|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
Filmik Ekhem.... Obejże i dam edita ;p obiecuje P@Edit 1 : Jeszcze nie obejżałem, wiem że filmik zapewne fajny jest ale nie rób double postów bo śmiecisz temat tylko i to tak bee wygląda@Edit 2 : Zarąbiste pkowanko więcej dawaj ; ) Szkoda tylko że twój przyjaciel padł szkoda mi go 00:15 Aern Sury [42]: FUNNY SD LOL ? xD
"Artysta jest źródłem dzieła. Dzieło jest źródłem artysty." ~ Friends Above ALL ~ Ostatnio edytowany przez Rosi - 13-08-2006 o 01:22. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
|
ten przyjaciel to on sie tak tymi deadami nie przejmuje, ma maly lvl maly mlvl, nikt sie w sumie tym nie przejal ;P walczylismy o swoje zycie
mielismy wiecej runek i lvl i mlvl wiekszy oczywiscie Wiec po prostu nie plakalismy ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Ostrów wlkp
Stan: Początkujący
Świat: Inferna
Poziom: 100
|
Na filmiku ekipa w fioletowych ubrankach moglaby sie bardziej postarac
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Świat: Isara
|
Tym filmikiem pokazujecie ze macie nie przecietne zdolnosci pvp
najbardziej mnie rozsmieszyl ded tego 43 ms ktory z poczatku "FUNNY SD" a pozniej "Give my loot back!" ABauahAHhAhAH ;d
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe dzieki all, nie wiem czy predko bedzie nastepny bo ten oto filmik wzucilem na tibia.de, paru wyzszych lvli z inferny to obejzalo i mamy przesrane
![]() postaram sie jak najszybciej cos skrecic![]() a co do pvp ....jebniety battle aim.... =-\ nie pozwolil nam pokazac tego co naprawde potrafimy ;P lata treningu ![]() |
|
|
|