|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() @up
Aha chodzi ci o tego sorca 35...pewnie ze moglismy go zabic ale jak bylo widac na filmiku jak nie bylem kompletnie nim zainteresowany, pozatym ty tez nie badz taki do przodu z tymi hydrami..."oo ja bym najlepiej wszystkich pozabijal wbil rsa i cieszyl" - nie wiem czy kogos z tamtego teamu co tam byl bys zabil tym swoim 100 ek panie mastah pvp...ok nvm Apropo tej fire bomby to smieszny jestes jak mialem go strapowac "wtedy kiedy kozaczylem do niego" jak bylem sam (tamci tylko ogladali akcje ten 50 ek i ~40 ed)...Jesli myslisz ze moglbym go strapowac tam to sie grubo mylisz ,a jezeli jednak sie nie mylisz to wes kolege, zrob filmik i pokaz mi go jak go trapujesz f bomba w tamtym miejscu...rofl'n'lol...jesli nawet to nie wiem koles o co ci chodzi jesli wyszlo na to samo bo 10 sek potem mial stabilnego trapa na mostku...-.-' PS> Juz widze jak na 65 lvl lurujesz 100+ ek 9 hydr i nikt nie hunci do ssa...wtedy sie chyba obudziles z reka w majtkach. Moze ty jestes kozak , grasz od poczatku serva badz poprostu lizesz dupe, ale tutaj jest Morgana - tutaj co drugi ma prota nie jest tak prosto. I jeszcze jedno sluchaj on MOGL pasc przez nas ale jak widac na filmiku puscilismy go poprostu wiec do tego komentarza ze w 4-6 osob mozemy zrobic wszystko, lecz przeciwnik tez cos potrafi - moze i potrafi, ale nie ten z tego filmiku ![]() @down To ze to jest nowy owner albo i nie jest to nie byl powod zabicia... ale to prawda co mowisz. Ostatnio edytowany przez boorex - 26-08-2006 o 21:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() Cale to pieprzenie o nowych ownerach, wiedzac, ze koles grajacy Durabo nie stworzyl tej postaci, przykre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co wy sie tak czepiacie goscia. Kazdy tylko umie komentowac zachowanie innych i na forum macie tylko dobra gadke, a jak przychodzi co do czego to was tu nie bylo. Jezeli ktos chce go obrazac, badz podwazac jego zdanie to niech zarzuci tu swoj film jak probuje ubic kolesia 90 ek samemu majac 20 lvl mniej. Ja mam respect dla kolesia, ze sie postawil, mimo ze tamten byl rzeczywiscie troche ciotowaty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
czekaj zaraz ci dam link do MOICH HYDR ktore jakos bloknalem z reka w nocniku xD! http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/10114 tibia 7.72 tutaj mozesz obejrzec jak blokac te zlurowane hydyr ![]() ![]() Edit Izull Erm ek vs ek chocbys mial KUWA 180 LVL ZA HU PANA nie uwwalisz solo 70 najta -.- postawil sie? o boshe NIE PSOTAWIL SIE bo kazdy potrafi sei postawic 90lvlowi ktory kupil chara i zna moze max 1 osobe? -.- Ostatnio edytowany przez Ampul - 26-08-2006 o 23:44. Powód: Izull :p nie doczutalem jego posta do konca xD! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Na emeryturze
Imię: Retired.
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
![]() |
![]() Nie czaje tego zioma. Jakis mega noob. Czemu nie bil blokujacych? Czemu sie bal? Uhal sie juz na zielonym hp -.-. Film bardzo fajny. Polecam. Mozna sie posmiac. Widze, ze trapa tez nie umiecie zrobic. Na 3 proby tylko 1 wam sie udal. Ale spoko. Z tego kolesia Noob Nad Noobami.
Ostatnio edytowany przez Dundee - 26-08-2006 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie ja gram for fun ale nei ze for fun stoje i sie bawie tylko for fun jak mam pasc to zeby bylo ze padlem na czyms hardcorowym co do banshee quest robilismy go w 6 najtow i 3 shooterow i bylo SWIETNIE DOPOKI 62 RP NIE POLECIAL AN DOL DO TP I WROCIL SIE W POLOWEI DROGI LURUJAC ALL NA NAS wiec all padli a reszta spier~~~do tp i zostalem sam (bo wedlug mnie ek pada 1 i honoro nakazuje mu stac na dupie i czekac naawet na smierc ale nie zsotawic shooterow) 1 demona blokowalem na 50 lvlu shooter do 40 rp
![]() ![]() Mam na mysli ze wzielem parchament i wrocilem tam z 64 rp sprobuj sie odwazyc na 80 lvlu gdzie 2 demony to juz praktycznie ded -.- a co mam mowic o 64 rp? dla niego to byl juz 80% ded Powiedzmy ze jestem inni niz kazdy w sensie ze potrafie pasc dla screena z 100 lvlem to taki maly przyklad xD! albo probowac solowac banshee quest i tak wszystko zalezy od podejscia WYSTARCZY CHCIEC bo taka prawda mozesz grac tak zeby miec wspomnienia ze szedles trudna droga badz expic i "duzo przezyc" ![]() Sluchaj wedlug mnie knight jest od blokowania i ofc moge pasc ale jak mi shooter powie blokuj to blokne i nie uciekne do tp chocbym mial pasc bo biorac ek mialem jasny cel padam 1 xD shooter 2 ^^ wiec nie mow mi ze niechcialbys ze mna na questy chodzic Ostatnio edytowany przez Ampul - 27-08-2006 o 00:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do tego, że możesz paść, gdy bloker Ci powie, żebyś blokował to się z tym nie zgodze w 100 %. Dużo zależy od tego jaki jest bloker, Jeżeli mi rozkazuje i mnie denerwuj, to w obliczu zagrożenia lurne wszystko jemu, a ja uciekne, ale jeżeli chodzi np. o kumpla z rl to lurne mu jeszcze więcej ![]() Nie kumpli trzeba cenic, jego akurat może bym uratował. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() @Ampul
Masz troche dziwne podejscie ale "ok". Ja tez probowalem solo blue djinn tower na 61 lvl i tez padlem (jeszcze przed update) - tutaj na forum jest ten filmik. Zreszta to troche chore po co najpierw robic lvle a potem padac i miec z tego przyjemnosci ze straciles iles tam godzin. Co do blokowania to sie zgodze ze bloker pada 1 a shoter 2 i tego sie nalezy trzymac. Anyway mi sie wydaje ze duzo przezylem, duzo rzeczy bloknalem, wiec jestem zadowolony z siebie. Robi sie maly offtop ^^ |
![]() |
![]() |