|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Chad Buduil
Profesja: Knight
Gildia: Terefere
Świat: Unitera
Poziom: 38
Skille: 74/74
Poziom mag.: 4
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
|
Widzę, Krahu, że się z HH na Tibię przeniosłeś
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie no Ziom też ale na razie płytka w przygotowaniu....wiec mam czas ian to
![]()
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: Sanoczek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angnus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exodius Vitariel
Świat: Candia
Poziom: 31
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
Okazało sie że Ann~ niejest jed7yna dziewczyna w gildii Gorąco przepraszam Elektre A oto propozycja autfitu dla naczej gildii oczywiscie tylko na specjalne okazje (questy,hunty,imprezy,posiedzenia) ![]() Jeśli macie jakies propozycje to zamieśćcie tu sski i dajcie mi znać Jutro dodam nowe sski ![]() Ostatnio edytowany przez AngnusS - 01-09-2006 o 18:22. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
Ja dam same lvl bo niemam czasu musze wbic 28 lvl i na dragi skikam ;p.
![]() ![]() DQ ![]() Poison Dagger . I co qrcze bolek nadal z minoskow nie leci ? ;o Byl razem z kaska ;p.![]() ![]() ![]() ![]() To narazie tyle. Ostatnio edytowany przez Drah Dorgos - 31-08-2006 o 16:30. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: Sanoczek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angnus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exodius Vitariel
Świat: Candia
Poziom: 31
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
Kolejne sski odemnie i nietylko Oto świerzutki ssek mojego kumpla Kamikaze~ ![]() A teraz juz moje sski to może najpierw skile ![]() ![]() Czas na lvl ![]() ![]() ![]() ![]() Loocik z huntu na syfach: ![]() Na koniec ss przedstawiający szanse jakie mieli piraci podczas invazji na Liberty Bay ss został zrobiony 5-10 sekund po pajawieniu sie piratów. ![]() I narazie to tyle zaczyna się szkoła wiec nastepne sski beda prawdopodobnie s advami skili ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|