|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spidi Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
|
![]() Super! Jak na 1 fake. ocena 8/10. Rób dalej a zobaczymy co z tego wyjdzie. Fabuła też wciagająca. Cool
![]()
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Motyw z Warcrafta plx? Ogólnie fake spoko, tylko dziwnie ten miecz trzyma Arithon, rób dalej...
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() Heh mam słabość do DnD.
To fake o młodości TEGO Thalantyra? Narazie nie oceniam bo się dopiero rozkręcasz i... ...rób dalej.
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kolos89
Pomyłka, motyw Warcraftowy to przypadek i nie będzie miał kontynuacji @Trias Niestety, nie jest to fake o młodości Thalantyra z serii BG, ale uwielbiam serie BG więc sobie imie porzyczyłem ![]()
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
Cos Czuje ze juz mi sie niepodoba jezeli niema motywu z BG i DnD ![]()
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tarnos van sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Carlin
Poziom: 15
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() powinno byc dluzse pisz dalej
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Veruis
Jeśli tak to chyba jednak wprowadze cusik z DnD ![]() @tarnos7 To dopiero pierwsza część, więc jeszcze sie rozkręci i będzie dłużej (chociaż ja uważam, że jak na 1 część 17 obrazków to i tak sporo) ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiesz Siekiet wszystko zalezy od tego jakos obrazkow jezeli tak jak ty nienapracujesz sie przy tym np. kilka drzewek troche kamieni to zaduzo niejest ... ale jak np. Toroq w jego fake'u napracuje sie a bedzie malo obrazkow to tylko podsyca apetyt ogladajacych.
![]()
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Pierwsza część brzydka, krótka. Druga lepsa, nie powiem że krótka. ale efekty są brzydkie i prostackie. Mimo to GZ dla ciebie za miecz po ofierze (ładnie wygląda, przypadł mi do gustu).
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super Fake.
![]() Moją ulubioną profesją jest Mag to jeden z powodów dlaczego mi się podoba. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Następne części będą wychodziły rzadko (o ile w ogóle chcecie żeby wychodziły), bo mama żyć mi niedaje przez rozpoczynający sie rok szkolny -.-" Najprawdopodobniej z komputera będe kożystał tylko w weekendy
![]()
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początku sorry za double posta ale nie komentowaliśćie więc nie miałem wyjścia
![]() Wątpie, że chcecie, ale i tak daje next część. Daje dopiero teraz przez rok szkolny :/ 1.Po drodze bohaterowie chcieli sprawdzić czy Ostrze Dusz ma jakąś moc ![]() 2. No i... ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. Następny portal i strażnicy (to już chyba codzienność) ![]() 6. Rozpoczyna sie walka ![]() 7. ![]() 8. Zwycięstwo ![]() 9. Teleportacja ![]() 10. Pierwsze kroki w krainie cywilizacji natury ![]() 11. I znowu strażnik ![]() ![]() Czy strażnik okaże sie rzeczywiście bardzo silny? Czy zmiażdży bohaterów? ![]() Przekonacie sie w next part CDN. Wiem, że efekty troche mizerne i ta część troche krótka, ale nie miałem weny ![]() Podziękowania: Dla Sezu, to tradycja ![]() A teraz jak już wiecie... Comment plax xD A jak będzie mało komentarzy to nie będzie następnej części więc komentujcie!!! ![]()
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Myśle, że jak na pierwszy fake story jest spoko, ocena 8+/10
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() kolejny bzdurny fake typu: idzie dwuch SuperMegaUltra kolesi i rozwalaja wszystkie straszne potwory na drodze przy pomocy swoich SuperMegaUltra spelli albo broni... zalosny fake 2/10 za to ze cie sie chcialo go robic
PS. robcie jak najmniej komentarzy zeby niebylo nastepnej SuperMegaUltra czesci xd Ostatnio edytowany przez Askaral - 08-09-2006 o 16:00. |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Askaral... radze ci się zamknąć i patrzeć jak ktoś robi pierwszy niezły fake... ty nie robiłeś NIC - więc nie wiesz ile to roboty.
Co do fake... Fabuła jest głupia, to fakt. ale to lepsze niż "Jak powstał kefir" np. Graficzki są fajne, podoba mi się to ostrze dusz. Ładne. Outfity Sezowskie, ale on dawno się nie pokazuje na tym forum :/ od 2 dni go nie ma... Trudno. Graficzki jak już mówiłem ciekawe - efekty troche mniej. Są brzydkie. Earth golem wygląda tak sobie, bardziej prypomina błotnego golema ![]() Ocenka 6/10 popraw fabułe, efekty. Radze wprowadzić jakiś nowy wątek. Ostatnio edytowany przez Zając - 08-09-2006 o 16:42. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm moze teraz ja "koment"
![]() Fabula (bleeee) tak jak poprzednik powiedzial zmien watek... Myslalem ze beda odwiedzac rozmawiac i uczyc sie a nie walczyc =] no ale coz kazdemu moze sie zdazyc pomylka. Grafika (hmm) Tez brzydka ... Radze wymyslec nowe efekty chociaz miecz mi sie tak srednio podoba. Golem ... Gimpowy efekt koloryzacja tak? ^^ Ogolnie 5,5/10 radze sie bardziej postarac
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Fajne ale nie Revelka ;]
Rób dalej - Fajnie mi się czyta ![]() 7/10 Ps. my monster plax ? Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 08-09-2006 o 19:25. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
W tej częśći nie ma twoich potworków, ale w poprzedniej jeden był, zapomniałem cie wtedy do podziękowań dodać. Wybaczysz nie? ![]() Mam zamiar wprowadzić nowy wątek jak mi radzicie, ale narazie wena = 0 ![]() Chciałbym polepszyć efekty, ale niewiem jak ![]()