|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Tak tylko że i tak niechroni to przed przeciekiem do "mediów"(czyli na fora).
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @up
Dopiero gdyby był zabity. Myślisz że ktoś prowadziłbym bezpośrednia transmisje MH-tibia.pl? Zanim temat ukazałby sie na forum ci którzy zabili MM wróciliby do miasta i balował. @2xup Tyle lat... właśnie. A na mainie? Około 20% questów jest nieodkryte. ![]() @3xup Ja bym powiedział. ![]()
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 27-08-2006 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 20+
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4+
|
![]() A skąd wiesz czy te 20% to nie kolejny Mino Mag i kolejne błędne koło w dążeniu do nikąd? Może Cipsoft zrobił to wszystko żeby zająć czymś graczy, a tak naprawde to wiele z tych rzeczy nie istnieje lub jest to zbyt trudne by wogóle kiedykolwiek zostało odkryte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A jak mamy sie o tym przekonac niepróbując ich odkryć ??Bo w tym jest wąłsnie cały urok tego odkrywania.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: tam!
Imię: Grzyb Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 50
Skille: 17/29
![]() |
![]() Jak ludzie maja takie podejscie to ja sie nie dziwie ze tyle questow jest nie odkrytych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() I jeszcze przez przypadek
![]()
![]() |
#28 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Chlopcze wez moze uzywaj opcji edytuj bo co ktos da komenta to ty zaraz po nim postujesz i tylko spam niepotrzebny robisz , tak na przyszlosc.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeee a co maięłm edytowac?!Bo mój ostatni post jest już nad 5 innymi więc co maięł zrobić ??edit x5 ???No zastanów się.
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Sory chłopaki że wam przeszkadzam ale to miałbyć temat o Rookgaardzie a nie o edytowaniu postów. A co do odkrywania questów ... ktoś odkrył 999 sposóbów jak nie zrobić jakiegoś questa i jeden jak tego dokonać. Jednak czasem jest tak, że czegoś nie da się zrobić bo jest to poprostu niemozliwe. I w tym cała zagadka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee ale po co Cipsoft maiłby robić questy których wykonanie jest niemożliwe ??
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @Uther:
Naucz się edytować. @Topic: Cała prawda... Z tym się nie zgodzę. Czemu? Ponieważ NIE MOŻESZ mi udowodnić, że tego się nie dokona. Tak, jak w średniowieczu uważano, że nie da się dolecieć na księżyc (a jednak... da się). Póki któryś z twórców gry nie napisze jasno i klarownie, że nie da się zrobić questa lub on nie istnieje - uwierzę. To są tylko Twoje domysły Niby wszystko ma sens, ale tak samo można napisać, że da się zdobyć.
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 27-08-2006 o 15:34. Powód: uwierze >.> uwierzę |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z tobą Milan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Tak Milan powiedział coś co ja mówie od początku grania na Rook'u i teraz się cieszy, że ktoś go pochwalił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Lublin
Świat: Nebula
|
![]() ...ale ty naprawde nie anpisales nic nowego...to wszystko juz było a nawet więcej...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Cezex - 27-08-2006 o 19:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Porównanie takie. I nie jesteś konsekwentny. Najpierw mówisz, że na 666% nie da się zdobyć a teraz dopuszczasz taką możliwość. Następnym razem pomyśl nim założysz taki temat. Lepiej postnij w temacie Stonogi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Ktoś wyżej wspomniał że gdyby ktoś odkrył quest na spike sworda to juz dawno kazdy by go mial
A to niby co? jakbys ty odkryl ten quest...wszystkim bys powiedzial? zeby kazdy chodzil ze spike swordem czy zebys ty jako jednyny mial go an rooku Ja bym wybral to drugie i watpie zebys ty zrobil inaczej A co to tematu to rzeczywiscie niemasz dowodu ze nikt niema spike sworda Ani ze sie nieda wejsc do ghoula i minomaga Chociaz ja tez w to wierze...ale oczywiscie dowodow niemam) A moim jedynym dowodem jest taki ze niema dowodow na to ze ktos zrobil te questy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Imię: WIELKA PARADA MIŁOSCI
Profesja: Paladin
Gildia: Tiri Tiri Tiri Big Love
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: Ślabe
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
A ty Mówisz Ciągle Ze Nikt By Sie Niepodzielil Zadną Zeczą ITP. Dlamnie Jestes Debilem Ze Grasz Z Ludzmi Którzy Ci Nic Niepozycza To Twoj Pech Moze Czyms Im Zawiniles Moze Cos Im Ukradles Dlatego Nic Ci Niecha Pozyczyc A Prawda Zawsze Wyjdzie Najaw Sunrise Moze Zostawi To W Testamencie pomyslcie xD Acha Mam Pytanie A Ty Grales Postacia Rockową Na Rocku Bo Mi Się Zdaje Ze Nie Ostatnio edytowany przez Dark Archon Druid - 28-08-2006 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Coś mi się wydaje, że Cezex'a teraz nie zobaczymy.
Chciał nam przekazać swoją, jedyną, prawdziwą >xD< prawdę... ale coś mu nie wyszło. My, niewierni zamiast ją przyjąć i wyjść z ciemnych wieków nadal w nich tkwimy. A jak się mylę, to uważam, że temat zamienia się w coś jak tematy stonogi. |
![]() |
![]() |