze nie jest nalog? hahah Co jest lepsze dla 15 latka ktory jescze nie potrafi myslec, a nie ma co robic z wolnym czasem: Wydawanie kasy na granie w tibie w cafe, czy cpanie ze starszymi kolegami? Xd
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: K-r-a-k-ó-W
Imię: Diabolique Iron'Claw
Profesja: Paladin
Świat: Candia - Rulez
Poziom: 13
Skille: 44/35
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() To jest zdeka chore ta walka pomiędzy mediami a tibią...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||||||||||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co to jest "pokonywanie leweli"? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sorry za te ciagle porownania do eternala ale wkurza mnie jak gazeta zaglada do domu jakiegos 20 lvla a potem pisze takie glupoty. Ostatnio edytowany przez Krzys Nemptor - 30-07-2006 o 10:44. |
|||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]()
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mnie cos mowi ze mario im sie z tibia pomylil :/
Ciekawe czy by napisaly o simsach ;pp Kurfa nie bronie tibi tylko wku...... mnie ludzie ktorzy mowia o innych zle a nie patrza na siebie. Wszedzie te uzaleznienia lool... to jest tak jaby forum "inne" wszytko tam jest procz czegos madrego[w 90%]Walkuja ten temat w tych kolorowych pisemkach i mysla ze ktos to przeczyta... A taki grajacy w simy pojdzie i kupi ziemie za 20 000 zylcow i wybuduje dom za 5000 zł :/
Whish you were here [-] Nocie plx ![]() ![]() Nie przekarmiajcie trola bo sie pozyga :/ Ostatnio edytowany przez Masterek Danio - 30-07-2006 o 12:30. Powód: ehmm glupio wyszlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Liwinech of Juleria
Profesja: Knight
Gildia: Ancient Explorers
Świat: Juleria
Poziom: 32
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wychodzi na to że moherki znowu dorwały się do jakiejś gazetki i znowu wypisują Głupoty o grach internetowych oto co powiedziała babcia mojego kolegi „ gry są stworzone przez szatana a tylko ksiądz Tadeusz morze nas ocalici „ .
Więc niema co się przejmowaci Gry to zajęcie na wolny czas żeby się nie nudzici i jak zwykle musi ktosi podramatyzowaci . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Moze gdyby zagrali, to by nie pisali takich glupot. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up dokladnie
ile tej kobiecie dali łapówki 1 tys czy moze 200 tysiecy. no ile kurde. Gadać!!! No ja niemogę kurde kto na tym forum pisał ,że on dobrze zrobił kto tu gra po to by sprzedać postać no kto?!?! Jak dorwe tego kto to napisał to go potraktuję jakimś kijem. Bo to wszystko co piszą o Tibii to jeden największy blef.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Tam gdzie grass sie pali w kilogramach/Wroclaw
Profesja: Royal Paladin
Gildia: New Happening
Świat: Guardia
Poziom mag.: 20
|
![]() jak oni mogli napisac cos takiego skoro nic o grze nie wiedza? no moze wiedza, tyle co moj kot spiay na monitorze. . .
19:44 Cro'Max [27]: nie rozmawiasz z mama ? ;p 19:44 Gres Nall [66]: nie 19:44 Gres Nall [66]: ma ignora "Nadzieja jest matka glupich, co nie przeszkadza jej byc urocza kochanka odwaznych" 71 Wrocław |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Omg.. hehe,ja zawsze tak mam że najpierw zaczyna grać mój brat ,a potem dopiero ja
![]() ![]() ale co tam przynajmniej teraz mi pomaga ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wielki Czerwony Smok
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 18/21
![]() |
![]() czemu sie nas czepiają?! bo co? gorący temat nie?! Media jak już polityków nie mogą się czepaić (niektóych) to co? "TIBIA ZŁo! A jakie tu brzydkie słowa urzywają! a co to za brednie// Minotaury?!" Ludzie piscie na ich te słabe forum ( to forum jest o 300000000000000000000000000000% lepsze) o co myslicie! ja teraz czekam na "zaakceptowanie przez moderatora". Pewnie tego co ja napisałem nie darza ani waszego ..... ale zawsze coś! tylko nie urzywajcie za wulgarnych słów! bo jeszcze bardziej bedą sie na czepiać
![]() Tibia Wymiata!
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hunters Demonic Stars
Świat: Danera
Poziom: 51
Skille: ryba!
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() IMO nie ma się co dziwić tym paździochom... Dlaczego podczepili się akurat Tibii? Proste, jakieś chore psychicznie dziecko narobiło matce powodów do obaw, ta interweniowała w taktycznie niewłaściwy sposób, narażając się na utratę zdrowia z jego ręki, media podchwyciły temat w tempie błyskawicznym, również takie coś jak "Dziewczyna". Wiadomo, że jeśli przedstawiliby Tibię taką jaka jest, ludzie by tego nie kupili i uznali za nieszkodliwą grę, więc "trochę" podkoloryzowali fakty... Efektem jest lawina artykułów przedstawiających nas, graczy, jako uzależnionych 12-latków i zmniejszone szanse na dofinansowanie przez rodziców paccka. Tyle z mojej strony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wielki Czerwony Smok
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 18/21
![]() |
![]() ... miałem racje....... już kilka godzina mineło od mojego napisania do nich niektórzy napisali wczoraj i nic......... nie dażą...... bo po co?? żeby jakieś 500 osób (może więcej) napisało co do nich ma?!
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() co do wstrzymania fundszy to się zgadzam xD
Jak ja chciałam sobie zakupić pacca,to mi matka zarzuciła takim kazaniem że szooook xP Ale moja familia jakoś nie zabardzo się przejmuje tibią ![]() |
![]() |