|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() sluchaj i co nas to obchodzi czy to jest jego idol , kolega itp. zalozyl debilny temat i nie ma tu co 2 zdan jak mu tak go brakuje to po 1 jak by byl to jego kolega to bym go po informowal czemu nie gra i czy ma zamiar powrocic kiedys a po 2 to niech nie spamuje takim tematami Forum
TEMAT DO ZAMKNIEJCIA |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Jeszcze raz i ostatni napisze !! Zjechaliście mnie za to, ponieważ chciałbym żeby jeden z najlepszych polaków na Calmerze wrócił do gry (146 lvl RP). Gram na Calmerze dłuuugo i wiem jaką reputacje ma wyrobioną. Nikt z nim nie ma kontaktu, więc w pewny sposób chciałbym sie przyczynić do jego powrotu. A nuż (tak to sie pisze) może czytał ten temat (mam nadzieje) i postanowi wrócić, żeby dalej siekać. W przyszłości Cachero będzie jeszcze o coś go prosił
![]() ![]() Ps. dziękuje jednemu userowi, nie pamiętam nicku... za to, że jako jedyny mnie bronił przed atakiem Troli ![]() Ostatnio edytowany przez Konrad1988 - 24-08-2006 o 23:39. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wydaje mi sie ze juz nie bedzie gral
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() to chyba jakiś głąb jesteś ... nigdy nie było takiego tematu "Tetro prosze wróc" ani tym bardziej Taifun wiec nie wciskaj nam słow w usta ktore nigdy nie były powiedziane...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Rofl na Calmerze zaczynając grac jakies poltora roku temu zwrocilem uwage na Iwana, ale mial on wtedy 139 level.. na dzisiejszy dzien ma 146 i przez półtora roku nabił TYLKO 7 leveli...dało sie to zauwazyc, ze gra juz nie kreci go tak jak robila to robiła dwa, czy trzy lata temu.
po 2. nie mozna ładnie poprosić"ej wroc do gry bo na liscie vipow ty sie ładnie prezentujesz", albo" ej wroc bo nie mam z kim gadac ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zeller Archghost
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 10
Skille: 33/30
Poziom mag.: 1
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Konrad ma rację , bo warto żeby taki dobry gracz wrócił na serwer. A poza tym co wy od niego chcecie ? Chłopak zakłada post w dobrej nadziei , a nie po to żeby wam na złość zrobić. Jak wam się nie podoba , to możecie nie czytać tego tematu. Skończylem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() 'Wes' idź poczytaj słownik ortograficzny. Przy akompaniamencie Blog27.
O ile TH ssie i to niezaprzeczalnie, a ci, którzy go słuchają, powinni zostać rytualnie spaleni na stosie, to metal jest dobrą muzyką. Konkretniej najlepszą. Chociaż nie sądzę, żeby móżdżek polskiego nieumiejącego pisać hiphopolo-słuchacza to pojął. Bo teksty inne niż opierające się na schemacie 'k*rwa k*rwa hawudepe k*rwa i ch*j k*rwa' raczej do Ciebie nie trafią. @topic: jak przestał grać w Tibię, to dobrze zrobił, bo to strata czasu.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Iron Maiden ROOX ;pp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Profesja: Elder Druid
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 52
![]() |
![]() co bede mial dzis na obiad?
Zal.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Siemka Konrad!
Chyba moge odpowiedziec ci na twoje pytanie Iwan II jest z mojego miasteczka...Stalowej Woli Powodu zakonczenia gry nieznam(byc moze mu sie nudzi) Iwan postać chce sprzedac I najprawdopodobniej chce ją kupic moj kolega Kolega ten grac w tibie nie umie wogule Jesli byl by to server pvp zabilby go 30 knight;] Pozegnajcie sie ze starym Iwanem A powitajcie Nowego...(beznadziejnego,naiwnego)Iwana(mojego kolege) Jesli pomoglem ci w czyms Konrad to fajnie Ja spadam Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ps. Dokładnie rok temu, o godzinie 16, wygrałem z Iwanem w szybką ręke w AB Giant Sworda ![]() ![]() Ps2. Niech tego Iwana opchnie na Allegro, napewno sie jakiś dobry (znający Tibie, który potrafi grać) kupiec, i będzie kolejny Polak 200+ lvl Pozdrawiam Stalową Wolę ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() lol zrób jeszcze ołtarz i zacznij sie do niego modlić:/ IWAN II! IWAN II! IWAN II!
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
dobry gracz przewaznie nie kupuje postaci tylko robi je sam, a tymbardziej dobry gracz nie kupi postaci na non pvp;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Konradek wes mnie nie rozsmieszaj ciekawe ... on cie tak lubił jak Kot mysze... pewnie byles caly w lazach ze szczescia kiedy ci napisal " hi " i pewnie go tak znales jak... ja go znam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() prosze Cie przestan, bo sie zesikam ze smiechu
![]() original skopiowane from gygy Iwan 20:59:11 napisz że umarłem kretynowi ![]() ![]() KONIEC TEMATU!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
21:22:07 Eternal Oblivion: temu typowi Marson, zasadź kopa na Masra... po co wklejasz czy piszesz jakieś bzdury... kto w to uwieży... |
|
![]() |