|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Cyce są dobre ale moim zdaniem pomęcz jeszcze rotwormy/dwarfy bo masz za mały shield. Na już naprawde wyższym lvl proponuje rozwiązanie, z którym się spotkałem gdzieś na forum. Mianowicie idziesz ze znajomym magiem (drut/sorc bez znaczenia)na spawn pojedynczego geo i on stawia monka tak by dwarf tłukł summona. Pojedynczy resp geomancera znajduje się pod Mt. Sterum i da się go tam przyblokować w tak sposób by nie uciakał i skillujący pallek stał po skosie (zmniejsza ryzyko przerzucenia się). Ewentualnie można iść w ten sam sposób próbować z monkiem (ten znjduje się pod Motls -
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=88203 link do mapki jak do niego dojść). Mam nadzieje, że pomogłem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() wg. mnie lepsze i to duzo lepsze sa cyklopy , poniewaz :
- maja wiecej respow - maja nieco wiecej hp i duzo lepszy def wiec lepiej bedzie ci sie trenilo - gdy skilluejsz na cycach w mount sternum w jakims ustronnym miejscu to nikt nie bedzie tam ci przeszkadzal - bandyci dla facc znajduja sie jedynie w DC lecz jest tam pelno ludzi wiec sobie nie potrenujesz Jedyne co to musisz miec shielding 40+ i dobra tarcze gdyz cyce wala mocnej niz bandyci. ![]() Zawsze jeszcze mozesz na slimach trenic ; wala slabiej nic cyklopy a ich niski def nie przeszkadza za bardzo bo sie klonuja. Tylko lepiej walic z kamieni i miec ich naprawde spory zapas bo przy kazdym zabitym slime pzostaje poison field a pod nim 1 kamien ktorego nie mozna podniesc tymczasowo. Wybor nalezy do ciebie ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Michnik of Celesta - 10-08-2006 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |