|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() No jest miejsce ale nie z vampirami tylko z 1 tam sie nie oplaca chodzic.
a z ta katedra to troche tak nie dokonca ze tylko sa assasiny tam jest tego wszystkiego od zajebania ale musze przyznac ze kiedys poszedlem an nizsze pietro to nice resp i exp tez nawet niezly wiec 50 rp mozecie tam isc ale trzeb zajebiscie uwazac na witche i inne shity bo tam sie tak to respi ze nawet najgorsze gowno jest niebezpieczne ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Zaówarzylem to czego wczesniej nie widzialem :
Cytuj:
Cytuj:
Taaaa na 13 lvlu na beho .... chyba z plecakiem UH |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2006
|
![]() Vamp jest pod Dk. Od Lorbasa idziesz w dół, tylko po drodze jest chyba 2 War Wolfy i Orc Rider. Potem koło jego domku jest dużo ghouli i skeletonów. W domku jest Vampire. Tylko nie radze zwiedzać tam okolicy. Jeśli pójdziesz w prawo i w górę wpadniesz na PoH na GS'y. Padniesz jak nic(chyba, że h-lvl i Uh'y) A pozatym chodzę na katedrę chyba od pół roku. Prawie zawsze rano i wieczorem, i jeszcze żadnego zlurowanego GS'a nie spotkałem. Może to tylko ja mam takiego pecha
![]() ![]() Jamera 33 lvl 40 mlvl Best solo: Giant Spider Best team: Dragon Lord |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: W domu mieszkam :P
Stan: Niegrający
|
![]() No fajny exp i loot ( ach te brass armory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() dzięki za pomysł, może zaczne tam xpić?... tylko popraw link bo jest tam 2 razy "http://" i mi wyskakuje wikipedia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Eh po co zakładałeś ten temat teraz nie będe mógł sobie spokojnie poexpić
![]() Teraz na poważnie: Katedra jest dobrym miejscem do expienia nie zależnie od lvl dla każdej profesji. Są np ghule smuglery bandity assasiny drak monki slimy tarantule wild wariory i wiele innych ciekawych potworkow. Wchodzi dużo kasy i expa to też jest zaleta ![]() Ja jak ide na "Katedre" to luruje specjalnie gsa żeby mieć spokój ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
![]() |
![]() jeżeli idąc z/do katedry będę szedł jak najblizej rzeki to giant spidery mnie dziabną czy nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Rumia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Destiny Guardian
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Julera
Poziom: 11
Skille: 39/18
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() nie moga cie dziabnac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Rumia
Imię: Destiny Guardian
Gildia: brak
Świat: Julera
Poziom: 11
Skille: 39/18
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() mlodyPL:
ad. 1 bede wysylal ludzi na 11 na dsy. bo mozna ubic. i nie mow ze nie. uciekajac i bijam wspomoc sie jeszcze 2 razy hmm i pada. ad. 2 napisalem 13-20 na beho . na 18-19 lvl oczywsice ze ubijesz. pomozesz sobie 1 sd gora raz sie uhniesz i juz. proste? na slimy tez uciekajac bardzo latwo ubijesz latwy exp to jest ad. 3 ano jest na gorze skorpion zdaza sie przepraszam ad. 4 z gfb moze nie bandity ale wild warriora cz smugglera 2 gfb lozysz albo przynajmniej do czerwongo zjedziesz I wstepujcie do gildi!! shadow guardians |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Profesja: Knight
|
![]() Poradnik jednym slowem do bani, powinienes wstawic zdjecia i opisac CAŁA katedre zskoro cala zwiedziles.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Polska
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja Zawsze Chodzilem Do Katedry. Ale Zawsze Trafialem Na Gs-y. Zawsze Kumple Ze Mnom Szli To Gs ,
![]()
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() I jeszcze uwaga na mino maga w drodze przy pustyni (tuż przy początku rzeki pod nią). Najlepiej trzymać się wciąż lewej strony.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Manu Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Imię: Arthiel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Mistic Blade
Świat: Valoria
Poziom: 28
Skille: x/24
Poziom mag.: 44
|
![]() To sobie wyobraźcie co się działo kiedy można było gs'a zlurować pod same miasto
![]()
![]() |
#36 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Echh...
