|
Notki |
Poradniki Archiwalne Poradniki napisane przez użytkowników forum, które dotyczyły poprzednich wersji Tibii i nie są już aktualne. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jeśli to nie ty źle wpisywałaś, to ktoś z twojej sieci. Nic na to nie poradzisz ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Zgierz
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Poradnik zajefajny. Trochę tego dużo ale dotrwałem i przeczytałem go do końca
![]() ![]() Pzdr
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Dlugi, calkiem dobry poradnik, ale ta literowka w tytule psuje wszystko ;<
9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Lolowo
Imię: Lady Knighty
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 9
Skille: 22/22
![]() |
![]() Cytuj:
EDIT: i znowu! spróbowałam raz, dobrze wkleiłam i wielkie g** jest a nie logowanie!! Ostatnio edytowany przez Loleczka - 10-04-2007 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam!
Baardzo długo mnie tu nie było. Skończyłem z Tibią i zastanawiam się: czy znowu zacząć, po co znowu zacząć, i najważniejsze: jak zacząć? Moim celem jest przejść rooka w ciągu 2 godzin (o ile to możliwe), i w ciągu 2 miesięcy nabić 30 lvl. W ciągu mojej Tibiańskiej przygody naczytałem się tyle dennych poradników o przejściu rooka w ciągu 20 min. i jak przejść maina do 80 lvla w ciągu 3 tygodni aż mi obrzydło. Nie chcę tego typu porad, bo fizycznie jest to niemożliwe, chciałbym porad kogoś doświadczonego. To prawda Tibia jako gra w cale taka prosta nie jest, ale zawsze można próbować, a nuż się uda! ![]() Do tej pory gralem sorkiem, doszedlem do 25 lvla, druidem do 20 i palem (porażka, tylko do 15). Byłem naprawdę cienkim graczem, "wygranie" takich lvlów to były miesiące ciężkiej pracy, nie mogłem znaleźć swojego expowiska (nie wiem czy dobrze piszę, troche pozapominałem ![]() Co myślicie, wracać do dawnych lat czy nie? Warto, czy może Tibia spadła już tak na psy, że nie ma po co grać? Plz odpowiedzcie mi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() sorry za podwojny post, komp sie scina net sie wali :/
Ostatnio edytowany przez music@l - 28-06-2007 o 19:28. Powód: podwojny post |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() @UP
jezu jak mnie tacy ludzie dobijaja... ale dostales raport tylko czy bana ?? bo moze niewiesz co piszesz ... |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Fajny poradnik szkoda tylko ,że tibia(bez szacunku z małej litery) to strata czasu po prostu gówno śmierdzące na cały świat. Jeżeli grasz w tibię i chcesz z tym zerwać to oto poradnik:
Jak zerwać z Tibią Metoda nr.1 "Śmierć na miejscu" Idź na jak najlepsze potwory i padaj aż stracisz poziomy najlepiej do 1 wtedy uznasz, że nie ma sensu w to grać. Metoda nr.2 "Bez Gry" Usuń grę i wszystkie strony www z tibią wsadź do witryn zablokowanych. Wtedy nie będziesz mógł ściągnąć tego złodzieja czasu. Metoda nr.3 "Mamo pomocy" Chyba najłatwiejszy sposób. Idź do mamy i poproś żeby zabrała ci komputer. Metoda sprawdza się tylko wtedy jak mieszkasz z rodzicami ![]() Metoda nr.4 "Wejście psychologa" Jeżeli żadna metoda nie podziała pozostaje to. Idź do psychologa i porozmawiaj z nim o tym on da ci więcej metod. Jeżeli metody psychologa nie podziałają najlepiej odłącz internet albo nie płać to sami ci odłączą neta. To są metody wymyślone przez mnie i mojego kumpla. Autor :JA Pozdro żal mi was |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
|
![]() Mam bardzo wielkie pytanie. Na moim komputerze Tibia się zacina gdy jest w pobliżu dużo graczy, potworów i kiedy przechodzię między piętrami oraz przy wejściu do Kazz
![]() Proszę o pomoc i rady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Chociwel
Imię: Herbitussin Knight
Świat: Harmonia
|
![]() Ładny i dłuuugi poradnik 10/10 szkoda ze Reputacji nie ma to bym ci dał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
|
![]() Bardzo Dobry Poradnik!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() witam, mam problem zalozylem konto na tibia.com dostalem haslo do konta na strone ale numeru ni slychu ni widu :/ zakladalem juz z 8 kont i to samo. moze ktos mi jakos wytlumaczy bo wszedzie pisze ze nr przyjdzie na @ a tu lipa tylko haslo:/ pls o pomoc
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() To, co wpiszesz w "Account Name" stanie się Twoją nazwą konta. Hasło otrzymasz na maila.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Musisz zaakceptować zaproszenie na tibia.com, ale ten temat to nie miejsce na takie pytania. Załóż temat w odpowiednim dziale to na pewno ktoś Ci szczegółowo powie co należy zrobić.
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Witam.
nie wiem jak zrobić konto do tibi chociarz raz je zrobiłem i usunełem ponieważ zostałem shakowany. jak robilem je dawniej bylo trzeba wpisac tylko adres e-mail a teraz doszlo jeszcze account name co w nim trzeba wpisać? pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |