|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @topic: Co by tu powiedzieć: ownin' one. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() haha filmik super...fajnie wyglada jak padaja takie h-lvle....musicie to zobaczyc
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 48
Skille: 15 Dist
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Wmv godne obejrzenia
wlasnie raven wcale nie jest taki autorytet, czasami nie moze sie opanowac, doswiadczylem nie milych sytuacji z jego strona. dobra juz koniec pogawedki o tych sprawach to nie forum do tego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia
|
![]() Poprostu ZAJEFAJNE Gz dla Autora filmiku!! zastanawia mnie jakim programem robiles te zbliżenia podczaas akcji ;] WArty ObejrzeNia!!!
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() Tak dobrze wam idzie wlazenie im w du*e ze niedlugo nie bedzie wiadomo czy to jesscze wy czy juz EM.
Anima ftw _/
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Fuwapiwu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Poziom: 127
Skille: 96/94
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam cie drogi Aldruhnie
![]() Pisze tego posta w imieniu moim oraz twojego najlepszego kolegi z aldory !! tak nie mylisz sie ![]() Bardzo nam tu ciebie brakuje, mamy nadzieje ze wyjdziesz jeszcze kiedys z swojego wyje.... domku i pogawedzisz z nami ![]() Co do twojego postu powyzej to suchy ma cos do powiedzenia ;] Cytuje : 19:50 Royal Suchy [143]: napisz mu ze jedynym wlazodupem jest on, bo jak mozna nazwac kogos kto na swojej drugiej postaci w comment wpisuje identyczny comment co ma nemtor na swojej drugiej postaci zeby tego bylo mało to jeszcze pisze na forum w temacie dhq "good luck zecik ![]() Hail Aldruhn The Living Legend !! ![]() Ostatnio edytowany przez Fuwapiwu - 11-08-2006 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Em na Bank Wygra....
Ostatnio edytowany przez Cineek - 12-08-2006 o 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Poziom: 48
Skille: 15 Dist
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() sorry fuwa, ale chyba kazdy ma prawo napisac zetowi Good Luck nie prawdaz?
przynajmniej Aldi zostaje godnie w Animie. PS. to nie jest zadna wojna. wojna jest wtedy gdy wszyscy maja rowne szanse, a tu jak widac gartska ludzi w animie na okolo 50-60 ludzi, a wy tu dyskutujecie czy oni maja jakies szanse. bleeeh |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() @Aldruhn Pewnie umknelo twojej uwadze ze Suchy doszedl do wojny zaraz po deklaracji wojny? Jakby nie patrzec, suchy i fuwa: *nie trapowali kolegow mwallami *zrobili "kilka" razy pz podczas wojny *nawet troche poexpili *fragowali (suchy) podczas wojny a nie zabijali przed *nie pkowali przypadkowych osob przed savem Ostatnio edytowany przez Hupe - 12-08-2006 o 14:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magiczny Pan Wojtek
Profesja: Sorcerer
Gildia: x
Świat: Furora
Poziom: x
Skille: x
Poziom mag.: x
![]() |
![]() naprwade zajefajny film...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
|
![]() Cytuj:
A ty Aldruhn przestań spamić forum, bo i tak nikt cie nie lubi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Wspaniały film
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
|
![]() Widze ze jednak dobrze zrobilem konczac granie w tą grę bo jak czytam was to mnie krew zalewa... wiem ze was to c..j obchodzi ale dla mnie to jestescie p......i sorry za szczerosc ale tu nie ma co wiecej gadac... kazdy temat co wystawi "przeciwnik" juz ktos spamuje tak jak tutaj Ald~ "lizcie dalej dupe Em" czy jakos tak ( nie chce mi sie patrzec jak bylo wczesniej) i zaczyna sie gadka ze ze ten siedzi w pz a ten lize dupe Zetowi jak by nie wiadomo kto to byl... zal mi was... ze tak przejmujecie sie grą... pewnie zaraz namnie bedzie pisanie typu "skoro nie grasz to po co piszesz. po co wchodzisz na forum" itp... j.b.e mnie to co sądzicie o tym co napisalem ale zastanowcie sie co z wami zrobila ta gra... pzdr for all
Ps. jak jeszcze gralem bylem za Animą ale po takich tekstach Ald~ to juz nie wiem... kolesie piszą co sądzą na temat filmu a ten musi dodac swoje 3 gorsze ze od razu dupe liza... a mam tak ze nawet na aldorze nie grają... żal... @diamonic - tak pozbylem sie chara ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
|
![]() @Topic
Filmik ciekawy, muzyka troche taka "dziwna", ale nie będe narzekać. Mam na myśli, że nie wprowadza w Akcje, ale ogólnie ładnie wyglądają efekty. Cytuj:
HAHAHAHAHA nigdy nie widziałem wiekszego debila, sorry cie wielkie, ale kto przyszedł przez deklaracją wojny po Masakarowca na Beho~, bo to chyba własnie twoje EM. I nie gadaj mi tu, że Anima grzeje PZ, bo moge sie założyć dupowłazie, że jak byś był w Animie to byś nawet zadka nie ruszył z pz'a. @Royal Suchy Ty to już jesteś taki żałosny, że żal mi coś mówić. Ale sie wspomoge i coś powiem. Mianowicie to nie uważaj, że jesteś kimś, bo jesteś w EM, jesteś zwykłym psem jak 3/4 tej gildii, poprostu na odstrzał. I uwierz mi, że Ciebie zfragować jak i 3/4 EM to nie problem, tylko że jak byś nie wiedzial was jest TROSZKE więcej. Ale widać nie rozumiesz tego, że liczba ma tu znaczenie. @Aldruhn Co do Ciebie, to nie przejmuj sie tymi "psami". Sami by musieli grzać PZ, gdyby Nemtor sie włączył. Pozatym nadal macie szanse pofragować. Życze powodzenia. Hail Anima. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 13-08-2006 o 04:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Moze to ktos wrzucic na tibia.cam ;>
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Anubisa to missclickiem zabilem?
![]() Dobra nie wnikam w was miejcie swoj swiat dzieci autystyczne. Ja skoncze liceum pojde na studie bede mial zycie a wy swoja 2D game ![]() ![]() /marco josef assestynt karasu of the tengu
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Poziom: 106
|
![]() "Ja przynajmniej od zawsze jestem lojalny mojej gildi", byles szczegolnie lojalny podczas wojny Krishna vs EM.
a tym 'miejcie swoja 2d game' to mnie rozbroiles, mowi to ktos kto 'ownuje' jakiegos serva i Ty wcale nei masz swojego swiata 2d, nie nie xD |
![]() |
![]() |