|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Up
Pisze się Sezu...(Ale niema za co zawsze możesz pisac jak cos chcesz) No to teraz wracajmy do Faku... 1. Mało obrazków rozbuduj fabułe... 2. Na tym 1 obrazku gdzie są ludzie i Elfy za dużo imion trudno się połapac... 3. Stado Sheep ?? Bardziej by pasowało Stado Owiec... Ale no niemoge powiedziec, że widze poprawe ocena 5/10 za chęci... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up czemu stado owiec? Tam pisze Stadio Sheep'ow ^^ a wedlug mnie powinno tam byc tyle osob a imiona chyba musza byc nie? ;] pozatym czemu sie trudno polapac tam gdzie jest elf arcanist to mag czlowiek to woj elf scout to lucznik ^^
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Kilcolgan
Stan: Aktywny gracz
Imię: Artle Death Bringer
Profesja: Sorcerer
Gildia: ---------
Świat: Thoria
Poziom: 14
Skille: 17/17
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Czy to naprawde mój fake <?> zaczęlo sie 4/10 teraz SEZU (
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() gupie bardzo gupie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up niektorzy ludzie sa chorzy przez emotikonki
![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Heh no dla mnie nie takie złe..mnie tam ciekawi co będzie dalej
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() 1 część - odrobinkę głupie...
2 część - wielka wpadka 3 część - błędy: Hero Warrior wygląda jak Dwarf Guard... Dlaczego nie jak normalny Hero? To samo reszta outfitów. Stado Sheep'ów... gratulu'ję umiejętno'ści stawia'nia apostrof'ów. Elficcki Mag... tu nie powinno być czasami jednego "c"? Powtarzające się teksty w obozie ludzi. To poważniejsze błędy. Innych, jak np. trawa na Energy Fieldach nie będę wypominał.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() nie chce mi się wypominać błędów - Są takie j/w.
Ale jak dla mnie fake krótki, denny, bezsensowny. zasługujez na 3/10 za chęci które jednak nic nie dały |
![]() |
![]() |