|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() 55 (+) dista?! to co ty masz za lvl?! z 15?!
vamp chodzi wkolo tego domku gdzie sie respi, i uwazaj bo uda ci sie tam dojsc. vamp respi sie praktycznie na koncu pohu. ja tam palkiem na 25 lvl poszedlem z 48 najtem, i idac wzdluz rzeki przy DC napodkalem mase orkow, gdyby nie kolega juz dawno bym dedl od riderow i warwolfow. dochodzimy do tego domku i poza witchami i innym szitem nic nie spodkalismy. kilka krokow w bok i juz sie przypalentaly GSy. odrazu isc przez poh tez nie ma co bo tez GSy... ja was ludzie nie rozumiem, po jaka cholere napalac sie na vampa. chlopak ma ~20% szans za zabicie go (vamp paralizuje, z lapy mi na full defie za 90 potrafi zaje**c, i life drainy tez po 50-100 wchodza...). wogole to ja mu daje z max 5% ze wogole on tam dojdzie (kij nawet z orkami i GSami, wyskocza mu 2 witche i ma lipe). loot z vampa tez znikomy... odpusc sobie
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
![]() widziałem filmik gdzie 12 lvl palek zabił vampa ze strzał (nie pamiętam skilla) ale raz mu 4 hp zostało więc jak chcesz tam iść to:
1. Uważaj na samą drogę bo możesz sie na coś natknąć chociaż jak będzisz szedł przy rzeczce i nikt nic nie zluruje to nie ma sie czego bać. Ja nic groźnego jeszcze nie spotkałem ale widziałem przy samej rzeczce nieżywego gsa. 2. Weź kilka gfb bo koło domkuchodzą witche, ghoule, skeletony i nie wiem czy coś jeszcze poprawcie mnie 3. Sam wampir nie jest trudny uważaj na paraliż na wszelki wypadek ręka na exurce żeby się wyleczyć bo jak cie dopadnie to sie możesz nie wyuhać 4. Większego hunta wybij sobie z głowy chyba że masz mase czasu bo on sie respi 15-20min (jak źle to mnie poprawcie) i w tym czasie zrespią sie już inne potwory chyba że będziesz je co jakiś czas wybijał Podsumowując: Jak chcesz iść na hunta to niestety przyda się pacc. Wampir nie jest opłacalnym potworem, ale dla sportu polecam bo może dostarczyć sporo adrenaliny. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Co wy ludzie gadacie. Wcale nie jest tak trudno dojsc, wystarczy isc powoli a nie pchac sie na pale zeby jak najszybciej tam dojsc. Na witche wziasc GFB i po sprawie po co sie meczyc, pare sqm przed domkiem postawic dsy i podejsc powoli pchajac dsa przed soba
![]() ![]() ![]() ![]() Nie obchodzi mnie kto i co na ten temat mysli. Zrobilem jak radzili. Sam pomyslalem troche i nawet gsy do mnie nie podlazl trzeba poprostu byc ostrorznym (/ż ?). |
![]() |
![]() |