|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Autor tematu nie pytal sie kto co ma, ile ma, gdzie ma, i skad ma, tylko czy da rade.. Czytac nie umiecie -.-?
Ostatnio edytowany przez Keel - 07-11-2006 o 21:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: rookgaard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: na Forum
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
|
![]() gdzie są te tarantule ??? powiedzcie plz! no powiedzcie!
Oryginalnie napisane przez Em0 Ta je... dzięki mnie i oercie bo przez nas matteq94 dostał bana...muahahaha xD @down LoL nie dostał bana przeze mnie.I ja bym ci nie polecał dawanie go z powrotem na bohatera... (LOL) xD ![]() ![]() http://s1.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=253142 < WEJDZ nie pożałujesz ![]() Ostatnio edytowany przez Sir-Mihi - 07-11-2006 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bulka the Grym
Profesja: Knight
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
najlepiej iść na Dark Cathedral @topic moim zdaniem tarantule są dobre i w ataku i w obronie. jak byłem palkiem na 13 jeszcze z kumplem na 18 to on dostawal ładne hity a tarantula dostawala dosc slabo ode mnie.
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
![]() |
![]() |