|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: W pokoju :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Nexoriu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Jesli postal nowy serwer i chcesz szybko robic lvl skiluj do 40/xx a jezeli chcesz zeby pozniej ci sie latwiej expilo i nie byc w 10 dziesiatce na serwerze to skiluj do tych skili co twoj kumpel
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() skill ponad wszystko, tylko tyle mam do powiedzenia.ja gram knightem i wiem ze jak masz skila to glupi lvl sam pojdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 75
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jedno nie może żyć bez drugiego. Jeżeli masz tylko dobre skile to co... ze skilami 100/100 i z 20 lvl pojdziesz na jakiegoś bardzo dobrego potworka... chyba nie. A jeśli tylko expisz, zero treningu... to raczej ze skilami 40/40 i z 50 lvl nie pójdziesz na nic dobrego.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Lepiej miec skille 100/100 na 20 lvl niz
20/20 na 100 (chyba ze sorc) ale ogulnie z lepszymi skillami szybciej sie expi
![]() |
#27 |
The Witcher
|
![]() Wiadomo, że ten co treni całe dnie i ma postać na niskim lvlu to powie, że skille to potęga ! Jak dla mnie poprostu jest leniwy .. co to za wyczyn w świecie PvP stać sobie z kumplem pod dp czy pod domkiem i trenować całe dnie. Takie coś każdy potrafi i to nie jest wyzwanie. Zrobienie wysokiego levelu to jest wyzwanie ! Oczywiście skille pomagają w robieniu levelu i troszke potrenić można, ale jak dla mnie osoby, których jedynym celem jest trening, trening i jeszcze raz trening nie zrozumiały celu gry i nie wiedzą co tracą. Dla knighta najważniejsza jest ilość HP a skille są na drugim miejscu.
Knight na lvlu 100 ze skillami 50/50 zablokuje demona spokojnie. Knight na lvlu 50 ze skillami 100/100 ma mikroskopijne szanse.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Up
To po co jeszcze 3-go wrzuciłeś? @Topic Ani skille, ani lvl nie są ważne, tylko dobra zabawa i czerpanie z przyjemności gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Comics
|
![]() Level daje większy prestiż niż skille.
Hello. Ostatnio edytowany przez Mikae - 14-02-2005 o 18:58. Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() to wy se srednie hunty robicie :/ demon skeletory ?
chyba worek run i pojechali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Wedlug mnie skile to podstawa dla kazdej profesji...zwlaszcza dist dla palka i mlvl dla maga. Im wyzszy jego wspolczynnik tym oczywiscie wiekszy dmg a co za tym idzie mniej straconych run i beltow co w poczatkowych etapach gry gdy jeszcze nie mamy zabardzo funduszy jest bardzo ekonomiczne i znaczaco ulatwia nam gre oraz szybkosc nabijanego expa...
Dla rycka skile i lvl sa wazne tak samo...lvl daje nam wiecej zycia co jest dla nas bardzo wazne bo walczymy jednak w pierwszej linii zawsze. Skile natomiast zmniejszaja ilosc dmg jaka otrzymujemy i poprawiaja nasz atak. Skile sa bardzo wazne w walce z pk...mozemy miec niski lvl ale z wysokimi skilami bedziemy w stanie pokonac nawet lepszych od nas graczy ktorzy chca nas okrasc albo co gorsza zabic. ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
|
![]() Lol.
Co wam to da,że na 10 lvl'u będziecie mieli 80/60 jak nic wam to nie da bo stracicie czas i pieniądze na trening,a z takimi skillami na 10 lvlu nawet nie zabijesz zerka w ciasnym pomieszczeniu bo cię weźmie na 2 hity.I skille i lvl są tak samo ważne w zależności na jakie potwory chcesz chodzić. ![]()
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() A ja tak...
Trewnowalem Dista 10 pallem wbilem 70/60. Poszedlem expic wbilem na beho 17 lvl (z spearami fluidami zostalo mi jeszcze 20k).Potem poszedlem na cyce wbilem 20 lvl w 2 dni 10 lvli... Ostatnio wybralem sie na Dsa (0 waste) i Draga (3 Health potion) a srednie hity w draga to : 140 ... ![]() Dla mnie ważniesze są skille bo potem można na nich łatwo expić... (gdyby nie radiówka(chwilowy brak stałego neta) miałbym z 30+ lvl) Po$dro... ;p |
![]() |
![]() |