|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Odpowiedz na to pytanie już padła kilka postów wyżej
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Ale nie wytłumaczyliście do końca...
![]() Dostałem +1 do reputacji, ![]() ![]() ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????? |
![]() |
![]() |
#24 |
Nieobecny.
|
![]() Nie dowiesz sie kto ci dał. a opis jeśli został napisany można zobaczyć wchodząc w panel użytkownika...
|
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Caly ten system reputacji jest do dupy. Po cholere wydziwiac, czy to forum nigdy nie bedzie normalne? Ciagle cos kombinowac. Bez licznika postow, bez reputacji, bez zadnych rang...czyli bez pierdół. I takie moje skromne zdanie
![]()
#26 |
Nikt ważny
|
![]() ekh.. już myślałem, że jakiś ważny news a to tylko to co już sporo userów od dawna wie... ja nie wiedziałem tylko że pisze się TibiCAM a nie TibiaCAM
aa i lepiej zmienie podpis bo jeszcze za niego oberwę ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Czy jest jakiś sposób aby dowiedzieć się kto dał reputację (nie zależnie jaką) i jak ją umotywował?
Prosze o odpowiedź osoby które się zajmują tym forum.
![]() |
#28 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Uzytkownicy nie maja wgladu kto dal reputacje z prostego wzgledu - zeby osoby dajace minusy nie baly sie zemsty. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() No dobra i jeszcze jedno. Wchodzę na swój "Panel Kontrolny Użytkownika" itam są ostanie opinie co do reputacji. Moje pytanie brzmi: co to za zielone i szare kwadraciki po lewej stronie od nazwy posta, daty/godziny i komentarza?
Jak już odpowidasz Gremlin to proszę też na to odpowiedzieć. Z góry BIG THX. ![]() <edit> Zauważyłem u <b>$corcerer</b> parę postów wyżej, że ma coś takiego jak ilość postów, i nie wszyscy to mają, mógł bym nawet się posunąć do stwierdzenia, że tylko on to ma, ale to chyba nieprawda. O co w tym chodzi? Ps. Kto pyta nie błądzi. Jeśłi to są sensowne pytania. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Bal Ur - 21-08-2004 o 21:38. Powód: Dodatkowe pytanko |
![]() |
![]() |
#30 |
Nieobecny.
|
![]() Moja leet liczba postów to taki trick, szukajcie a znajdziecie (UWAGA! 1337 jest zastrzelone i obstrzyżone dla mnie)
zielony kwadracik= na + czerwony kwadracik= na - szary= Użytkownik nie ma wystarczającej liczby postów żeby reputa sie liczyła... |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A jak to zrobić? Może nie szukać jak scor napisał, ale pomyśleć ![]() P.S. 666 jak widzicie też jest zastrzeżone... Dla mnie...