Temat o tyle niepotrzebny, ze były już o tym dużo obszernbiejsze poradniki z wieloma screenami i pełnymi informacjami. Pozatym, zacznijmy od tego, ze expienie na -1 poziomie katedry jest poprostu głupie i się nieopłaca (w zestawianiu exp/h). Jeżeli już koniecznie chcemy iść na katedre (mówie koniecznie, bo katedra w ogóle nie jest dobrym miejscem do expienia, z paru względów), to idziemy w grupie 2 - 3 osób od 25lvl na -2, jak mamy nieco wieksze poziomy (30 - 40) spokojnie mozemy sie w 4 osoby wybrać za teleport. Ja na -2 wchodziłem od 25 solo. Nie takie straszne jak to malują. Cała filozofia to duża liczba manasów, GFBków i trochę HMM. Na wejściu bijemy w ciemno dookoła siebie z GFB, a potem to już jest luz, jak już tego tak dużo nie ma to sobie spokojnie radzimy różdżka + HMM od czasu do czasu bijąc gdzieś kontrolnego GFB żeby sprawdzić czy assasin na nas nie czeka. Najgorzej jest tylko na samym dole, w miejscu gdzie mamy teleporter, przywita nas tam spory komitet składający się między innymi z paru witchy, które niemiłosiernie spamują i łatwo można stracić rachube. Pomijając spory waste run, to exp z -1 piętra nawet w małej części nie równa się z tym z niższych piętr. Cytuj:
Pozatym przedstawiłeś główny powód, dlaczego nie warto expić tam na niskich levelach. Bandity mają w cholere HP, jak na ilość expa jaką dają. Cytuj:
A już tak między nami mówiąc to zapoznaj się z funkcją "edytuj", bo Twoje podwójne posty w 10 minutwych odstępach rzucają się w oczy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując, najlepiej zostawcie katedre w spokoju. Idźcie na soldy, a później na guardy/cyce i nie zawracajcie dupy na forum odkrywczymi postami na temat katedry, bo tam expić nie warto. No, chyba że mamy kasy po uszy to idziemy na piętra -2 i -3, tam jest przyzwoity exp, a i loot niczego sobie. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Świat: Hiberna
|
![]() Katedra jest głupia. Poszedłem sobie dziś tam pierwszy raz dla sprawdzenia. Spokojnie expie na banditach, ale one za słabe wiec poszedłem dalej a tam... 3 assasiny. Biore jednego na atak, bije spokojnie, ale nagle dostaje 2 hity około 90. Uciekam, gonią mnie 3 assasiny no i ded. Obiecuję sobie, że do 35 lvla na DC nie zajdę. Tak na marginesie (assasiny są złośliwe, w statsach słabe, ale robią sie niewidzialne i mogą walnąć czasem całkiem sporo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2006
|
![]() Ja również uciekłem GS-owi. Po prostu sie bawilem swoją postacią 13 lvl bez eq (Taki śmieć na liście wiecie o co chodzi), poszedlem w dół od katedry a tu nagle GS. No to ja długa w strone katedry. On nie wrzucił Haste I tylko dlatego mu ucieklem
![]() Ok to ta mapka troche nie dokładna ale to chyba nic nie ?? ![]() ![]() Na Czerwono jest zaznaczony szlak którym powinniśmy iść Na Fioletowy chyba ![]() ![]() Na Żółto jest zaznaczony domek Vampira, tak mi sie wydaje ![]() ![]() A więc jeżeli będziecie sie trzymali szlaku to nic wam nie grozi no chyba że The Old Widow PzDr ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dj Brzydal - 03-09-2006 o 00:17. Powód: Dodanie Mapy |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 09 2006
|
![]() Moim zdaniem na katedrze -1 to sie oplaca expic chyba tylko knightem, bo on bije za darmo a bandity maja cholernie duzo zycia jak na slabiutki exp jaki daja wiec dla magicznych to waste manasow, a paladyn slabe hity wiec wejdzie w drugi spawn zanim jednego zabije.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Julutz - 03-09-2006 o 13:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: W piewnicy
Świat: Berylia
Poziom: >.<
Skille: <><><>
Poziom mag.: <>
![]() |
![]() ja bym trohenie radzil bo mozna na Huntera spotkac a on wali na dysta...
![]()