|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 09-08-2006 o 12:39. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Jeżeli to pisał moderator z tibia.pl to w 90% jest to MayGyver. Swoją drogą jak to już ktoś napisał, że nic nie da zakładanie tego typu tematów.
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() to sie troche posmialem humor mi ten samolot poprawil i mozg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Tak, tez tak mamy.
![]() |
#25 | |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Jest to w 100% on ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() @UP
Jeszcze się nie domyślasz? Niczemu ofc. A tak swoją drogą, możnaby pobawić się w regulamin. Jeżeli to jest modek to niechybnie założył drugie konto, na co regulamin nie zezwala. Jeżeli nie jest modem, to podszywa się pod moda, co jest również zabronione... I jak tu człowiek ma przeżyć na takim forum? Najlepiej się poprostu nie odzywać. ![]() Ot taki mały offtop: Właśnie zabiłem tego s@#$% komara, który co noc mnie pyta: śpiiiiisz?? Kolejna plama do mojej naściennej kolekcji XD
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 09-08-2006 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Pixik z tego co ja zkminiłem z tego tematu to ktoś uzala się nad swoim losem. Jeśli napisał to moderator to naprawde albo robi sobie z nas jaja i chce urozmaicić sobie życie na forum albo musi nudzi.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Ma sluzyc konwersacji nt. tego czy macgyver ma dostac bana za zakladanie osobnego konta :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie mogę, moderator założył temat-podpuchę i się zaraz żulia burzy. +DDD
Rany boskie, ludzie, jacy wy jesteście podatni na wszystko... Napisać wam, że Chrystus zszedł na Ziemię i gra na OTServie, to zaraz pójdziecie go szukać, a jak to się okaże kłamstwem, to pojedziecie autora plotki. ;-))) Trochę luzu, ludzie - ja się nie dziwię, że wszyscy wkręty organizują. Można was wydymać we wszystkie otworki na wszystkie sposoby, a wy się nawet nie zorientujecie, że ktoś was popycha. :D Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak sie coś komuś nie podoba to nikt go tutaj na siłe nie trzyma, i wątpie, żeby komuś się chciało czytać tych wszystkich żalów. Dokładnie to samo jest na forum jednego servera w cs'a. Ludzie się skarżą, że admini są gupi, że dostają za nic bany/kicki, a przecież tak łatwo jest nie wchodzić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
Jak już sie mniej-więcej okazało się kto to, jakimś cudem wrzucił na looz :O Szanuje wszystkich z tibia.pl support, za to co wy robicie dla tej strony min. Jednak to nie powód, aby myśleć, że jesteś "Panem" tego forum i możesz tak hop-siup mówić kto jest feee i beee i trzeba go wywalić. (w przenośni ofkorz) @Topic Ja mimo wszystko sądze, że to podpucha modków :<
Ciągle za dużo kb! A jak ja podaje jak ktoś ma 2mb+ w podpisie to oczywiście żeruje przez 2 następne miesiące >.< Ostatnio edytowany przez AnElKa - 09-08-2006 o 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Potem również były jazdy na forum: Siedziałem przez 2h i odświerzałem forum, banowałem każdego który przypomniał o tym incydencie ![]() Takie wspomnienia... Wybaczcie za offtop. ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To ja sie przyznam, to moja robota, znowu was wkrecilem nuby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @Thero
twoj post mnie rozwalil ![]() @topic W koncu jakis temat flejmowy nie traktujacy o elicie... ufff. Jak sie bawic to sie bawic. * Ville czyta temat w rytmach: "Let's start a war. Start a nuclear war" @down ... I GEJ!
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 09-08-2006 o 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
![]() (Dla tych, którzy nie zrozumieli - Jezus odwiedził Polskę) No i mały cytacik z kanału na temat całego tematu: Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ryłek - 09-08-2006 o 17:31. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Żal.pl
Zrezygnuj...